Jučerašnji forum prodavači malo su iznenađeni. Nije palo koliko su mislili i čemu su se nadali. Hmmm.
Kaj sad?
kupujmo Hrvatsko
Jučerašnji forum prodavači malo su iznenađeni. Nije palo koliko su mislili i čemu su se nadali. Hmmm.
Kaj sad?
kupujmo Hrvatsko
Kaj sad?
Idemo uzbrdo, nakon par sati nećkanja!
Braemar rastura, očekuje se snažan porast vozarina.
Superciklus rastura, potražnja ne posustaje.
Lp
moje je mišljenje da će takvih situacija biti još i do q3 i do q4. tek nakon godišnjeg izvješća bi moglo nastati pravo trgovanje kad sve bude poznato. do onda... samo srpljenja. kakve će biti cijene do tada.....
haha, pa ovo je cudo. Drukeri i u padu vise odlicne vijesti, kao ´´nije palo koliko smo se svi nadali, jeeee´´
Pa koji k.... cak i ovi koji su kupili na 500 su super zadovoljni.... Nije mi jasno, ali ozbiljno, jel sve ok sa glavom?!
P.s. i ja sam nadokupio na 499 mislim (kojih 25-30 komada)
Evo vidite , sve je bas onako kako je neo rekao . Ko je jučer kupio na dnu, sad može lijepo prodati na vrhu , a to što vi ne znate gdje je dno a gdje je vrh , e to je dragi moji drugi par postola. Sve vam pise lijepo u TA koju je kolega neo prostudirao do detalja .
Kaj sad?
A sto ce drugo kada uvijek nasjednu na iste forumske drukere i iste fore😅
Kaj sad?
A sto ce drugo kada uvijek nasjednu na iste forumske drukere i iste fore😅
Priznajem , nasjeo sam. Jedino što me tješi , nisam prodao s minusom i sada imam nešto keša, ali opet s druge strane ne zarađujem, pa ti vidi.
Evo ovdje su me jucer "potaracali" na toj vrijednosti... danas nema glasnika za "vikinge" oni su u zelenom bome!
Izgleda da pomalo rastemo zahvaljujući Jadroplovu!
Evo ovdje su me jucer "potaracali" na toj vrijednosti... danas nema glasnika za "vikinge" oni su u zelenom bome!
više se ni u zeleno ne vjeruje, sve dok se i posljednji daltonista ne iskrca
Ne znam gdje je dežurni viking updater ali jesu li zeleni?
cini se da nisu, u zadnjih par dana pad od kojih 15-ak posto....
nisi ti nikakav junak, bolje promijeni nick npr. u zeleni, svi bi te više voljeli
+5% je USA gogl (premarket) pa će valjda i vikinge pred kraj trgovine okrenuti. Ovi baš vole biti posebni i kad se raste i kad se pada
Ajde, nek raste, samo mi je ža što se nisam još nakrca malo...
Da. Sad je već prekasno...
Da. Sad je već prekasno...
Da, vrijeme je da se probije 500.
A BDI napada 5.000 uskoro....mislim da ljudi nisu svjesni koliko se na tim razinama zarađuje kad se iste implementiraju...
nisi ti nikakav junak, bolje promijeni nick npr. u zeleni, svi bi te više voljeli
haha,
hvala ali ne. Nece meni novce zaraditi hype sa foruma, vec tvrde cinjenice i kretanja na trzistu. Ako hoces, eto navijam da tebi zaradi hype!
Evo i ATPL narucila novogradnju, 2+2 panamaxa. Trosak ukupno 137M USD.
Bas me zanimaju komentari forumasa na ovu vijest. Kada je JDPL nedavno narucila novogradnju je bila pljuvacina... idemo vidjeti reakcije na ovu vijest.