Kvark se odjavila. Na dušu admina.
Žalosno
"Bravo" za unistavace ovog foruma
Kvark se odjavila. Na dušu admina.
Žalosno
Žalosno
Stvarno Kvark više nema ili je šala?
Stvarno Kvark više nema ili je šala?
Nema je već neko vrijeme
Žalosno
možda je admin samo primijenio članak 1 Pravila
(1) Svaki korisnik može imati maksimalno jedan račun.
ili je nešto drugo u pitanju
Rekao joj je da pisanjem ne doprinosi temi
Jel ovo neka zajebancija ili kaj?
Kako onda mene nije izbacio?
svaki post koji napisete a nije dio teme može biti razlog za ban . Ja se često zahebajem ba svako malo budem baniran na 2 dana . Evo I ovaj post je dovoljno razlog za takav ban, neznam koji je smisao takvog moderiranja.... žao mi je kolegice kvark, nadam se da će se vratiti
I na one brojke NAVa i ostale imovine, ... to je cca 700kn po dionici da je sredina... ali fino kad ekipa ima žarku želju prodati dionice po 400, kad ne zeli to napravit po 500-600... 🤣🤣🤣🤣
33 miliona po kvartalu je prošlost.
Sa svakim slijedećim kvartalom znamo da će dobit biti samo veća kako će se ugovori mijenjati. Radi se o eksponencijalnom rastu dobiti tako da je realno očekivati da će ista u određenom vremenskom razmaku doći na razinu od 100 mil. kn dobiti po kvartalu.
I to bez daljnjeg rasta vozarina.
To sam ja napisao minimum, a ekipa prodaje po 400 ???
33 miliona po kvartalu je prošlost.
Sa svakim slijedećim kvartalom znamo da će dobit biti samo veća kako će se ugovori mijenjati. Radi se o eksponencijalnom rastu dobiti tako da je realno očekivati da će ista u određenom vremenskom razmaku doći na razinu od 100 mil. kn dobiti po kvartalu.
I to bez daljnjeg rasta vozarina.
To sam ja napisao minimum, a ekipa prodaje po 400 ???
gdje ima po 400 ili ste vidoviti, ja bih uzeo još po toj akcijskoj
bome... rvacka posla. stvarno smo mutljavina od države.
Upravo sam zato pisao ovdje da je vlasnička struktura nepovoljna, jer gdje prste ima država, tu ima korupcije, nesposobnosti i nepotizma. Nedavno smo imali aferu Janaf i Kovačevića.
QuoteNAJPOZNATIJI hrvatski kockar Jušte Puharić, kako za Index tvrdi njegov odvjetnički tim, pokrenuo je pred Hrvatskom narodnom bankom postupak likvidacije Hrvatske poštanske banke jer mu je temeljem pravomoćne sudske presude dužna 30 milijuna kuna.
Dakle, Općinski građanski sud u Zagrebu presudio je 30. studenoga prošle godine, a drugostupanjskom presudom potvrdio je Županijski sud u Varaždinu 27. svibnja 2021. godine kako je Hrvatska poštanska banka dužna isplatiti Puhariću 12.677 milijuna kuna. S kamatama i sudskim troškovima dugovanje iznosi približno 30 milijuna kuna.
Samo ti dalje piši.... trivije i gluposti. Od Covida preko Agrokora. Nije ni čudo da su tvoja pisanja prdac u svemir.
Ako već hoćeš pisati navedi konkretne argumente. A ako želiš o valuaciji komentiraj sve bitno iz ovog izvješća... https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…74bced9066d.pdf pa evetulano tek tada možemo dalje raspravljati.
svaki post koji napisete a nije dio teme može biti razlog za ban . Ja se često zahebajem ba svako malo budem baniran na 2 dana . Evo I ovaj post je dovoljno razlog za takav ban, neznam koji je smisao takvog moderiranja.... žao mi je kolegice kvark, nadam se da će se vratiti
i baš zato sam se prerušio u policajca, da se mogu slobodno kretati i da ne budem baniran na 2 dana ...ali sve je uzalud, nažalost
Pa vjerovatno se radi o krizi 2008 kada su se banke nasle s bezbroj margin callova, a iste nisu mogle zatvorit na trzistu bez znacajnog rusenja cijene koje se ionako znacajno rusio i bez toga i onda su vjerovatno spekulirali odgadjali odluku i nasli se posljedicno u situaciji da su bili u jos goroj situaciji s tim marginima.
brisati. pogriješka.
Nisam ekspert ovdje, vise djelujem po pravilima tehnicke analize pa molim nekoga da objasni po kojim vozarinama vozi Tpng.
Naime citam razne vijesti i onda vidim ovaj vikend ovu vijest u prilogu, a neki ovdje govore kako su vozarine niske.
Hvala unaprijed na objasnjenju po kakvim vozarinama Tpng plovi jer sam dionicar pa me zanima.
Ali si expert za drukanje na istoj dionici iako ne znas kakve su im vozarine
Brisati molim. Neke gluposti sam pisao.
Hellenic shipping prenosi vijesti o prijevozu nafte za srpanj. Na razini smo od 98 M barela po danu...dakle potrosnja se vratila 98% na vrijeme bez covida. Pozitivno za tankerase.
Kolega Neo, čemu ovakvi postovi kada ste vi na kupnji?
Hellenic shipping prenosi vijesti o prijevozu nafte za srpanj. Na razini smo od 98 M barela po danu...dakle potrosnja se vratila 98% na vrijeme bez covida. Pozitivno za tankerase.
Radi istih onih koji nagovaraju da prodate TPNG i kupite ATPL nakon odrađenih 330% rasta. Čuvajte novce ljudi.
Radi istih onih koji nagovaraju da prodate TPNG i kupite ATPL nakon odrađenih 330% rasta. Čuvajte novce ljudi.
Hvala kolega Neo. Altruizam je oduvijek bio obilježje švercera autima.
Pa kolega dajte nešto novo ovo isto ste pisali kad je ATPL bila na 400 kn....svi oni koji vas nisu poslušali i umjesto TPNG kupili ATPL sad su na + 15 %....a oni koji su kupili TPNG sad " čuvaju " novce s 0 % profita ili s - 10% oni kojima ste prodali na 47 do 48 kn.