VAŽNO je da su se VELIKI GURUI ZSE i mali gurui dry bulka ponovno poceli ukrcavati, nakon prethodno završenih ukrcaja - iskrcaja, a pri tome poštujući epidemiološke mjere
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
VAŽNO je da su se VELIKI GURUI ZSE i mali gurui dry bulka ponovno poceli ukrcavati, nakon prethodno završenih ukrcaja - iskrcaja, a pri tome poštujući epidemiološke mjere
Koji to?
-
Dok ne vidim floričića unutra, ne vjerujem
-
Da, potencijalno lijepa priča, ko na Dalekovodu...
Nazalost da. Sa time da to mene vise podsjeca na mali Agrokor, nego Dalekovod.
Ako su se vjerovnici, prvi u redu naplate, odrekli 90% potrazivanja, sto mogu ocekivati dionicari, zadnji u redu naplate?
Opasnost za dionicare je da netko ovdje kupuje dug i da postaje vlasnik duga. Slicno kao na Dlkv i Igh. Inace, jasno je da Viro ne moze vratiti svoje dugove iz poslovanja.
-
da, da, najbolje je iz prve ruke pratiti stvari preko Plodova zemlje i direktnim obilaskom polica po trgovinama te snimanja MPC raznih proizvođača, još je bolji pokazatelj, ako se može malo duže zadržati u prodajnom centru i snimiti koliko koja gospođa vozi u kolicima šećera, a ako se još da naslutiti da li će ga upotrijebiti za džem, pekmez, kompote, sirupe i da li će trebati još, e to je onda siguran jack pot i more se krenuti s kupnjom dijonica, samo gledam, nešto se slabo nudi popet kuna, već je i šećer debelo preko te cijene, ja kupio ženi neki dan 1kg, ubio se cijeli dan tražeći negdje akciju, al ništa, platio 6,5kn i mirna Bosna
ali evo i malo za one koji ozbiljnije prate, ovdje je gotovo sve napisano i to prilično jasno, nije lako, jednostavno ni bez rizika, ali to valjda i tražimo, lako je kupiti Opte i lova sama curi
Ako vas zanimaju povrsine po secernom repom i digestija secerne repe, to ceta najbolje saznati ako pratite Plodove zemlje.
Nije sala. Kazem nemam vec neko vrijeme Viro pa ne pratim dovoljno.
ja mislim da je pametno sačekati novu jesensku seriju Ljubavi na selu, ma oni sigurno znaju, ona nova voditeljica je iz Gundinaca, ako itko zna, ona mora znati
-
@marietela
samo lupetas. nemas pojma sto se dogada i ne pratis situaciju ali zato ti zabavno trolati na raznim temama dionica kojih nemas. pises na nacin da te neki ljudi slusaju i nazalost kupuju/prodaju zavisno kakve postove pises. preporuka svima je odvrtiti tvoje postove, na svakoj temi, pa neka se vide tvoji uspjesi tj trading strategija . a posebno zbunjuje tvoja tiula pisaca po forumu koja ne moze biti dalja od istine
-
@marietela
samo lupetas. nemas pojma sto se dogada i ne pratis situaciju ali zato ti zabavno trolati na raznim temama dionica kojih nemas. pises na nacin da te neki ljudi slusaju i nazalost kupuju/prodaju zavisno kakve postove pises. preporuka svima je odvrtiti tvoje postove, na svakoj temi, pa neka se vide tvoji uspjesi tj trading strategija . a posebno zbunjuje tvoja tiula pisaca po forumu koja ne moze biti dalja od istine
Onda nam vi objasnite sto se ovdje dogadja
P.S. sto je tocno u mom postu neistina?
-
Još max dva tjedna na ovim razinama a onda ide isti scenarij kao na 190 kn.
-
https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…ipsilonu/263624
Institut IGH, d.d. i BINA – ISTRA d.d. potpisali su danas ugovor ukupne vrijednosti 3.903.382,50 HRK (PDV nije uključen u cijenu).
I što je to kao neka spektakularna vijest ? 4 mil kn za firmu sa kolko zaposlenih ? Pa moja firma sa 4 zaposlena godišnje ostvari 1 mil kn prihoda. a nema.dugova . Imam igh
I sa takvim prihodom gubiš vrijeme na burzi, nešto tu ne štima????
-
Nije naveo rashode
-
-
Bude to brzo na duplo od sada, a da tada najbolje sutiti i uzivati u ovoj sadasnjoj ponudi za kupnju 🤗
-
Vjerojatnije je da se tužbom upire na pobojnost, a ne ništetnost takvih odluka skupštine temeljem članka 360. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvina. Moguće da su tužili istovremeno i na ništetnost kumuliranim zahtjevom pa APP ali ovo je puno solidnije...
Ne znam, a i ne zanima me jer nemam interes u priči, a nisam profesionalac, nego laik.
Ja osobno, da sam sve ovo napravio, kao i oni, ponudio bih manjinskima neki tromjsječni prosjek ili barem neku drugu cijenu, višu od trenutne da ih na neki način obeštetim i da ne vučem repove iza sebe. Barem ovima koji su krenuli u sudska raskusurivanja. Al nisam siguran da će se to dogoditi.
Znači, Flight, ti ništa ne znaš i ne zanima te, ali imaš volje i vremena da s punim žarom iznosiš kojekakva naklapanja i nazovi-povijesne-činjenice.
I kažeš da nemaš interes u toj priči? Hmm...?
-
Pa imam vremena i volje, jer vidim da opet se stvaraju neka očekivanja koja se, prema mojem osobnom mišljenju, neće ispuniti. Barem ne sama od sebe. Po Duhu Svetom.
Taman bi se netko natezao sa "zilijun" malih ulagača i procesom koji traje godinu dana da bi oni upisali možda par milijuna kuna dionica? Očito su dokapitalizatori bili takvog stajališta.
Osobno bih volio da se obeštete tužitelji i oni koji su se na skupštini protivili donesenim odlukama.... svi ostali koji po forumima bezveze napaljuju ekipu u očekivanju da će nešto time postići, gotovo je sigurno neće povratiti svoje uloge, jer se nikad nisu za njih adekvatno ni (po)brinuli.
-
Dakle bolje bi bilo da se dioničare DLKV motivira da legnu i skinu gaće nego da se bore za svoja prava?
-
Pa kad se uglavnom ne bore nego seruckaju po forumima. Bore se oni koji su otišli na skupštinu izrazili svoje protivljenje skupštinskim odlukama u zapisnik sa skupštine i ovi koji su tužili Dalekovod.
-
Bude to brzo na duplo od sada, a da tada najbolje sutiti i uzivati u ovoj sadasnjoj ponudi za kupnju 🤗
ajmo mi lagano najprije 50% jer nije ni to zanemarivo, nakon toga se možemo namještati za 100% a vremena barem mi na zse imamo, možeš ulaziti, izlaziti, ulaziti, kao da putuješ HŽom
-
U
Bude to brzo na duplo od sada, a da tada najbolje sutiti i uzivati u ovoj sadašnjoj ponudi za kupnju 🤗
: palac gore:
-
Ocito je da se pojavio ozbiljniji kupac...lako moguce da je ETF CRO buduci uskoro (mislim u rujunu; gdje je Kvark???) ATPL ulazi u CROBEX10...
A isti izlazi iz OPTE koja ispada iz CROBEX10...
Kvark se odjavila. Na dušu admina.
-
Ocito je da se pojavio ozbiljniji kupac...lako moguce da je ETF CRO buduci uskoro (mislim u rujunu; gdje je Kvark???) ATPL ulazi u CROBEX10...
Kaj ozbiljno? Kvark više nije s nama?
Kaj se dogodilo?
-
Žalosno
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-