Display MoreAjde Neo drukaj na TPNG tamo toga treba da se cijena održi na 40 kn...za ATPL ne brini.
Vi ste kolega tin drukali na Tpng na 60 kuna i pisali da ne prodajete prije 100 kuna. Onda ste napisali da ste posljednje dionice prodali na 46 kuna. Od onda firma ne valja nista, ne isplacuju dividendu, trezor ne kupuje dionice itd. Ne, nije dionica pala zbog TPa i jer oni nisu mahnito kupovali trezorske dionice, nego zbog pada vozarina. Ali taj i takav Tpng danas vrijedi fundamentalno 55 kuna i sa ovim vozarinama.
A protiv Atpl ste pisali u sijecnju kada je dionica bila na 150 kuna. Tada firma nista nije valjala. Veliki dug, netransparentna uprava, IB prodaje dionice. Sada ta ista firma za 6 mjeseci na 400 kuna valja.
Ne znam kakve namjere imate vi ili Neo, mozda i jedan i drugi dobronamjerne, ali primjecujem da Neo druka kada je dionica blizu dna, a vi kada je blizu vrha. Gotovo nepogresivi sat.
Vi mislite na prijenos/dodjeluje onoj ustanovi?
Ja bi se slozio da je CERP vjerojatno najveci uteg ovoj dionici. Takoder prema vec objavljenoj kalk dionica bi trebala biti na 500-600 hrk...
Prema kojoj kalkulaciji to dionica Atpl fundamentalno vrijedi 500-600 kuna?
Ja objavljujem procjenju prema svojoj procjeni okačio je tu prije koji tjedan..