Pa, sami će se prepoznati, pohvalio sam ih za realizaciju, kažem svaka čast .
Zašto sada više ne raste kada se očekuje 140 mil kn dobiti za 2021. kako kolega Tin kaže, već naprotiv pada?
Kolega da malo pratite pozornije vidjeli bi ste da ništa ne raste pravocrtno ...takvih postova kao vaših bio je pun kufer i na 190 i na 250 kn pa na 350 kn...samo ne mojte molim vas opet ulaziti nakon izvješća...jer vama dionica očigledno ne vrijedi.
Kolega, kada je sve tako sjajno, zašto strani brodari padaju, a posluju odlično i isplaćuju dividendu, što, po meni, ako kojim čudom vozarine ostanu ovakve ATPL neće još minimalno za ovu i iduću godinu, jer nešto moraju zadržati i u zakonskim rezervama, a imat će i veliku amortizaciju koju su odgodili.
Display MorePopustila je histerija na temi od istih onih koji su dizali dionu u nebesa.
Ekipa prodala, pa sada šuti, a prije nisi smio ni riječ napisati na temi.
Ista igra se ponavlja sa Optime kada je bila na 7-8 kuna i ista ekipa, a
bilo je desetke postova dnevno na temi a sada svi junaci pobjegli.
Ali skidam vam kapu, pravi ste igrači, tako se zarađuju pare na burzi
ATPL je 21.06. po knjizi imala 7638 dioničara. Zar vi stvarno mislite da je neko piskaranje na forumu i navlačenje 30ak ljudi što tu čitaju uspjelo natjerat cijenu na 400+ samo na euforiji ili su ljudi išli računat (pa se preračunali ili zaletili) ili je par fondova malo odlučilo zavrtit neku lovu? Vrijeđate nas sve kad tvrdite da kupujemo dionice samo zato što je netko napisao da sada vrijedi a sada ne vrijedi...
Ovaj forum čitaju i fondovi i mali dioničari od kojih su neki milijunaši, pa je moguće da ekipa odluke donosi i shodno pisanju i atmosferi na forumu, usput svakodnevno prateći knjigu dioničara, te kada nestane velikh prodavača krene napucavanje cijene i suprotno kada se pojavi prodavač cijena pada kao sada, a dokle će pasti ne znam.