Unutra sam, ranom zorom
Rano jutro pola 6 svakog jutra kupuje.....moja Milena........
Unutra sam, ranom zorom
Rano jutro pola 6 svakog jutra kupuje.....moja Milena........
Unutra sam, ranom zorom
pa šta si išo pušiti na toj pauzi dok si bio vani, teorija o 50kn pala u vodu,aaaa
Čini se da se čeka nova objava za BDI danas, da bi se nastavilo tuči po asku. Osim ak se ne varam. Tak je bilo jučer. Zastalo, i onda po objavi ... udri. U međuvremenu ...
"Baltic Dry povećao se za 1.303 boda ili 95,39% od početka 2021. godine, prema trgovanju na ugovoru o razlici (CFD) koji prati referentno tržište za ovu robu"
Čini se da se čeka nova objava za BDI danas, da bi se nastavilo tuči po asku. Osim ak se ne varam. Tak je bilo jučer. Zastalo, i onda po objavi ... udri. U međuvremenu ...
"Baltic Dry povećao se za 1.303 boda ili 95,39% od početka 2021. godine, prema trgovanju na ugovoru o razlici (CFD) koji prati referentno tržište za ovu robu"
Onaj s 800 na 423 sigurno pročitao ovo i bijeg.
Po svemu sudeći u Q3 bi ATPL mogla ući s dnevnim prosjekom po brodu iznad 20 000 usd a to bi značilo da bi u Q3 dobit išla iznad 60 mil.kn.
Prije toga, bitnije je da se vidi što će reći 2Q. A onda ćemo lako za 3Q.
Prije toga, bitnije je da se vidi što će reći 2Q. A onda ćemo lako za 3Q.
Q2 između 28 i 36 mil kn.......to je samo moja procjena .....i to je izračun sa cijenom 6 brodova na dugoročnim ugovorima po 12 000 usd....ako su u ugovoru imali opciju korekcije cijene u skladu s rastom indexa moglo bi biti i preko 40.mil.kn dobiti.
Onaj s 800 na 423 sigurno pročitao ovo i bijeg.
a hebga, mogao je prodati jučer danas po 400 i ispod, zašto da čeka barem koji tjedan, mjesec
https://www.braemarscreen.com/
rasplamsalo se na futuresima supre za 7 mjesc na pragu 33 000 usd ...a i capovi za 7 mjesec bi mogli danas prijeći granicu od 40 000 usd.
Opet akumulacija, samo će bit kraća od prošle...
Ako se ponovi jučerašnji dan, ovi s 1580 dionica na 420, biti će načeti.
I danas rast ...
"Baltički suhi indeks u petak je porastao za 7% na 2.857, najviši od 24. svibnja i produžujući dobitak za treće po redu zasjedanje, usred znakova poboljšane potražnje dok se gospodarstva oporavljaju od koronavirusa i unatoč kineskim naporima da ograniči rastuće cijene robe. Capesize, koji prati teret željezne rude i ugljena od 150.000 tona, porasla je 15,4% do najviših dva tjedna od 3.346; i indeks panamax koji prati terete od oko 60.000 do 70.000 tona ugljena i željezne rude, napredovao je za 3,1% na 3.302, vrhunac od rujna 2020. Među manjim brodovima supramax indeks porastao je za 40 bodova na 2.592, što je najviše od najmanje 2017. Baltički suhi indeks porastao je više od 17% u drugom tjednu lipnja, što je najbolje od veljače".
a jesu se nabildali na 420...iznad 420 ruzinavo. Pokušavaju na sve načine prestrašiti s tim velikim nalozima... tako se ne prodaje, tako se skuplja.
na žalost, nikada u povijesti se nije ponovio jučerašnji dan, a mislim da neće ni u budućnosti
na žalost, nikada u povijesti se nije ponovio jučerašnji dan, a mislim da neće ni u budućnosti
Bill Murray se nebi slozio
Takav jučerašnji biti će u ponedjeljak, jer danas nisu svi stigli vidjeti koliko je danas ozbiljni pomak vozarina nabolje. Gledaju ovdje, a tu nije baš ažurno.
rasplamsalo se na futuresima supre za 7 mjesc na pragu 33 000 usd ...a i capovi za 7 mjesec bi mogli danas prijeći granicu od 40 000 usd.
Koliko su bili panamaxi i supre dolara dnevno 2008 kad je bija bdi 11000????
Od 15.6 željezo opet poskupljuje 20%, tako, da bi bilo pametno ode uć malo više, dok se može.Ovo ce potrajati...daska je poskupila 300%, jednostavno, luda kuća u građevini.Mi dajemo ponudu koja traje tjedan dana...Uglavnom brodarine će sigurno rast ove godine, jer ih nema dovoljno za sve prevesti..Dođeš u trgovinu, a jedan građevinar pokupija sve željezo, odeš kući...prazan.Ja u ponedjeljak ulazim, još sigurno...
Koliko su bili panamaxi i supre dolara dnevno 2008 kad je bija bdi 11000????
Mislim oko 100 000$, nisam siguran
Od 15.6 željezo opet poskupljuje 20%, tako, da bi bilo pametno ode uć malo više, dok se može.Ovo ce potrajati...daska je poskupila 300%, jednostavno, luda kuća u građevini.Mi dajemo ponudu koja traje tjedan dana...Uglavnom brodarine će sigurno rast ove godine, jer ih nema dovoljno za sve prevesti..Dođeš u trgovinu, a jedan građevinar pokupija sve željezo, odeš kući...prazan.Ja u ponedjeljak ulazim, još sigurno...
Šta nisi ti jučer rekao da si prodao i čekaš na 380?
Vozarine su ove godine već porasle za 300-400% i
hrabro je tvrditi da će nešto sigurno još rasti, ali vidjet
ćemo što će biti, nemam kristalnu kuglu, nažalost.
Cape-ovi su pali za preko 50% i sada je rebound, pa
ćemo vidjeti dokle ide.