Pa mogao si naucit razliku izmedju jednostavne prodaje necega i sale & lease back s kupoprodajnom opcijom pa bi onda svatio da to sta govoris nema nikakvog smisla
Haha, stvari su poprilicno jednostavne, kad ih tako postavis. Ali i najjednostavnije stvari mogu biti komplicirane, ako ih tako postavljas.
Sukus onoga sto ja govorim je u tome da: da je Atlantska pricekala ili se uspijela odrzati u vlasnistvu ta 2 broda, danas bila u boljoj situaciji nego trenutno. Po izracunu kolega da su handy brodovi danas skuplji 4,5 mil dolara nego prije 6 mjeseci. Dolazim do okvirnog troska i gubitka za Atlantsku od oko 10 mil dolara.
Vrlo je jasno tko je deblji kraj izvuka, ili ce izvuci, a svo vase zamagljivanje vrlo jednostavne stvari to nece promijeniti. Smijesni ste.
I da, ja imam dionice Atlantske, vrlo vjerojatno vise nego vi, i ne, nisam nikakav druker, nego objektini promatrac koji to ne gleda ruzicastim naivnim naocalama. Tako mi se jednostavno vise svida
Zamisli koliko para su pogubili obzirom da po obavjestima imaju više od pola flote na S&LB,
ili možda ipak nisu? A možda jesu, ili ipak nisu...
ili ipak jesu......a tko će ga znati? Možda da nam se pojasni, obzirom da revidirano kaže da su unutra? Hvala Junače unaprijed