čuvajte se milijunaša, opet su krenuli u akciju, a tek smo na 150k
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
čuvajte se milijunaša, opet su krenuli u akciju, a tek smo na 150k
Čeka se da se napuni ask, pa će biti udri, a onda će i ovo na 370 nestati netragom...
-
Petak je a vikendom se ne ostaje u dionici koja ne zna di bi
-
petak je prošao u srijedu, danas se već nazire ponedjeljak
-
A ja sam mislio da je smjer jasan up up
-
Misli li netko da će direktori Atlantske plovidbe koji su kupovali po 325 kn prodati za godinu dana za manje novca?
-
Misli li netko da će direktori Atlantske plovidbe koji su kupovali po 325 kn prodati za godinu dana za manje novca?
Mozda su osnovali udrugu direktori bez granica , pa pocnu dijeliti okolo svoje dionice i novce
Nekako cisto sumnjam
-
Mozda su osnovali udrugu direktori bez granica , pa pocnu dijeliti okolo svoje dionice i novce
Nekako cisto sumnjam
ma neće nitko nikom ništa dijeliti, ali prvi gospari kupili su po 24 pa dočekali 3400, pa opet na 100 pa na 700 pa na 130 itd........... ali njihovi su interesi malo drugačiji nego nas malih povremenih putnika i da ne bi bilo zabune imam trenutno ovih dionica ali nemojte obmanjivati ovaj napaćeni narod
evo i članka i svatko sebi neka donese konačni zaključak, kuda, kako, koliko i kada ili skraćeno 4K
-
Ponovno je trgovinom dominirao brodarski sektor, čije dionice i dalje prati pozitivan sentiment potaknut pzitivnim globalnim ozračjem u brodarstvu. Tri sektorska reprezentanta (Atlantska i Uljanik plovidba te Jadroplov) pritom su bila predmetom 17 milijuna kuna vrijednih transakcija
Sjecam se , to su bila odlicna vremena , mogao si kupit koliko si htio ( ako si imao novaca ) i izac bez problema na vecini dionica .
-
Ponovno je trgovinom dominirao brodarski sektor, čije dionice i dalje prati pozitivan sentiment potaknut pzitivnim globalnim ozračjem u brodarstvu. Tri sektorska reprezentanta (Atlantska i Uljanik plovidba te Jadroplov) pritom su bila predmetom 17 milijuna kuna vrijednih transakcija
Sjecam se , to su bila odlicna vremena , mogao si kupit koliko si htio ( ako si imao novaca ) i izac bez problema na vecini dionica .
Evo za ljubitelje statistike i peakova
-
-
A za one koji vole prapočetke...
-
Mislim da je peak ATPL bio 15.10.2007. To se ne vidi u ovom prilogu... 🙂
-
Mislim da je peak ATPL bio 15.10.2007. To se ne vidi u ovom prilogu... 🙂
E Tebi se baš ništa ne moze sakriti, ali OK.
Evo i bonus, povijesno najsličnije gdje smo danas
-
Do izvjesca valovito, a onda tek pomicanje granica. Cinjenica je da napokon zarađuju na ovim razinama i u totalno krivom kvartalu s obzirom na povijesne aspekte trgovanja... ovo je iza covida kao iza rata krece obnova budi se ekonomija... analiticari predviđaju 3.i 4.kvartal jos agresivniji i neusporedivo bolji od pocetka godine... aj ti sad budi pametan 🤔
-
Do izvjesca valovito, a onda tek pomicanje granica. Cinjenica je da napokon zarađuju na ovim razinama i u totalno krivom kvartalu s obzirom na povijesne aspekte trgovanja... ovo je iza covida kao iza rata krece obnova budi se ekonomija... analiticari predviđaju 3.i 4.kvartal jos agresivniji i neusporedivo bolji od pocetka godine... aj ti sad budi pametan 🤔
FFa su u padu. Jaci rast ce ponovno krenuti kada krenu vozarine jace gore, do onda konsolidacija na 340-360 kuna.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d5d32415908.pdf
Poziv za glavnu skupstinu .
-
Uskoro bi trebao poziv na skupstinu.
Mozda predujam divke?
Jedno cekija kunića bi mi dobro sjelo za moreno.
Vraze jedan
-
FFa su u padu. Jaci rast ce ponovno krenuti kada krenu vozarine jace gore, do onda konsolidacija na 340-360 kuna.
Moje mišljenje (ne mora biti da sam u pravu) je da će FFA-ovi stagnirati ili padati ostatak godine, a u najboljem
slučaju će ostati isti kao sada. Ali to je samo moje mišljenje. Došlo je do vrhunca, probilo 3000 bodova i sada slijedi
konsolidacija ili eventualni pad. Što se tiče cijene dionice, ne mogu je predvidjeti jer se izmjenjuju euforija, histerija,
panika i depresija na dnevnoj bazi, te je tako teško išta predviđati, jednostavno jer je previše emocija u igri, pa i kod
mene, što mi je počelo utjecati polako i na posao i zdravlje, zato i trčim stalno po prirodi.
Ono što stvarno dobronamjerno mislim je da bi ATPL trebala kapitalno ojačati, pa ako ima zainteresiranih investitora ili
institucionalaca za dokap po nominali, bilo bi dobro da se dodatno razduže ili kupe neki polovni brod za SPOT tržište.
P.S. Eto, ne mogu napisati iskrenije od ovoga, a optuživali su me da širim neistine...
Idem dalje raditi svoj posao..nema veze sa dionicama...
-
Pa do kud bi trebale rasti vozarine, na ovim razinama brodari imaju dobiti da ne znaju sad kud će s njom.
Tako da je besmisleno očekivati rast vozarina, sad samo cijene dionica brodara moraju odraziti te razine vozarina.
Mislim da veliki igrači sad skupljaju od malih koji su se preplašili nakon što je zaustavljen svakodnevni rast, a onda kad se to počisti krenuti će opet značajan rast kojeg će opet potaknuti ribice koje su sad izašle.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d5d32415908.pdf
Poziv za glavnu skupstinu .
Moramo apelirati na upravu da ubuduće skupštine održavaju petkom, tako da i mi kontinentalci možemo doći na skupštinu i odmah si napraviti produženi vikend na moru - malo pića, mora i dobre hrane, a mogli bi poslije organizirati i "skupštinu u sjeni" nas dioničara sa foruma, svojevrstan "after party"
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
CKML (Čakovečki mlinovi) 531
- Kvark