Display MoreI ovdje će par dana trajati iskrcavanje ne zadovoljnih i špekulanata.
Ne zadovoljni mi nisu jasni jer kad su se radile projekcije dobiti prije 3 mjeseca, zaključak je bio između 10 i 15 milijuna, sad im je to malo.
Sad je problem i dug, kao prije ga nije bilo.Sad tek slijedi period rasta prihoda, zarade i smanjenja duga.
I još mi nije jasna jedna stvar....Osobno sam prvi put u ovom sektoru, prije nisam htio ni štapom dirati...al sam pratio dionicu.
Neki su tad plaćali ATPL po 200, 300 pa i 400kn, a vozarine su bile u podrumu. A sada im sve smeta, luda kuća
Kolega, nije istina sto pricate. Projekcija kolega sa foruma je bila 22.5 mil kuna - prosjecna. Realnos je upola manja, nazalost.
A ovo sto pricate da su ljudi placali dionicu i puno vise, pa da, jesu, ali od tada se jako puno stvari promijenilo, od korone i najnizih vozarina (ne zaboravite samo sell and lease back na koliko ono brodova? ), da ne pricamo o ne placanju komunalija itd.... tako da.... da.
Kolega, nema smisla pisati istinu. Samo te ekipa napada bez razloga.
Evo mitkko mi nije odgovorio ni na pitanje o bareboat charter party, jer
pretpostavljam ne želi slušati kritike (NE moje, već od svih ostalih, na što se već žalio ako prelistate unazad)
i dobivati dislajkove kao ja (nije da me to nešto dira ). Mitkko mi je inače super lik i prošli četvrtak
smo pili pivu i visili na forumu i zezali se do 2 ujutro.
Znači bareboat charter brodovi(2 komada) su prodani (ali baš prodani prije 4-5 godina, ne leasing) i sada su u najmu od vlasnika, za što se plaća godišnja najamnina, a AP upravlja tim brodovima.
Ne da mi se više pisati, vidim da nema smisla, pa nastavite svoj party na brodu - dok traje.