A cijena ATPL ostala ista...
Udario sam sad po 216 čim sam ovo pročitao Jednostavno nemam živaca čekat a trebalo je zaokružit. Radije izgubit 15kn/share po TA analizi (sorry mittko) nego propustit priliku za nadokup
Mirno more!
Kupio ili prodao?
A cijena ATPL ostala ista...
Udario sam sad po 216 čim sam ovo pročitao Jednostavno nemam živaca čekat a trebalo je zaokružit. Radije izgubit 15kn/share po TA analizi (sorry mittko) nego propustit priliku za nadokup
Mirno more!
Kupio ili prodao?
Mirno more!
Kupio ili prodao?
Ma kupio druze, kakva prodaja?! Iako... nemoj ti mojim stopama, nisam ja bezveze looser
Kad se sitim one muke i igre oko 190kn povuci potegni i sad 2 dana posli ko da nema sutra, mislio sam da ce oni nalozi do 220 usporit koji dan ali ko da nema sutra odjednom
Pa i vani lupaju i to puno žešće nego mi na ATPL. Mi smo male bebe... Moramo razbijat ask danima, tjednima ko beba zvečku da bi uhvatili ono što su vani već odradili.
Pa i vani lupaju i to puno žešće nego mi na ATPL. Mi smo male bebe... Moramo razbijat ask danima, tjednima ko beba zvečku da bi uhvatili ono što su vani već odradili.
Vani su prosjek oko 7%, atpl je 5,77% nije bas daleko od toga prosjeka
Evo vani sve se zeleni. Proljeće kod njih je davno počelo i ne posustaje.
Kad se sitim one muke i igre oko 190kn povuci potegni i sad 2 dana posli ko da nema sutra, mislio sam da ce oni nalozi do 220 usporit koji dan ali ko da nema sutra odjednom
Zašto bi se kupovalo jeftino,samo neka prođe 300kn onda će biti vatromet kupnje.
Kupio ili prodao?
Ma kupio druze, kakva prodaja?! Iako... nemoj ti mojim stopama, nisam ja bezveze looser
Ja sam tu već jako dugo,još od onog pada.
Tako je. Tek kad raste 15% dnevno onda se vrijedi ukljuciti. Jer raste.
Vani su prosjek oko 7%, atpl je 5,77% nije bas daleko od toga prosjeka
sta je tako mali prosjek od pocetka godine 🤔
Tako je. Tek kad raste 15% dnevno onda se vrijedi ukljuciti. Jer raste.
Ma kakvih 15% dosta 10tak kn, dnevno neko vrijeme 😀
Ask se povukao za skoro 2% u odnosu na jučerašnju cijenu zatvaranja. To znači da se očekuje raspaljot po asku već od 9.30 h.
Promatrajmo...
Ask se povukao za skoro 2% u odnosu na jučerašnju cijenu zatvaranja. To znači da se očekuje raspaljot po asku već od 9.30 h.
Promatrajmo...
A ono realno, tko danas kupi isto je u roku od godine dana poduplao novac...
Da imam para i ja bi još kupio.
Promatrajmo...
A ono realno, tko danas kupi isto je u roku od godine dana poduplao novac...
Da imam para i ja bi još kupio.
Kolega, ako se dogodi ovo što kolege ovdje na forumu najavljuju, poduplat će i oni koji uđu po 500kn.
Prije koji mjesec firma u bankrotu, blokade računa zbog par tisuća kuna komunalne naknade a sad smo već na 500 i nema kraja.
Što ti je masa...prije dva tjedna dionica se štapom dirala. Sad se ne pita za cijenu, samo daj
Čini se da je procurio FI. Ludo. A već sad znamo da će Q2 biti bolji od Q1. Samo još ne znamo koliko bolji u milijunima kuna.
Promatrajmo dalje...
Lijepo sam rekao da miriše na sindrom OPTE....dugo se štopalo i sad raspali...još ako izvješće bude u skladu s očekivanjima....
Prije koji mjesec firma u bankrotu, blokade računa zbog par tisuća kuna komunalne naknade a sad smo već na 500 i nema kraja.
Sada cveta cveće u naše preduzeće i prasići se već peku na palubi.
Ma neka raste, u rastu je spas, samo treba izletiti na vrijeme, dok
kupci još imaju para.
Lijepo sam rekao da miriše na sindrom OPTE....dugo se štopalo i sad raspali...još ako izvješće bude u skladu s očekivanjima....
Godišnje izvješće su već dvaput odgodili, tako da očekujem neočekivano .
Ali, nije važna prošlost, kako mi ljudi kažu, već budućnost, pa već razmišljam
kolika će biti dividenda za ovu godinu i godine koje slijede u superciklusu
Razumno je uvijek FI ne cekati u papiru 🙃
Jel to vrijedi i za optimu 🙃
A da sam tako razmišljao na SAPN izgubio bih lijepe novce!