A neka pada, prvi put se veselim padu, eto jucer me opet poklopilo jos malo, mozda i danas, bez zurbe 🤗
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Odgovor je vrlo jednostavan. Na zse imaš samo dvojicu, možda trojicu koji trguju na atpl, nemaju konkurencije i mogu raditi sa cijenom što ih je god volja. Trenutno je cijena tu na 180-185,ne žele je dizati bez obzira na vozarine, i to je njihovo pravo. Na drugim burzama je pravo trgovanje, ogromna i zanimljiva trgovina,ogromna konkurencija, cijena se često mijenja i slijedi trend. Ovdje možeš spavati, prošetati, pogledati film, skuhat nešto da se odradi jedna transakcija. Zato ljudi i bježe sa ove burze.
ma prvo je Bilbija presjekao pad, a onda su Pivci presjekli rast.
baš gledam onaj NMM o kojem je pričao @alias.
to čudo je odradilo skoro 4x, dok se ovo čudo skoro pa nije maklo s mjesta 🤷
-
Ma nema frke, budemo se smijali ovim vremenima i razmisljali, eh da sam jos podebljao kad i atpl ode na neke druge razine, na koje ce jednostavno morati otici prije ili kasnije
-
According to The Baltic Exchange, the Baltic Dry index is down 0.5 percent to 1,970 points, writes TDN Direkt.
Capesize falls 3.0 percent to 17,353, Panamax is unchanged at 18,620, while Handysize rises 3.3 percent, to 20,691.
Supramax rises 1.7 percent to 22,557.
-
Samo neka vozarine rade.
Jos ce se ovo pokazati kao sigurna luka u novom valu korone. Radr novac i izgledno je da hoce u narednom periodu.
Sve zemlje bitne za dry bulk rade dobro, a EU jako steka i stekat ce jos. Tako da od turizma nista. Ni T.
Nazalost tako se cini...
-
According to The Baltic Exchange, the Baltic Dry index is down 0.5 percent to 1,970 points, writes TDN Direkt.
Capesize falls 3.0 percent to 17,353, Panamax is unchanged at 18,620, while Handysize rises 3.3 percent, to 20,691.
opet vi na krivom brodu
-
opet vi na krivom brodu
Kako kolega na krivom?
-
opet vi na krivom brodu
Kako kolega na krivom?
Najbolje je biti na oba broda pa kako se koji nagne tako preskačeš s palube na palubu
Ako se oba istovremeno nagnu odmah u čamac za spašavanje i pravac u more
-
opet vi na krivom brodu
Brod je pravi ali cijenom dionice očito manipuliraju kapetani sumnjivih namjera......baš ma zanima da li je regulator zaprimio kakvu prijavu i radi li što po tom pitanju......
-
opet vi na krivom brodu
Kako kolega na krivom?
naš tanker stabilno plovi, a ovdje se bome počelo ljuljati
-
-
Danas prošlo što sam namjeravao, još malo akumulacije pa je onda TPNG na redu (nakon izvješća za prvi kvartal)
-
opet vi na krivom brodu
Brod je pravi ali cijenom dionice očito manipuliraju kapetani sumnjivih namjera......baš ma zanima da li je regulator zaprimio kakvu prijavu i radi li što po tom pitanju......
Je, radi kao i do sada😅
Kako kolega na krivom?
naš tanker stabilno plovi, a ovdje se bome počelo ljuljati
Ajde bumo vidli kolega
Ne ulazim ja u teorije zavjere. Netko ocito mora van i sretno mu bilo. Moje misljenje je da je u krivu, ali njihov izbor.
-
Pojava dušobrižnika je uvijek dobar znak, tako mi bar govori iskustvo na Optimi kad je bila cijena 1.50 kn i Saponiji na 250 kn.
Atlantska na ovim vozarinama zarađuje jako dobro, isto će se prije ili poslije vrednovati kroz cijenu dionice.
A da je lako gledati ovaj "cirkus" nije ali ne zarađuju se pare lako.
-
Tizian
Najbolji signal za ulaz je kad prodaju dva fonda. Slavonac i OTP indeksni. Nesto kao na Optimi na 1.70. Bas tako. Hehe.
-
Prodaje CERP i to ravno 3 dionice, a mozda i poklanja braniteljima ili za nadoknadu stete iz 2. svj. rata.
Prodaje SZAIF i OTP banka koja je ispala iz top 10, a u top 10 je usao OTP indeksni fond
-
Prvi kvartal ce biti odlican, drugi mogucno i mnogo bolji. Sto onda znaci i ttm jako dobar na Mojedionice koje su vecini retail investitora jedini putokaz.
-
Prodaje i CERP, ravno 3 dionice.
Mislim da prodaje OTP banka koja je ispala iz top 10, a u top 10 je usao OTP indeksni fond
Da li su ove 3 dionice neki signal😂
-
Pojava dušobrižnika je uvijek dobar znak, tako mi bar govori iskustvo na Optimi kad je bila cijena 1.50 kn i Saponiji na 250 kn.
Atlantska na ovim vozarinama zarađuje jako dobro, isto će se prije ili poslije vrednovati kroz cijenu dionice.
Saponija mi odradilo evo tocno godina dana kroz koji dan, +200%....
prije 2 godine optima sa cca 1.70 na nekih 6-7 u par mjeseci..
nebi imao nista protiv da sljedeceg ozujka 2022. i atpl bude +200% 🤗 to mi djeluje kao realan scenarij ako vozarine ostanu ovakne, a TC vozarine obecavaju, samo kad se krene rasti ... a par mjeseci jos moze i ostati na ovim razinama, da rjesimo optimu 🤣🤣🤣
-
Saponija mi odradilo evo tocno godina dana kroz koji dan, +200%....
prije 2 godine optima sa cca 1.70 na nekih 6-7 u par mjeseci..
nebi imao nista protiv da sljedeceg ozujka 2022. i atpl bude +200% 🤗 to mi djeluje kao realan scenarij ako vozarine ostanu ovakne, a TC vozarine obecavaju, samo kad se krene rasti ... a par mjeseci jos moze i ostati na ovim razinama, da rjesimo optimu 🤣🤣🤣
obzirom da ti uvijek uspiješ to tempirati taman da ne platiš porez, nadam se da bude i 3. sreća
-
Pa tako nekako to i jest... Hehe.
S tim da sam ja recimo prodao hrpu Optime taman krajem 2019 pa me zahvatio poprilican porez...
Ali ne zalim se.
Atpl je definitivno nova Opte, po perspektivi rasta cijene. S tim da ovdje barem postoje trenutni, kratkorocni i srednjerocni fundamenti koji tu tvrdnju podrzavaju u smisli zarade.
Na Opte toga nije bilo ni onda ni danas.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso