1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:32 PM
  • Ludak
    Reakcija primljeno
    41
    • March 6, 2020 at 6:09 PM
    Quote from gigic23

To trebaš pitati sebe i svoje alter ego varijante Greehorna, Iknowa itd, naravno gklemenca.....

Vidimo uskoro tko pada, a i tko će pozeliti prodati.

Pozicija Vam se poprilicno stanjila, institucionalac vise ne daje podrsku u rasprodaji, a laverage losih vijesti se topii kao alva na suncu.

Kada krenu indexi good bye, a to je krenulo.

Game ower......😀.

Nakon toga sa velikim zanimanjem gledat ćemo kuda Vaša strasila.

A mozda dionica padne i na P/EBITDA 1. Ekipica Svoje short pozicije neće vratiti nikada, ili mozda hoće... 😀😃

Display More

Poprilicno vjesto izbjegavas izravni odgovor i pravis se mutav. I ne, ne zanima me uskoro 😂 zanima me sada, zasto sada pada. Ako je sve super i odlicno a pada, koji je logicki zakljucak? Ti mi non stop spominjes masone, vladu, srbe 😂😂 svi su krivi, jer je to najbolja dionica ikada.

I ovo 'uskoro' i 'gledat cemo', sorry Nostradamuse, ne prepoznah te.

• Ludak
    Reakcija primljeno
    41
    • March 6, 2020 at 6:55 PM

p.s. Brodolomac, molim komentar i odgovor na pitanje, posto mi dijelis minuse na svaki post u kojem se raspitujem za cisto objasnjenje vasih tvrdnji. Ili bolje da sutim?

• Brodolomac
    Reakcija primljeno
    84
    • March 6, 2020 at 8:05 PM

Ludak se pravi lud...

• Neo
    Guest
    • March 6, 2020 at 8:13 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    ne bi se reklo da brodari rastu..vec hvataju dah..dobar dio brodara najniza cijena ikada.

Tako da na ovoj nasoj bari me ne bi iznenadilo da je sruse do 100kn opet.

Meni je to preopasna dionica. Gospon B je dekintirao i nema tko braniti cijenu.

Mogu je zabiti i na 30kn da pozele.

Montira se vise naloga u pozadini...vi krenete ispred njih, okite vas i spuste naloge dolje i nova skala dolje. I meni se cini orkestrirano padanje dok i posljednji od vas ne odustane, a oni vrate svoje dionice sto blize dnu.

Ovdje je cijena blizu proslog dna. Ako 260kn ne izdrzi, onda je otvoren put ka 100kn.

Jako opasno je trenutno ista kupovati.

Zao mi dionicara malih.

• D'artagnan
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    324
    • March 6, 2020 at 8:44 PM

A oni su? Neka tvoja ekipa ili postojeci dionicari koji bi to prodali za sto manje jer im je u interesu da imaju manje? Kako bi eventualno kupili istu kolicinu jeftinije u vrijeme dok vozarine donose pozitivno poslovanje

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • March 6, 2020 at 9:46 PM
    Quote from Neo

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    ne bi se reklo da brodari rastu..vec hvataju dah..dobar dio brodara najniza cijena ikada.

Montira se vise naloga u pozadini...vi krenete ispred njih, okite vas i spuste naloge dolje i nova skala dolje. I meni se cini orkestrirano padanje dok i posljednji od vas ne odustane, a oni vrate svoje dionice sto blize dnu.

Ovdje je cijena blizu proslog dna. Ako 260kn ne izdrzi, onda je otvoren put ka 100kn.

Zao mi dionicara malih.

Display More

Vidiš Neo ti si pametniji nego sto izgledas. Ali prepozja se Tvoj stil, već te mogu najusiti i pteko ekrana. Uzivam u kićenju, ajmo promatrat kako će - te vratiti dionice. Ajmo vidjet zakucavanje na 100 ili 30. Izgutat ćete takav short kakav na ovim prostorima nije viđen. Puno.pozdrava cijeloj ekipi ukljucivo gklemenca, narucitelja i organizatora.

Veselimo Vam se, salva se sprema

😀😃✌👍👋🤏😄

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • March 6, 2020 at 9:52 PM
    Quote from Neo

Zao mi dionicara malih.

Display More

Jel ovo rast ili pad?

GOGL +0.0750 +2.02% Trade
    SALT +0.0700 +2.49% Trade
    NMM +0.13 +1.58% Trade

Nije tebi ništa žao i nemoj glumatati, već sa svojim frendovima radiš ovo na ATPL.

Dakle, alias tj. gklemenc i ti remorker ovdje izvodite klasičnu kružnu prevaru,

pretakanjem dionica između više povezanih skrbničkih računa, pritom šireći

defetizam na forumu i bezizlaznost situacije.

Ovo je idealna situacija s obzirom na rastući trend vozarina, da se u kupnju uključi neki

fond ili trezor od ATPL, jer ste ovaj put pretjerali sa svojim igrama.

Ono, što mene najviše zanima u ovoj situaciji je tko vam je posudio toliko dionica (CO?) da

se igrate i rušite ovo plitko tržište, ali ste preočiti u tome, kao slon u staklani.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • March 6, 2020 at 10:01 PM

Baš gledam malo ove mudrijaše i tragove koje ne mogu zamesti. Njihova ofucana i zadnja taktika je relativno tocno opisana u gornjem postu gklemenca, ali zaboravio je napisati da pri svakom tom koraku prodaju i kupuju sami od sebe a da Ti tragovi ostaju. Jedan skrbnicki proda 2 skrbnickom pa opet tako prema dolje, ali naravno ne mogu SVE tako. To je nuzno ZLO i rezerva ako mali ne krenu ispred njih. Ovo im je sada biti ili ne biti. Izgubili su strahovito puno vremena, novaca, fokusa predanosti ne bi li slomili tržiste ozazvali kolaps dionice i preuzeli kompaniju. Na kraju će ih to trziste pomesti, odbiti se i onda će nastati pakao, jer više od 25.000 dionica mora biti vraćeno.

Njihovo kupovanje neće biti uopče moguće.

Ako potrose još dionica a mali dionicari ih ostave na suhom, mrtvi su. Njima je ovo Biti.ili Ne Biti

Dragi dionicsri ostavite ih suhe na asku neka se slažu. Takav ask ostaje zabiljezen. Sa cije platforme, koji nalogodavac i koliko naloga. Tp je apsolutno.manipulacija trzistem i direktno ogromno.nanosenje stete dionicarima i kompaniji. Oni koji stoje iza toga dobro su poznati i u svakpm slucaju siguran sam da će biti sankcionirani po vise osnova.

😀🤏👋👍✌😃😀

• Neo
    Guest
    • March 6, 2020 at 10:29 PM

Jesam li vam ja svima trubio na poslovnom da prodajete na 440-450kn. Naveo i primjer Tpng kako je na samo pola booka i kvalitetnija firma i da ce Atpl pasti.

Ali rada su me napadali kolege budfox, maratonac i brojni drugi kako nemam pojma i sl.

I jos su vam isti punili glavu da je 440, 500 nako jeftino. E pa meni se cini da je netko masio cijeli fudbal. Pisao sam nekim kolegama da bjeze na padu do 400kn. Da nece na dobro.

Ja mislim da ce Atpl uskoro ispod 200 makar se neki nadaju i dalje. Slijedi jaci zaron, 260kn nece izdrzati.

• D'artagnan
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    324
    • March 6, 2020 at 10:39 PM

Pa to je OK ako zaroni, sta ne ? 😎 al ne vidim zadto bi bjezali 🤔

• Neo
    Guest
    • March 6, 2020 at 10:42 PM

Pitajte kolege Mitkka i Budfoxxa jesam li im pisao na poslovnom PM kako ovo sve smrdi i kako treba rezati pozicije na 440kn. Da brodari i vani padaju i da nece na dobro.

A sad neki pisu o urotama. Trziste je neumoljivo, skoro se i sam opekao na Viru pa su me sprdali Alias i jos neki kako ce Viro u bankrot. Na moju srecu imam jak cash pa sam na 70kn branio dno i utrpao sve na 100-120 i vratio izgubljeno.

A na 54kn Vira pisao kako kupujem. Na 77,79, 84kn prodavao i dobro zaradio. Minus pretvorio u plus. Jer sam bio na 3000kom Vira od 52 do 58kn. Eto za mene je Viro zato najbolja dionica na svijetu iza Tpng jer sam na njoj doslovce istrejdao po 10 puta sve.

A sad su neki nervozni pa pisu sve i svasta.

Brodari imaju nova dna u cijelom svijetu.

Pogledajte Dsx i ostale.

Atpl ima cijenu 273kn, a staro dno je 100kn.

Pametnima dovoljno.

• ascendens
    Reakcija primljeno
    13
    • March 6, 2020 at 10:44 PM

Tako je bilo i u listopadu prosle godine, pa su naisli na kontru u jednom danu. Da vidimo kako ce sada proci.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • March 6, 2020 at 10:53 PM
    Quote from Neo

Jesam li vam ja svima trubio na poslovnom da prodajete na 440-450kn. Naveo i primjer Tpng kako je na samo pola booka i kvalitetnija firma i da ce Atpl pasti.

Ali rada su me napadali kolege budfox, maratonac i brojni drugi kako nemam pojma i sl.

I jos su vam isti punili glavu da je 440, 500 nako jeftino. E pa meni se cini da je netko masio cijeli fudbal. Pisao sam nekim kolegama da bjeze na padu do 400kn. Da nece na dobro.

Ja mislim da ce Atpl uskoro ispod 200 makar se neki nadaju i dalje. Slijedi jaci zaron, 260kn nece izdrzati.

Ovo sto radite je kaznjivo po zakonu jer spada u kruzne prevare, kada sami sebi prodajete dionice preko nekoliko povezanih skrbnickih racuna i time rusite trziste i vrijednost firme. Sjetite se Podravke i afere Spice koliko se vuklo po sudovima.

U ovom slucaju je zakazala i Hanfa i nadzor ZSE i pokazali su da ih nije briga za transparentno trziste kapitala, vec se samo naslikavaju i uzimaju placu.

Takodjer bi trebalo za primjer kazniti i banku preko cije platforme radite to sto radite.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • March 6, 2020 at 11:17 PM
    Quote from Neo

Pitajte kolege Mitkka i Budfoxxa jesam li im pisao na poslovnom PM kako ovo sve smrdi i kako treba rezati pozicije na 440kn. Da brodari i vani padaju i da nece na dobro.

A sad neki pisu o urotama. Trziste je neumoljivo, skoro se i sam opekao na Viru pa su me sprdali Alias i jos neki kako ce Viro u bankrot. Na moju srecu imam jak cash pa sam na 70kn branio dno i utrpao sve na 100-120 i vratio izgubljeno.

A na 54kn Vira pisao kako kupujem. Na 77,79, 84kn prodavao i dobro zaradio. Minus pretvorio u plus. Jer sam bio na 3000kom Vira od 52 do 58kn. Eto za mene je Viro zato najbolja dionica na svijetu iza Tpng jer sam na njoj doslovce istrejdao po 10 puta sve.

A sad su neki nervozni pa pisu sve i svasta.

Brodari imaju nova dna u cijelom svijetu.

Pogledajte Dsx i ostale.

Atpl ima cijenu 273kn, a staro dno je 100kn.

Pametnima dovoljno.

Display More

e da ste tad bar i meni pisali.....smrdilo i meni, al nisam slušao sam sebe pa izlazio 5-10 % ispod tih razina.....al zapravo, očekivao sam bolje izvješće od onog što je izašlo pa me to držalo unutra.....greška moja što nisam izašao do kraja, al nek se nađe.....ima se, može se.....umanjio sam si neku buduću zaradu i to je to.....teško je bilo za predvidjeti da će slijediti onakav potop vozarina......sada su ipak na nekim normalnim razinama pa zato nevidim kako bi moglo na 100......prije da će na 400 ili 500 ako vozarine ovako nastave a za očekivati je da hoće.....

• Neo
    Guest
    • March 7, 2020 at 8:38 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Neo

Ovo sto radite je kaznjivo po zakonu jer spada u kruzne prevare, kada sami sebi prodajete dionice preko nekoliko povezanih skrbnickih racuna i time rusite trziste i vrijednost firme. Sjetite se Podravke i afere Spice koliko se vuklo po sudovima.

U ovom slucaju je zakazala i Hanfa i nadzor ZSE i pokazali su da ih nije briga za transparentno trziste kapitala, vec se samo naslikavaju i uzimaju placu.

Takodjer bi trebalo za primjer kazniti i banku preko cije platforme radite to sto radite.

Display More
  • Neo
    Guest
    • March 7, 2020 at 8:44 AM

A sta to ja radim?

Nemam niti 1kom Atpl niti cu imati tako skoro.

Kolega Budfox ne blamirajte se. Jos sam Vam na PM pisao oprez kolega, ovo nece na dobro. I Atpl je bila na 500kn skoro.

A sad tako prema meni. A ja Vas jos i savjetovao da cuvate novce.

Zao mi je sto gubite novce, al za to ste jedino Vi odgovorni. A ne ja koji niti nemam Atpl.

Cijeli svijet padaju brodari, a neki na ATL.

A ovdje se vide urote, suze samo sto ne teku.

Zato i postoji stop loss 5% i gotovo.

• D'artagnan
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    324
    • March 7, 2020 at 8:59 AM

Stop loss na 5% + ul/izl provizija po par puta i eto te isto na - 60% 🤔 .. a ako zaradis nabrzaka kupnjom/prodajom, opet ostanes bez min. 12% pa opet ne valja, hbga 🤣

• Brodolomac
    Reakcija primljeno
    84
    • March 7, 2020 at 9:43 AM

U Kini se situacija oko epidemije i dalje popravlja. Širenje zaustavljeno.

8:58 am Mar 7

Hubei reported no new confirmed cases of COVID-19 except in Wuhan for two consecutive days since Thursday. Among 25 new confirmed cases outside Hubei as of Friday, 24 were imported cases, according to health commission on Saturday.

8:22 am Mar 7

99 new coronavirus infections, 28 new deaths were reported on Mar 6 in the Chinese mainland. The total infection number soared to 80,651, with 3,070 deaths.

Hubei Province reported 74 new cases of novel coronavirus pneumonia on Mar 6, with 28 new deaths and 1,502 cases of recovery. The total number of infections in the province climbed to 67,666, with 43,468 recovered and 2,959 dead.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • March 7, 2020 at 9:46 AM

"China Jan-Feb coal imports were up 33% from the previous year, totaling 68m mt. That represents a very high run rate, well above China’s annual import quota." Dry Bulk ETF

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• Manu
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,342
    • March 7, 2020 at 10:17 AM

Podaci iz Kine očito sugeriraju promjenu trenda. Podaci o izvozu ( većinom gotovih proizvoda ) su posljedica pada proizvodnje tijekom veljače a podaci o uvozu ( uglavnom sirovina ) ukazuju na buđenje aktivnosti.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      913k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 23, 2025 at 7:35 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      905k
      2k
    3. tollway

May 23, 2025 at 7:35 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

tollway May 23, 2025 at 7:35 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago