Posts by Ludak

  Da se i ovo dogodi, nikad nebi rekao... isto kao i za koronu, potres i snijeg u Zagrebu...


  LP

  Prvi dio tvog posta:

  imam dionicu i nikad nisam napisao da je nebih imao ili nebih kupio.

  Druga stvar, vase pretpostavke su upravo to, pretpostavke. Temeljite na njima svoje zakljucke i ispadate smijesni - nemojte to raditi kao ostali na ovom forumu/temi.

  I naravno da smo svi mi sami odgovorni za svoje postupke, zato pricamo o drukanju koje te naginje na nesto. I da, apsolutno je istina, da vecina dionicara, malih dionicara nisu eksperti sa formalnim znanjem o temi, nego upravo samouki madionicari - i to vrijedi za 95% malih dionicara. A drukanjem i sirenjem informacija ssmo u jednom smjeru, utjeces na te/takve.


  A za drugi dio posta imam samo pohvale. To je nesto sto nisam uspio dobiti od nikoga na ovoj temi (od takozvanih drukera) - priznanje da su izvjesca poprilicno losija od ocekivanih.

  naklon do poda za ovo

  odgovor svim drukerima i hejterima vamo

  Imam dionicu, zato i pratim.

  Drukeri su oni koji selektivno biraju vijesti, jer od odredene ekipe vamo, samo se izmjenjuju komentari i clanci o rastu i pozitivi. Zamisli ovaj scenarij, a koji je vrlo moguc:

  Pracenjem ove teme, svaki normalan covijek bi ocekivao da ce ovo samo rasti i rasti i na cijeni od 460 kuna po dionici, netko ulozi 200 k kuna - ustedevinu ( jer se drukeri razbacuju sa samo pozitivnim vijestima i selektivno ih objavljuju, 'ocekujuci' rast do 800 + kuna :D)

  Ta osoba na kraju balade gubi 100 k, zbog ovakvih navijaca.... tuzno i za plakati kakvih drukera ima...

  krenulo je drukanje vidim. Onda mozete prenijeti i vijest da je Italija blokirana, cijela. Europa je kaos, i pogorsava se u svakoj drzavi. Ali tesko drukerima racionalno sagledati situaciju. Samo rast predvidaju a dobivamo samo pad, kakvi profesionalci kakvi strucnjaci. Za plakati

  jutro. Ajmo malo pozitive ljudi, danas je dan kad ce ovo rasti. Gigic je vec nasao clanak pozitivan. Evo i ja mogu nadodat da sam danas narucio 4 upaljaca iz kine, pomogao sam ekonomiji kine. Jebes trziste, to neko muljari i jebe nas, samo pozitiva. Ulazimo danas jako svi i dizemo prosjek

  Poprilicno vjesto izbjegavas izravni odgovor i pravis se mutav. I ne, ne zanima me uskoro 😂 zanima me sada, zasto sada pada. Ako je sve super i odlicno a pada, koji je logicki zakljucak? Ti mi non stop spominjes masone, vladu, srbe 😂😂 svi su krivi, jer je to najbolja dionica ikada.

  I ovo 'uskoro' i 'gledat cemo', sorry Nostradamuse, ne prepoznah te.

  Hvala kolega na odgovoru, znaci po tebi tu je na strani neka 'teorija zavjere' i nekakva manipulacija tim dionicama.

  Ok, a gdje ste ostali, dajte mi svoje odgovore na pitanje, objasnite mi. Zasto uz izvrsne vijesti vamo, krajnji optimizam, cak bi rekao ekstremni, ova dionica tone kao nikada do sada, na godisnje niske grane?

  Pa nije mi jasno, na ovoj temi uvijek sve prsti od brutalnog optimizma, svakakve analize i price se pustaju, pozitiva je veca nego ikad. A u stvarnom zivotu kaos, cijena dionice nikad manje. i jos tone, rasprodaju svi, volatilnost ogromna iako je dionica na nikad manjim razinama.... Dali mi itko moze objasniti ovaj fenomen?

  Kolega ja sam ušo na 26 i još nisam izašo. Pa sad vi meni recite tko je ovdje "drukalo".

  Ali pišem što mislim da je realno i nahođen podlogama, što mislim da je added value za korisnike foruma.

  Cudna ste vi biljka kolega. Da neko ima dionicu a apsolutno ne vjeruje da ona moze doseci neku razinu, koju lagano i brzo ta ista jos i prebaci za ohoho...

  I pogrijesili ste, morate nastimati podlogu koju imate i time niste nikakav dodatni value donijeli korisnicima foruma, jer ste pogresno procijenili i podcijenili ovu dionicu. Ali pratit cu vas i vase pisanje, dodatno i drugo misljenje i razmisljanje je uvijek dobro imati

  ma

  lijepo od njega.. taman sam mu vratio natrag kupljenih 203 kom po 75 i 73,50

  Ja sam mu uspio uvaliti cak po 78,5 jedan svoj dio... Zadovoljan sam.


  P.s. tko je ono druko da nikad nece narasti i da je 50 kuna nerealna cijena?

  Ako kolega mislite na mene slobodno se javite pa da se upoznamo :whistling:

  Ma meni je zao sto niste zaradili jer ste bili u krivu....


  ja sam izasao jednom trecinom, i sve blizu 80 kuna je jako dobra ponuda i zarada za mene (koji sam btw. poprilicno kasno i usao, na 55+)