Danas ide odbijanac, tako vele tehničari.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Ja nisam prodala pa ne prodaje se Atpl na ovim cijenama. O tome i govorim.
vi slobodno sačekajte rezultate izvješća bez para na računu i nadajte se najboljem, ovaj puta barem neće kasniti,
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…bc2c1360a8e.pdf
meni je dobar signal da je santa leda ispred nas ovaj dio da je netko to vidio prije svih nas malih u potpalublju i iskoristio za izlaz, naravno da nije vrijeme za prodaju, jer se kupuje budućnost, ali nepovjerenje prema upravi koja taji stanje je bilo jače
Pa i to mi je indikativno. Ovdje stalno kasne sa izvjestajem. Onaj losi u 1Q su odgadjali objaviti dok god su mogli. A cijena je onda dosta i porasla nakon FI. Luda kuca.
Meni je ova blokada racuna zbog komunalne naknade znak neodgovornosti uprave.
-
Tehničarima je žao napisati vam što vide
-
Cape je okrenuo, uskoro bi trebali Pmax i Smax.
-
Shanghai shipping index Cape / Pmax / Supra: + 8,1 / + 0,0 / - 0,3 %
-
Na ATPL će ključnu ulogu za daljni razvoj događaja odigrati izvješće.
-
Ma daj.... a koje to?
-
Prosli put je nakon jako loseg izvjesca cijena dionice narasla.
-
Prosli put je netko gurao cijenu i pruzao podrsku radi transakcija na 224 i 213.
-
Ma jedno izvješće ko nijedno.
Ako gledaš iz perspektive bukredzije sve je bitno. Dugoročnima to može biti samo još jedna bora na čelu (ne ulazim uopće u raspravu o stvarnim rezultatima)... zapravo ono sto želim reci, izvješće se već dogodilo i ono je bitno za potvrdu prethodnih događaja i moguću projekciju buducih, ali samo djelomično. Sto se tu još može dogoditi odnsono sto se dogodilo sto mi već sada ne znamo....
Ja jako volim Metzoforte i njihov Surprise, surprise....
al koliko je vjerojatno da će se dogoditi “Garden Party”?
Btw.... njega volim još vise! 😁
-
-
Ja jako volim Metzoforte i njihov Surprise, surprise....
al koliko je vjerojatno da će se dogoditi “Garden Party”?
Btw.... njega volim još vise! 😁
....`ajd barem u nečem da se slozimo......
-
Baltic #Capesize index +8% to $18,537
Brazil/China +13% to $17,555
Nov FFA +8% to $20,200 this morning
-
-
Prosli put je netko gurao cijenu i pruzao podrsku radi transakcija na 224 i 213.
Da, netko je kupio po tim cijenama dionica za 5 milijuna kuna.
-
BDI + 4,1% 1401
-
FFA Tone: Similar pattern all week capes pushing early doors setting the tone and continued firmer European open post index we are off morning highs with Nov trading 20k from 20500. Panamax and smax both flat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Poboljšane procjene rasta
https://5f38c3be-c80e-4113-8699-341bc56851e6.usrfiles.com/ugd/5f38c3_3c1…1aa836360f4.pdf
Nisam jos sve procitao ali zanimljiv mi je ovaj prvi dio za sada znaci scorpio dezinvestira bulk ocito ne ocekuju tu buducnost nekakvu, a ostvarena prodajna cijena je manja nego nego fer valuacija Cleaves-a
"
Vessel Divesting at a Discount
After announcing the transition towards WTIVs in August, Scorpio Bulkers have swiftly moved ahead with dry bulk
vessel divestments at a significant discount to our fair valuation. Disregarding the lower required return of a
potential influx of green capital, the discount sales lowers our TP to $17 (from $20). We retain our BUY rating based on our
positive stance towards the dry bulk shipping market.
Recent events: The company has sold seven dry bulk vessels (14% of the fleet) in slightly more than three weeks as it follows up on the
August announcement for a transition towards Wind Turbine Installation Vessels (WTIVs). The realized prices have however been 13% below our fair valuation and comparable S&Ps for the Kamsarmaxes, and similarly 6% below market for the Ultramaxes
"
-
S&P market je zivahan u zadnje vrijeme.
Svatko prodaje i kupuje iz svojih razloga.
-
To se zove zdrav rast na osnovu fundamentalinh pokazatelja.
-
Da, netko je kupio po tim cijenama dionica za 5 milijuna kuna.
Taj sigurno otvara šampanjac nakon recentnih događaja.
-
-