Velik potencijal za rast, koliko ja vidim BDI je trenutno viši nego što je bio u veljači, a dionica je u pola cjena u odnosu na onu raznu. Prema investiramo.hr dionica je podcjenjena 90.70%. Prema tehnickoj Supertrend po prvi puta nakon siječnja signalizira UPtrend.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
U Kini danas svi indeksi u porastu
biće red krenuti u Kinu, ovdje svaki dan gore dolje ili obrnuto
Neka raste, bio Kineski, Indijski ili Norveški.
U rastu je spas, koliko god tko tvrdio drukčije
-
Sve sastavnice u plusu
Baltic Dry Index Rises 3.56% to 494
Capesize +6.2% to $4,196
Panamax +3.41% to $4,270
Supramax 58k tons +1.51% to $5,257
Handysize +3.22% to $2,406
-
Baltic Dry Index Rises 0.81% to 498
Capesize -1.33% to $4,140
Panamax +2.62% to $4,382
Supramax 58k tons +1.77% to $5,350
Handysize +4.78% to $2,521 -
Posustaju a trebali bi gasat na max
-
Nije optimisticno vise da ce kina vise biti ta koja ce vuci brodarski sektor pitanje je u kojem trenutku ce odlucit krenit u tom smjeru i koliko brzo ce prebacivanje trajati u svakom slucaju brodarski sektor u ovoj krizi mi se cini jako rizican kratkorocno s obzirom na velicinu duga s kojom se nose i upitnost tko ce vuci taj sektor izgleda da kina se okrece unutarnjoj potrosnji, a da ce se svijet okrenit industrijalizaciji samo taj period dok se promjena ne desi nije brz
-
evo stiže i izvješće pa ćemo biti pametniji ............možda
-
Ova tisucica prva na kupnji i to 10kn nalog visi od drugog mi je suludo,pa to je 10tis.kn razlike!
Hvala dragom kupcu🙂
-
biblos baca pare u bunar po običaju
-
čovjek želi kupiti, a ne mrcvariti i daje premiju 10kn za preizimanje dionica i nema tu ništa čudno, da ste pratili što je Neo savjetovao onda bi znali da je na redu izgledan rast, tako da je ovo možda i on pokupio, a možda je i netko drugi, treći ili nn osoba
-
-
Ovo Neo kupuje garant, pa će prodati na 210
mislim da ove kupljene u posljednja dva mjeseca neće više vidjeti burzovnog sunca
-
Moller, fin. rezultati ce biti losi a perspektiva za drugu polovicu godine je nesto bolja al nedovoljna da bih ostao u dionici te sam stoga usrecio ovog optimisticnog kupca na 189kn.
-
Moller, fin. rezultati ce biti losi a perspektiva za drugu polovicu godine je nesto bolja al nedovoljna da bih ostao u dionici te sam stoga usrecio ovog optimisticnog kupca na 189kn.
Znači, vi ste prodali 1000 komada na 189kn.
Kupujete 500 komada na 180kn?
-
Mozda ovaj sto je kupio zna nesto sto mi ne znamo. Npr. da ce izbaciti neočekivano dobro izvjesce za 1q
-
slažem se, ali možete li se i vi složiti s mojim postom iznad, kupac flote ne mari za mjesec, kvartal ili godinu, njegovi su horizonti malo drugačiji, što ne znači da tu mislim na ovoga kojega se tako deklarira
-
Postujem svaciju strategiju i sam sam bio do ove godine investitor(Buffett) medutim od corona party sam vise kratkorocno(tjedno).Atpl kupio od 165-168 i danas prodao.
-
Postujem svaciju strategiju i sam sam bio do ove godine investitor(Buffett) medutim od corona party sam vise kratkorocno(tjedno).Atpl kupio od 165-168 i danas prodao.
ok, i kod mene je jedna količina uvijek u opticaju, držim nekoliko starih pozicija koje su za sada stabilne i mislim da neće donijeti veće probleme, ostale sam dobar dio unovčio, a manji dio čeka oporavak ili rasprodaju ako krene drugi val partya, obzirom na promete u posljednje vrijeme, mislim da nas je upravo većina ovdje onih što jedni drugima preprodaju i održavaju burzu na kakvom takvom životu tj. na aparatima
-
kolega Amerika ako ste mu vi uvalili 1000 komada svaka čast na potezu . Iako i kupovati nedavno iznad 160 je bilo hrabro, ja se nisam usudiocismako sam sklon kockanju al bio je prevekik rizik i za mene
-
Baltic Dry Index Rises 1.61% to 506
Capesize -0.48% to $4,120
Panamax +4.34% to $4,572
Supramax 58k tons +1.87% to $5,450
Handysize +5.71% to $2,665 -
I vani se zeleni danas...Pomalo
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title