Stigla ponuda. Odložena pored okruglog registratora.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
U TUHO su prodrli preko beskičmenjaka s kojima su dogovorili premiju mimo ostalih dioničara koristeći povlaštene informacije,udružena djelovanja i Interkapitalom kao organizatorom.
Bar smo imali pošteno mišljenje ljudi koji su izgradili i držali do poslovanja.
Izjava Domijana da prodaje svoj udio koji je stekao POVJERENJEM dioničara jednostavno pojašnjava koliki je čovik.
Baba na pijaci može fiksirati skoro cilu flotu ispod indeksnih vozarina i prošetati firmom,biti dobro plaćena,nagrađena i vjerojatno počašćena ispod banka.
Očito mu to nije bilo dovoljno da na ovaj način okrene leđa nemalom broju dioničara,zaposlenicima i ponajviše posadi koja se najviše isprsila provodeći dane daleko od najmilijih sa glavom u torbi.
Nije mi jasno kako ce prodat ako po statutu imaju lock period od 3 godine da ih ne smiju prodat, trebalo bi im poslat mail da se ocituju ili to ne vrijedi za izvrsne direktore nego samo za upravni odbor treba to procitat malo bolje ?
Izgleda zaboravio na taj Lock dio
-
Nije mi jasno kako ce prodat ako po statutu imaju lock period od 3 godine da ih ne smiju prodat, trebalo bi im poslat mail da se ocituju ili to ne vrijedi za izvrsne direktore nego samo za upravni odbor treba to procitat malo bolje ?
Ovo bi ga moglo doslovno staviti bok uz bok sa bakicom s pazara.
-
Pa onda je ekipa zrela za jednu tužbu zbog obmanjivanje malih. Iako me čudi takav propust, no kad je žurbica frkica i lakomica svašta se potkrade.
-
Ja bih ovim direktorima dao otkaz i to momentalni nakon preuzimanja firme. Ako su tako brzo potkopali ovu ni u drugoj sigurno ne budu marljivo radili za dobrobit i opstanak. Toliko o rukovodstvu ATPL ni vizije, ni stručnosti prodali je kao Juda Isusa za par škuda.
-
Jedan pamfletic od stare Zna Se ekipe iz Dubrovackog.... Izgleda da bas ne ide kako su zamislili.
Direktori Atlantske žele prodati svoje dionice u tvrtki, evo koliko će zaraditi. Utješna vijest i za DubrovčaneIzvršni direktori Atlantske plovidbe spremni su prodati svoje dionice dubrovačkog brodara. U pisanom mišljenju izvršnih direktora o ponudi Tankerske plovidbe,…slobodnadalmacija.hr -
Preletio sve Akte društva. Nisam baš uočio tu klauzulu od držanju dionica 3 godine. Jel netko bolje sreće?
-
Za 2 tjedna IB dobija nazad svojih 1.200.000 + kamate. Baš me zanima hoće li odoljeti podignuti Tankerskoj ljestvicu.
-
Hoće li biti trgovine na burzi nakon preuzimanja ?
Ili na OTC Hita samo ??
-
Hoće li biti trgovine na burzi nakon preuzimanja ?
Ili na OTC Hita samo ??
Mislim kako ide da cemo pinovo vidjeti zelene blokade kao nekad
-
-
Preletio sve Akte društva. Nisam baš uočio tu klauzulu od držanju dionica 3 godine. Jel netko bolje sreće?
Članak 47.
-
Bravo kolega!
E sad kako dalje? Ima li tko iskustva s tuzbama Hanfi? Mozemo li traziti ponistenje svih transakcija od jucer? Dali to zelimo? Ili Hanfa da odluci?
-
Bravo kolega!
E sad kako dalje? Ima li tko iskustva s tuzbama Hanfi? Mozemo li traziti ponistenje svih transakcija od jucer? Dali to zelimo? Ili Hanfa da odluci?
do sada je Hanka uvijek radila milokliz onima koji za Zadrane vode ovu cijelu igru.
svi na burzi kažu da je, generalno, ovaj put drugačije, pa probajte 🤷
-
Jedan pamfletic od stare Zna Se ekipe iz Dubrovackog.... Izgleda da bas ne ide kako su zamislili.
Ma oni su to po direktivi napisali da male uplase, nravno da nece prodati, poslje ce reci da su htjeli, ali nisu mogli zbog toga sto nije proslo 3. Godine 🙃.
Nego koje su sankcije za obmanjivanje drugih dionicara 🤔? Da vidimo sto kaze hanfa i zakon 😎
-
Onog trenutka kad su obznanili potpisanu obavijest, oni su prekrsili zakon. Pitanje koje ja imam je kako obavijestiti Hanfu. Ima li netko iz Zagreba za to ucinit ili?
-
Onog trenutka kad su obznanili potpisanu obavijest, oni su prekrsili zakon. Pitanje koje ja imam je kako obavijestiti Hanfu. Ima li netko iz Zagreba za to ucinit ili?
Pa najbolje da netko viješt složi pitanje/prijavu hanfi i da je svi pojedinačno pošaljemo.
-
Vergilije vec ima punomoci, pa najbolje da posalje sluzbeni upit u ime malih dionicara upit u hanfi, da hanfa zatrazi pojasnjenje uprave kako misle to prodati da prihvate ponudu
A moze to hanfa i odmah, vjerujem da citaju i ovo 🥴🤣🤣🤣
I nek HANFA zatrazi odmah i ocitovanje tankerske da joj dostave imena stvarnih vlasnika Tankerske zaklade iz Austrije od osnivanja zaklade do danas 🤔
-
Moze li tko kontaktirat Vergilija da ovo krene?
-
Moze li tko kontaktirat Vergilija da ovo krene?
Slabo nam se javlja Vergilije.
Ma oni su to po direktivi napisali da male uplase, nravno da nece prodati, poslje ce reci da su htjeli, ali nisu mogli zbog toga sto nije proslo 3. Godine 🙃.
Nego koje su sankcije za obmanjivanje drugih dionicara 🤔? Da vidimo sto kaze hanfa i zakon 😎
Nema ovdje izmotavanja, mislili smo ovo-ono. Izjavili su da prihvaćaju Ponudu.
-
Moze li se Hanfa obavijestit telefonski?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IGH (Institut IGH d.d.) 2.9k
- harpun