Ma ne znaju kud bi s parama. Pogle dobiti u 2022.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
A najavili da ništa od dividendi i budućnosti...ha..ha..
-
sve po uhodanoj shemi. prvo ponuda, pa ovisno o postotku koji skupe dokapitalizacija ili dokapitalizacije, delistiranje s burze, a u tom vremenu neisplata dividende. sve dok ne dođu do 100%. pitanje je jedino koliki otpor se može pružiti ovakvom scenariju i da li je to vrijedno novaca i živaca. do 100% će doći siguno.
-
Ne razumijem tu neke kolege, pa cijena koju ćete sigurno dobiti je ova iz ponude 53,60 Euro, ako ostanete do kraja, ili nešto više u slućaju da ne skupe potrebnu količinu za istiskivanje pa krenu u dodatnu kupnju.
Ponuda traje 28 dana od dana objavljivanja i onda ćemo biti pametniji.
Posebno mi nisu jasni ovi koji prodaju po cijeni manjoj od 53,60 Eura, evo jutros je pala prva prodaja po cijeni od 52,80 Eura što je 0,80 Eura razlike. A što mislite da Atlanska nije na kupnji ? Pa oni ovo skupljaju već godinu dana.
Svak ima svoj izbor, a ja sam jutros dokupio. Sretno svima.
-
Nema šanse da dođu do 100 %, nisu ni sa TNPL na 100 %.
-
Ne razumijem tu neke kolege, pa cijena koju ćete sigurno dobiti je ova iz ponude 53,60 Euro, ako ostanete do kraja, ili nešto više u slućaju da ne skupe potrebnu količinu za istiskivanje pa krenu u dodatnu kupnju.
Ponuda traje 28 dana od dana objavljivanja i onda ćemo biti pametniji.
Posebno mi nisu jasni ovi koji prodaju po cijeni manjoj od 53,60 Eura, evo jutros je pala prva prodaja po cijeni od 52,80 Eura što je 0,80 Eura razlike. A što mislite da Atlanska nije na kupnji ? Pa oni ovo skupljaju već godinu dana.
Svak ima svoj izbor, a ja sam jutros dokupio. Sretno svima.
Gle...nekome sa par 100 komada se neda čekati i natezati...a pogotovo ako tu lovu planira uložiti u nešto što misli da će mu donijeti bolju zaradu...svatko ima svoju neku račinicu
-
Nece doci ni do 50% ako im CERP ne proda u iducih 28 dana. Naravno, biti ce pakleno iducih 28 dana s puno dezinformacija i "blagih" savjeta za prodaju. Stisnut zube, gasit komp. i izdurat iducih 28 dana. Naravno, koliko su pazljivo tempirali pokazat ce se pocetkom 2 mjeseca kad ocekujem novi skok vozarona jer u "ciklicnoj" industriji kao sto je brodarstvo, pozitivan ili negativan ciklus ne traje par mjeseci....
-
A najavili da ništa od dividendi i budućnosti...ha..ha..
Tako su i za TUHO izjavili da se neće dividenda isplaćivati i da triba provjeriti stanje iako su imali uvid povlaštenih informacija koji im je Danka slala preko interkapitala ,mailovima minimalno jer dio nije mogla obrisati pa se spržila ali ipak bez ikakvog zastoja se išlo dalje.Nitko za sad nije odgovarao za takve malverzacije koliko je meni poznato.
Naravno da se isplatila dividenda uskoro nakon preuzimanja.
-
očekujem da izađe obavjest da je IB predao paket po ponuđenoj cijeni kao babaroga vijest za male...
ponavljam svoje gađenje na ponašanje uprave na zadnjoj sjednici, kolaboracionisti
nedam po cijeni za velike pakete, to je nebuloza, pa uvijek ide premija na preuzimanje zadnjih željenih postotaka
-
Još uvik postoji opcija da netko dobrovoljno ponudi veću cijenu.
-
-
IB je stjeran u kut i nema prostora za manevar
-
IB bi se trebao javiti ovdje na forumu. Pa da vidimo jel to preuzimanje ide baš tako kako si je bagra zamislila.
IB, javi se...
-
Mene osobno ova ponuda niti najmanje ne zanima, dapače, mislim da je uvredljiva svakom pismenom i racionalnom ulagaču. Sve ispod NAV-a + (barem) 30% premije na cijenu je apsolutno neprihvatljivo.
No sudeći prema defetističkim napisima i priglupim insinuacijama na temi koji se već ohoho vremena ponavljaju u nadi ne bi li tako kakvim Goebbelsovim čudom postali istina, sve je moguće, pa tako i ludost da preuzimatelj umjesto dioničara odluči po kojoj će cijeni preuzeti kompaniju.
-
Svatko tko se bavi malo ozbiljnije investiranjem, zna da oni nisu krenuli u sve ovo i riskirali $$$$$, kako bi zaradili samo 50-100% ... ova kraljica je bila davnih dana i skoro 500 eura,
Tko im želi pokloniti dionice nek proda, ne vjerujem da će skupiti nešto ozbiljnije, ali ponudu po zakonu moraju predati i to odraditi. Moje neće dobiti po ovim smješnim cijenama, a dosta sam visoko u listi dioničara
Inače da im prodaju svi sa manje od 200 komada, njih oko 7.000 što je nemoguće, ti im je cca 260k komada. A ovih 400-500 prvih dioničara, vjerujem da ne poklanjaju
-
Ne samo da ima vec ima jako dobru opciju kao i svi mi:
1. Okupiti male dionicare te kontrolirati preko 25% kompanije (to ne bi bio problem),
2. Slicno kao pri nastupu na Glavnoj Skupstini, preko punomoci potvrditi snagu malih dionicara,
3. Kao znacajan dionicar, grupa dionicara bi mogla ostvariti kontakt s zainteresiranim ulagateljima (u zemlji i inozemstvu) - osobno imam kontakt s Pilgrim Fondom koji ulaze u NMM, kao i Nedom koji takodjer ulaze u NMM.
Iducih 28 dana tankerska ima upper hand i nastoji izazvati strah i neizvjesnost ne bi li pokusala isforsirati prodaju.
Najzanimljivije, protivno izjavi Uprave, oni navode da u slucaju stjecanja preko 75% dionica, ne garantiraju promjenu adresu prebivalista Drustva.
Ovo je pljuska cijelom Dubrovniku a ne samo ulagacima iz Grada.
-
Ne znam odakle ti ovo za Dubrovnik.
Piše fino da nemaju namjeru mijenjati sjedište.
Iako mi je to najmanje bitno.
-
Nemam dionice ATPL, ali kao kolega dioničar dajem vam potporu. Ovo je smiješna ponuda bez ikakve premije, trebali ste dobiti barem cijenu NAV-a plus nekakvu premiju.
Ne prodajite. Činjenica da idu zaplašiti neisplatom dividende samo ide u prilog tome o kakvoj se ekipi radi.
Dok imate dionice vi ste gazde, ne dozvolite još jednu hrvatsku priču na ZSE.
-
Hoće li se ovaj put smoći snage da se mali okupe?
Ima li neki pametni dragovoljac da istrči i povede?
Prvi korak da se čuje i druga strana u Pomorskoj večeri!!!!
-
2 093 270 dionica
4 429 vlastitih
Kako psjeduju 818 563 ispada da imaju jos uplatiti 68 086 900.8 €
Kad se oduzme novac iz dokapitalizacije koji ih ceka da im se vrati ostaje čisti ulog od
30 756 740€ 🤣
Ajmo reći vrijednost solidnog broda
Ali to nije sve jer svi znamo da se može još koji € naći na računu iz poslovanja i prodaje novogradnje pa se lagano preusmjeravamo prema ulogu scrap vrijednosti broda za preuzeti ostatak kompanije.
-
Libertas je prodan te preuzet 29.rujna 2023.
Možda malo pretjerujen ali jeli moguće da je uplata ili dio uplaćen koji dan kasnije pa ulazi u Q4?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner