zna li netko zašto u zadnje vrijeme Capesize tako jako raste?
Sezona počinje
zna li netko zašto u zadnje vrijeme Capesize tako jako raste?
Sezona počinje
Nego, zašto bi Tankerskoj plovidbi trebalo 50% da upravljaju Atlantskom? Ne bi li bilo dovoljno samo prijeđu kontrolni prag u dokapu, da završe na kojih 25,1%. Imaju li u tom slučaju uopće obavezu otkupljivati od malih?
Nego, zašto bi Tankerskoj plovidbi trebalo 50% da upravljaju Atlantskom? Ne bi li bilo dovoljno samo prijeđu kontrolni prag u dokapu, da završe na kojih 25,1%. Imaju li u tom slučaju uopće obavezu otkupljivati od malih?
Ako predju 25% + 1 dionicu, moraju predati obveznu ponudu za preuzimanje... Osim u iznimnom slucaju... Pogledaj moj post na prethodnoj stranici, izvukao sam iz Zakona o preuzimanju dionickih drustava koji clanci i stavci se gledaju...
Napraviti se može neki AV/adris pravilnik za novu strukturu TPlovidbe i mirna bosna.
Ništa spektakularno novo, sve već ranije napisano na forumu čak i prije nego je službeno objavljeno.
Ništa spektakularno novo, sve već ranije napisano na forumu čak i prije nego je službeno objavljeno.
Svi dioničari se budu "obogatili" i ja među njima... ponuda za preuzimanje "iz snova"!
Slabo se prijavljuje trgovina a svaki dan se ipak nešto izvrti. Nije vrag da samo neforumaši pazare trenutno.
A i čudno mi da ovakav predator kao Tankerica ne pokupi ovi 10k komada do 53,6. Ili im glupo kupovat vlastite papire?
Ima li neka dobra duša da prati Knjigu pa da nam otvori oči tko se trenutno lopta?
Ako je ovih 3000 kom na 51,6 pokušaj Tankerske da skupi neku količinu mimo dokapa onda su fulali prvu brojku...
Ja ću im prodat i ako su fulali samo drugu brojku
Ja ću im prodat i ako su fulali samo drugu brojku
Ja ću im prodati ako nadopišu još jednu brojku. 🤣
Teško ćemo ovako do 50%.
Jel bi mogao tu biti neki 'Kraš' scenarij ili slično?
Sutra je zadnji dan za dokapitalizaciju jelda, pa da vidimo dal će netko počistiti do 53-54€ ili je ekipi draže platit 2-3 eura skuplje
U Krasu su manageri prodavali zadnji i to po najvecoj cijeni, dok su ostali vecinu rasprodali u rastu do 800kn.. ovdje je situacija da najveci dionicari prvi prodaju..
Zbog toga nemam osjecaj da to moze jako dobro zavrsiti za male dionicare..
Osobno cekam ponudu na 60E i prepustam svoja "upravljacka prava"..
U Krasu su manageri prodavali zadnji i to po najvecoj cijeni, dok su ostali vecinu rasprodali u rastu do 800kn.. ovdje je situacija da najveci dionicari prvi prodaju..
Dok je NAV toliko visoko, poklonit dionice na 60 ajde dobro
Dok je NAV toliko visoko, poklonit dionice na 60 ajde dobro
Bilo bi dobro da ne poklone, odnosno da se prodaju po NAVu, i to po onom višem NAV-u od 120$, a ne po onom nižem. Ali izgleda da su veći dioničari već prodali, barem na papiru, s dosta velikim diskonom na NAV. To isto nešto govori.
A čuj i na TNPL si mogao maštati o velikom dobitku, na kraju si dobio mrvice sa stola jer si mali. Tako da i tu mali mogu lako dobiti mrvice, a veliki da poberu kajmak. Tako da tih 60 ne bi bilo veliko čudo.
Koliko je na tankerskoj bilo makih dionicara i koliko % su imali izvan top 10-20?
kakva su očekivanja? nešto sve zamrlo u očekivanju dead-linea?
i t r .