U jednom cugu.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Mislim da je sad jasno gdje ide ovo kad se kupuje po 50 eur na milijune....
-
di ode, doma il ga poklopio kupac
-
Mislim da je sad jasno gdje ide ovo kad se kupuje po 50 eur na milijune....
Da, sad kreće borba za dionice
-
Poklopilo ga i jos ostalo oko3500 za kupit...
-
Ma ja mislim da je to granatiranje Dubrovnika, to su neke zavjere sigurno...to treba poništit
-
oće drhtavci kupovat nazad što su danas prosuli?
-
Poklopilo ga i jos ostalo oko3500 za kupit...
bilo je izgleda 50k po 50, da se zaokruži 2,5mil.€
-
Bome kad je bilo toliko komada protrgovano na kraljici ZSE
-
Ljudi moji dal je to moguće, pa šta je ovo, izgleda skoro kao pravi berzan, HT 8.5 milja ojra prometa, a
ATPL 2,4 milja ojra prometa, za ne povjerovati. Nikad još to nisam vidio u svojoj kratkoj karijeri burzovnog
promatrača
8,5 milja ojra = 64 milja kuna
2,4 milja ojra = 18 milja kuna
-
-
Uh, tko bi rekao...tko bi mogao biti kupac?
-
Dobro je to što je prodaja riješena, ali loše je što prodavač smtra da je cijena od 50 dobra za izlaz.
Tako da je status quo.
-
Upsss odeeeeeee popovi uranili prije 16 ili. Nisam to ocekivao kako se stanje odvijalo bit ce zanimljivo viditi kupca
Znate oni se rano bude i idu Boga molit!
-
Ljudi moji dal je to moguće, pa šta je ovo, izgleda skoro kao pravi berzan, HT 8.5 milja ojra prometa, a
ATPL 2,4 milja ojra prometa, za ne povjerovati. Nikad još to nisam vidio u svojoj kratkoj karijeri burzovnog
promatrača
8,5 milja ojra = 64 milja kuna
2,4 milja ojra = 18 milja kuna
Da malo povećam ovu Vašu statistiku;
Znaći nalog u 15:44:36 sati ukupno 46.340 dionica od 1.395.520 = 3,3206%. Od malih udjela u prvih 10 dioničara to je stvarno puno.
1 BILBIJA IGOR 12,79 %
2 CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 7,41 %
3 USKOKOVIĆ OLEG 4,15 %
4 VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO 4,04 %
-
Dobro je to što je prodaja riješena, ali loše je što prodavač smtra da je cijena od 50 dobra za izlaz.
Tako da je status quo.
a vrag zna zasto mu je trebalo €€€€ i zasto je izasao, al netko je i omastio brk sto je dobio 5-10% manje od cijene prijedloga za dokapitalizaciju, a da ne govorimo koliko manje je platio za NAV vrijednost kompanije ☺️
Al interesantno nisu odmah napravili transakciju, a mogli su, nego su sacekali da se skupi jos prodajnih naloga pa da pokupe sta se uspust istrese 😅, jeste da sam i ja kupovni nalog malo bio spustio, cisto ako jos budu stiskali, al eto odradili oni to danas 😀
-
Panamax i supramax danas opet gore.Ne moze dionica vječno ignorirat indexe.Nakon danasnje transakcije mislim da je put prema 60 otvoren.Tu cijenu opravdavaju i indexi i dokapitalizacija ako je bude.
-
Kolega Mittko je na onom drugom forumu stavio dobar graf na temi BDI index.
Brodari se vani prosječno trenutno trže na 0.75 p/nav...Atlantska je 0.55.
-
glasam za trezor, oni su pri lovi jer su prodali brod, a dionice će podijeliti zaslužnima i dio dati umjesto vraćanja pozajmice dok istekne rok i obračunaju se kamate, a cijena po nabavnoj
-
Nek daju umjesto divke sljedecu svakom po koju dionicu na xy komada i sve 5 😎. Ali nadam se da nece, jer nema smisla raditi dokap za nove brodove, a isplacivati divku 😀
-
glasam za trezor, oni su pri lovi jer su prodali brod, a dionice će podijeliti zaslužnima i dio dati umjesto vraćanja pozajmice dok istekne rok i obračunaju se kamate, a cijena po nabavnoj
…još da nas iznenadi Bilbija kao prodavač dok svi mislimo na Vlahu ?? 😅
Glasam za Olega 🧐
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-