Ufff dobro ste se uspjeli tolike količine riješit.
Nema potrebe da mi virite u novčanik, meni je tih 4 k eura puno novaca za tek jednu poziciju u portfelju.
Ne virim nego sam se smrzo na riječ "prosipao".
Ufff dobro ste se uspjeli tolike količine riješit.
Nema potrebe da mi virite u novčanik, meni je tih 4 k eura puno novaca za tek jednu poziciju u portfelju.
Ne virim nego sam se smrzo na riječ "prosipao".
Vi ko da se ne sjecate dobiti iz 2021 pa smo pisali da su to knjigovodstvene stavke, znalo se da ide revalorizacija, racunala se na drugom forumu. Zato nikad ne usporedujem trenutnu cijenu i book kod brodara.
Jesi ti CERP-ovac Philidore?
Btw revalorizaciju rade samo krajem godine.
Sad Uprava vraća papiriće i bonuse il šta?
Odlican je izvjestaji.
Ako izuzmete usklađenje čak i zadnji kvartal u finom plusu.
Ukupno bi bilo oko 160 miliona kuna dobiti odnosno vise od 100 kuna po dionici.
Odlično
Tu se jedan dio ljudi mora dogovoriti sa sobom. Proteklih mjeseci su tu pisali daje flota precijenjena.. ok, eto sad su ju revalorizirali.. a za dva tri mjeseca možete očekivati dobit jako veliku ovdje ..također iz revalorizacije
Da, da nisu umanjili vrijednost brodova, opet bi ih kritizirali.
To je ionako knjigovodstvena stavka.
Svakako bi trebala ici dividenda nakon ovakvog izvjestaja.
Bar na razini prošle godine.
Recimo 3-4 eura bar.
Ovo je bit svega, ne bacajte bezveze papire, prosle godine kad je cijena brodova ludo rasla, u godisnjem izvjescu za 2021, dionica to ni malo nije ispratila. Kazem ovo jer kad je TPNG napravila revalorizaciju 2020 cijena dionice je bila potonila bez potrebe.
NAV samo 100 dolara.
Mislim da ću se uključiti u rješavanje tereta u vidu CERP-a.
Ovo je bit svega, ne bacajte bezveze papire, prosle godine kad je cijena brodova ludo rasla, u godisnjem izvjescu za 2021, dionica to ni malo nije ispratila. Kazem ovo jer kad je TPNG napravila revalorizaciju 2020 cijena dionice je bila potonila bez potrebe.
Sutra će sigurno netko baciti papire, pa treba biti dobar i skupiti
Ma kakvo bacanje, čekamo uz ovo izvješće i jaću prodaju cerpa za nadokupu papira.
Jedino sto na prvu lose vidim je da novogradnje dolaze tek u Q4. Nece odraditi najbolje mjesece, doci ce u Q4 2023. Postigli su odlicne vozarine, listopad najbolje godisnje vozarine.
Bit ce sigurno na otvaranju bacanja, pa vidite sto pojedinci pisu svaki dan, ima forumasa sto kuze svaku pojedinost, a ima ih sto ulete bez ikakvog znanja.
Svakako bi trebala ici dividenda nakon ovakvog izvjestaja.
Bar na razini prošle godine.
Recimo 3-4 eura bar.
bolje da nam daju 5-6 dionica na svakih 100 sto imamo 👌😎
Jedino sto na prvu lose vidim je da novogradnje dolaze tek u Q4. Nece odraditi najbolje mjesece, doci ce u Q4 2023. Postigli su odlicne vozarine, listopad najbolje godisnje vozarine.
Bit ce sigurno na otvaranju bacanja, pa vidite sto pojedinci pisu svaki dan, ima forumasa sto kuze svaku pojedinost, a ima ih sto ulete bez ikakvog znanja.
A baš si morao nešto loše naći.
Ja se pitam odakle su taj listopad izvukli
Vidi se po postovima da ste znalac za sektor kolega, ali predviđanja što iduće jutro nosi na ZSE su uvijek onako... Tko kaže da sutra isto neće biti bespotrebni potop poput tog TPNG-a, ne treba puno tražiti logiku tamo gdje je nema. U svakom slučaju se ugodnije osjećam vani dok se zrak ne raščisti, a sad da li će se dati povoljnije uletiti u kratkom razdoblju (bilo sretno ili spretno), vidjeti ćemo.
A i bolje da ostane na ovi razinama dok se cerp rijesi svog tereta 😅, samo poslje tko ce stici uci, hmmmm 🤔
Došli smo i do toga da se prosipaju papiri Kraljice jer nam se ne sviđa FI Jadroplova.
Došli smo i do toga da se prosipaju papiri Kraljice jer nam se ne sviđa FI Jadroplova.
Zašto usporedba s kompanijom u istom sektoru ne bi bila razumna metoda (ili barem jedna od) za procjenu rezultata?
Pa nek se potopi, naci cu resurse za dokupiti, siguran sam u duzi smjer dry bulka i tankera, za vas nema duzeg smjera, oprezni ste. Svatko ima svoj nacin, zadnje tri godine sam mogao naci 100 razloga za stajanjem u cashu. Kockar u meni ce naci 101 za biti u dionici. Da ne volim rizicnost ne bi ni bio u brodarima.
Danas su futuresi dobrano povukli, novogradnje kasne, brodovi idu u rezalista, brzina se smanjuje, nije mi jasno zasto Atpl ne kupi sve ovo od cerpa, novca se svakako ima, trpali su se na visoj cjeni kad je bilo za njihov dzep.
Pa nek se potopi, naci cu resurse za dokupiti, siguran sam u duzi smjer dry bulka i tankera, za vas nema duzeg smjera, oprezni ste. Svatko ima svoj nacin, zadnje tri godine sam mogao naci 100 razloga za stajanjem u cashu. Kockar u meni ce naci 101 za biti u dionici. Da ne volim rizicnost ne bi ni bio u brodarima.
Danas su futuresi dobrano povukli, novogradnje kasne, brodovi idu u rezalista, brzina se smanjuje, nije mi jasno zasto Atpl ne kupi sve ovo od cerpa, novca se svakako ima, trpali su se na visoj cjeni kad je bilo za njihov dzep.
Kolega odnija vrag prišu. Lipo sam vam reka da ne žurite.