ATPL | REPUBLIKA HRVATSKA | -600 | -0.04% | 107,046 | 7.67% | 5.89M |
Počelo je.
Znači da nije bilo potrebe izmišljati teorije zavjere kraj onog što je već objavljeno.
ATPL | REPUBLIKA HRVATSKA | -600 | -0.04% | 107,046 | 7.67% | 5.89M |
Počelo je.
Znači da nije bilo potrebe izmišljati teorije zavjere kraj onog što je već objavljeno.
ATPL REPUBLIKA HRVATSKA -600 -0.04% 107,046 7.67% 5.89M Počelo je.
najavili su prodaju po 49,60€ i sada ovako prodaju bez imalo srama po 55, izgleda ipak nema velikoga, dok su riješili samo 600kom, zanimljivo da gazde ne daju ili ne maju tih 2.7 mil. ma je, ne vole oni zaraditi kao forumski znalci
Hm, ako ne bude sve u paketu, trebat ce knjigu dionicara frisku uzet da vidimo raspored.. 🤔
A kada se kupuje, kada bdi grebe po dnu ili po plafonu.
Uzalud rast BDI-a kad se majstori igraju spuštanja cijene CERP-u.
Pa to je OK, strpit ćemo se dok se CERP riješi tereta
Neće Cerp tih 50k prodavati po 100 komada na burzi🙃
manje je problem po koliko će oni prodavati, nego zašto se nitko ne otima za sve
Ja mislim da je onih 600 komada dano a ne prodano (kao kompenzacija il šta već taj cerp radi), a neku vrstu potvrde možemo vidjeti večeras ako ne bude promjene u TOP10.
Ako misle prodavati preko burze sumnjam da će neka gospođa (koja pika po tipkovnici onako sa vršcima prstiju) stavljati naloge na prodaju. Oni su obveznici javne nabave pa bi valjda nakon odluke trebali provesti postupak JN i ugovoriti sa nekom brokerskom kućom a vjerujem da to još nisu stigli pustiti u proceduru...
A ako ispadne da su nastavili prodavati i prekjučer onda ovaj moj post pada u vodu
Ja mislim da tvoj post pada odmah u vodu!
Al ne vidim gdje je problem ako se prodaje na burzi. Meni je draže da nitko ništa ne paketira jer u tom slučaju bat znam da je vlasnička dovoljno raspršena za različite inicijative
Ja mislim da tvoj post pada odmah u vodu!
Al ne vidim gdje je problem ako se prodaje na burzi. Meni je draže da nitko ništa ne paketira jer u tom slučaju bat znam da je vlasnička dovoljno raspršena za različite inicijative
Ako će 50k prodavati po 100 komada na burzi, to je posao za cijelu iduću godinu 🙃
Cerp stalno prodaje pomalo. Tih 600 može biti neki braniteljski fond.
Ne znam kada bi trebala doći obavijest na ZSE, ukoliko se našao ili nije kupac za paket od 50 k komada.
Uzalud rast BDI-a kad se majstori igraju spuštanja cijene CERP-u.
Slažem se, kak bi rekla moja suseda, riKta (tvrdo K ) se cijena da netko jeftino kupi firmu .
Nastavlja suseda dalje, tak je bilo i 90-tih, dizali su menađerske kredite, jeftino kupili firme, a firme poslije
vraćale kredite za dijonice il kak se to već pak zove i svi postali miljunaši. Poslije ih nitko više niš ne pita
kako si stekao prvi miljon, već se zna, al niko neće reć
ATPL | REPUBLIKA HRVATSKA | -872 | -0.06% | 106,174 | 7.61% | 5.73M |
Nastavak rasprodaje cerpa
CERP i dalje prodaje...
Ako ovako nastave, to će potrajati.
CERP i dalje prodaje...
najavili su tako, oni što su očekivali da će biti ponuda u paketu očito ne poznaju politiku kuće
takvu smo situaciju već imali s popovima
Ništa bolje nisu mogli zamisliti oni koji vjeruju u kontinuirano dobro poslovanje. Ništa gore nisu mogli zamisliti oni koji su mislili preko noći okrenuti xy%.
Zanimljivo za obje strane
CERP i dalje prodaje...
najavili su tako, oni što su očekivali da će biti ponuda u paketu očito ne poznaju politiku kuće
Da,da, sad sam se i ja sjetio famoznih popova
Kako je na kraju završilo to s popovima?
Kako je na kraju završilo to s popovima?
Obnovili su crkvu na Cvjetnom trgu...
Jer se nadamo dividendi ove godine ?