U otp-a jos nista..
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
PBZ nista jos.
-
Ljudi ne ide to tako. Daleko je 15h.
-
Vjerovatno još nije ni JOPPD obrazac za porez napravljen, vjerovatno tokom dana će proći sve...
Žene nikako dočekati divku za šoping, a .
Kako smo rekli četvrtinu popijemo, četvrtinu pojedemo, četvrtinu žena za šoping, i zadnju četvrtinu u ATPL .
Tih 5-6 mil. kn bit će dosta za 12-15k komada dionica, a možda i više ako bude dodatni popust .
-
Vjerovatno još nije ni JOPPD obrazac za porez napravljen, vjerovatno tokom dana će proći sve...
Žene nikako dočekati divku za šoping, a .
Kako smo rekli četvrtinu popijemo, četvrtinu pojedemo, četvrtinu žena za šoping, i zadnju četvrtinu u ATPL .
Tih 5-6 mil. kn bit će dosta za 12-15k komada dionica, a možda i više ako bude dodatni popust .
A trebao biti neki popust, bliže se blagdani, nećemo valjda kupovat po punoj cijeni.
-
PBZ - sjela dividenda...
-
Baš me zanima u kojoj će banci najbrže proknjižit te uplate...
PBZ - sjela dividenda...
Uvijek prvo sjedne onima u PBZu jer SKDD izvrsava sve uplate preko spomenute banke. Sve ostale moraju provrtiti i svoj interni proces da bi se novci proknjizili na krajnji racun pa traje dulje. Budemo vidjeli sto ce biti kod Eura, jer idu neka obecanja da ce transakcije ici skoro instant.
-
Na OTP je došlo.
-
Sjela neka lovica od tečajnih razlika. Sad će valjda uskoro bit izglasana i dividenda iz redovnog poslovanja.
-
Čisto mi dođe muka kad vidim da sam za porez i prirez mogao kupit 10tak komada,... a od ukupne divke za iznos poreza i prireza je to preko 7k komada po ovim cijenama .
I da mi netko kaže da je bolje isplata divke od otkupa vlastitih dionica . Pa poslje možemo prodvati dionice kad nam lova treba po puno većim iznosima
-
-
Svima sve najbolje, ja sam odnedavno vanka ovoga. Kad se sjetim onih forumskih prognoza sa početka godine u excel tablicu dođe mi muka, samo pokazatelj kako je većina na market u krivu možda je bolje se postavit na glavu pa sagledati naopačke povremeno!
-
Svima sve najbolje, ja sam odnedavno vanka ovoga. Kad se sjetim onih forumskih prognoza sa početka godine u excel tablicu dođe mi muka, samo pokazatelj kako je većina na market u krivu možda je bolje se postavit na glavu pa sagledati naopačke povremeno!
Procjene smo radili prije nego je zaratilo u Ukrajini, to je nesto sto je tesko predvidjeti a ozbiljna je stavka.
Ima li jos netko da mu nije sila dividenda u OTP banci?
-
Meni je sjela divka u ZABI
-
Meni nije sjela niti na PBZ investor, niti na tekući račun od PBZ-a.
-
sjela i u RBA....
-
HPB - sjela divka
-
Jesi provjerio na žiro u Pbz- u ako ga imaš? Meni je sjela na njega
-
Rba sjela lova
-
Ako nije sjela divka nekome a ima račun u banci preko koje je već danas ista isplaćena (PBZ, OTP, ZABA...) neka kontaktira SKDD i provjeri jel imaju podatak o računu za isplatu DIVIDENDE. Čini mi se jedino da je tel. upit moguć radnim danom od 10-14 h, a dovoljan podatak je OIB i IBAN.
-
kod PBZ ide na žiro račun...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ATPL (Atlantska plovidba d.d.) 15k