Oni sa 1000kom na 400 je brzo nestao danas
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
gdje je nestao čovjek
-
gdje je nestao čovjek
Evo ga, preplivao na bid 1.063 kom na 404 kn.
-
gdje je nestao čovjek
Vratiće se on
-
Malo da potraje up trend pa u rasprodaju brodova,nekakvi dugoročni ugovori za dio flote i pokupiti dvi opcije….
…rišimo se svega u ovom kvartalu i u miru čekamo sljedeću dividendu 🤗
-
Jeli isti obrazac ovoga na 390 s par tisuća komada na bidu, da ne prodaje u isto vrijeme.
-
Njemački IfW predviđa pad cijena vozarinaFRANKFURT - Cijene brodskog prijevoza brzo padaju nakon skoka tijekom pandemije koronavirusa, izvijestio je u četvrtak njemački ekonomski think tank.www.seebiz.eu
FRANKFURT - Cijene brodskog prijevoza brzo padaju nakon skoka tijekom pandemije koronavirusa, izvijestio je u četvrtak njemački ekonomski think tank
-
https://www.seebiz.eu/trzista/njemac…vozarina/282491
FRANKFURT - Cijene brodskog prijevoza brzo padaju nakon skoka tijekom pandemije koronavirusa, izvijestio je u četvrtak njemački ekonomski think tank
To je za kontejnere.nakon što su spot rate pale 80% think tank je zaključio da padaju. Institut Alana Forda.
-
Vozarine su divota, za sada, iako je spica sezone, Q4 je odlican, Q1 Be za sad, a to je ipak prerano za reci oce biti vise ili nize. Neki se smiju da orderbook nije toliko bitan ako nema potraznje, ali ocito je trenutna potraznja dovoljna da vozarine stoje vec dugo na 18 k. Q3 mozda nece biti bajan, jedan brod je bio van stroja neko vrime, poneki u skveru, al to je jednostavno tako, bit ce nekih 30 M plusa.
-
NMM,NM,SB,SBLK,SHIP,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,GOGL | Stock Prices | Quote Comparison - Yahoo FinanceView and compare NMM,NM,SB,SBLK,SHIP,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,GOGL on Yahoo Finance.finance.yahoo.com
Ovi kao na klackalici, do jučer nenormalni skok, kod nas kupuj atpl, pa neki dan nenormalni pad, prodaji atpl,sada, ovo je još dobro, biće prodaji, i tako bez reda unedogled. Tko vani dobro uđe u shemu, dobro zaradi na tim velikim oscilacijama.
-
-
https://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,…NK,GOGL/view/v1
Ovi kao na klackalici, do jučer nenormalni skok, kod nas kupuj atpl, pa neki dan nenormalni pad, prodaji atpl,sada, ovo je još dobro, biće prodaji, i tako bez reda unedogled. Tko vani dobro uđe u shemu, dobro zaradi na tim velikim oscilacijama.
Da, isto kao i na ruletu. Ako uđeš u shemu, dobro zaradiš.
-
ljudi kad ide divka?
-
29.10 mislim..ugl kraj 10 tog
-
Datum isplate dividende: 28.10
-
-
Kad ide izvanredna divka obzirom da ovu nisu niti osjetili zbog tečajnih razlika?
-
Kad ide izvanredna divka obzirom da ovu nisu niti osjetili zbog tečajnih razlika?
Pravo vrijeme bi bilo pred Božić, a to je i moj prijedlog upravi, još barem tričavih 30 Kn/dionici!
-
Pravo vrijeme bi bilo pred Božić, a to je i moj prijedlog upravi, još barem tričavih 30 Kn/dionici!
Uprava se grči od smijeha na ovaj prijedlog. Mislim da ćemo se morat ipak okupit i izglasat vanrednu pa da se i mi malo grčimo.
-
Uprava se grči od smijeha na ovaj prijedlog. Mislim da ćemo se morat ipak okupit i izglasat vanrednu pa da se i mi malo grčimo.
Ma zašto izvanrednu, redovnu kvartalnu i bok...
-
Ma zašto izvanrednu, redovnu kvartalnu i bok...
To vanredno, van reda, van pameti, vanbilanca je previše uhvatilo maha, a meni para uši i srce. Ne sudim nikoga, ali držimo do svog jezika, to nije sleng nego neispravno.
NHF
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ATPL (Atlantska plovidba d.d.) 15k