Datum na prijavi i punomoći predlažem staviti 08.08.2022.
Bitno je da bude unutar roka za prijavu.
Ovjerio i poslao. Neka nam je sretno
nisam siguran da datum na punomoci može biti drugačiji od datuma kada se ovjerava kod javnog bilježnika. možda griješim ali bitno je da bude na vrijeme
nisam siguran da datum na punomoci može biti drugačiji od datuma kada se ovjerava kod javnog bilježnika. možda griješim ali bitno je da bude na vrijeme
Može biti drugačiji, ali je nevažan. Gleda se datum ovjere jb
Aaaaaa bratjo mila što me izmuči slovo Ć u ovim prijavama.
Prizivaju vam ime i na onom drugom forumu (da mu ne spominjem ime).
Ne znam što se ovdje ne jave, pa možda da im se javite i pokupite još koji glas.
Javio sam se, svaki glas je dobrodošao.
Javio sam se, svaki glas je dobrodošao.
Kolike su realne šanse za ovo.
Zna li netko za slične protuprijedloge koji su "upalili"?
Bojane, poslat ću vam punomoć (+189 dionica).
👍
šaljemo... 1272 kom .
Imam pitanje za gs. Da li ako se odlucimo fizicki doci mozemo povesti i pratnju (suprugu) iako samo ja imam dionice? Koliko dugo okvirno traje skupstina? Otisao bi na GS pa bi to spojio sa izletom u Dubrovniku. HVALA
Imam pitanje za gs. Da li ako se odlucimo fizicki doci mozemo povesti i pratnju (suprugu) iako samo ja imam dionice? Koliko dugo okvirno traje skupstina? Otisao bi na GS pa bi to spojio sa izletom u Dubrovniku. HVALA
Supruga neka za to vrijeme obavlja shopping.
Vidim, bit će ovo zanimljiva glavna skupština zahvaljujući Bojanu, možda čak bude i kutak za supruge od dioničara . Bojane,
spasio si ceo Fudbal, svaka ti čast . Samo
neka još ta odluka prođe i shopping će biti još
bolji.
Moze samo ne znam da li da joj dam limit po tarifi 20kn ili 60kn po dionici. Razlika je velika
Moze samo ne znam da li da joj dam limit po tarifi 20kn ili 60kn po dionici. Razlika je velika
To buš moral sam odlučit... 😁
Mislis da vjestica ne prati zse i nezna da je atpl isla 6% u plus danas? Ponesi karticu na kojoj je veci limit, trebat ce ti
Ne može jadna na skupštinu..
Nemoj samo dionice prebacivati na nju, žena je to...
Priko Bosne ići.
Ostaviti je u Bosni i reći da je to Dubrovnik
😅
Sta je ovo, to se prica da ide 60 kn?
Jesu to neke spekulacije ili netko nesto zna?
šaljemo ti dvije punomoci iz Splita , preko 1k komada imaš u obe