Zašto rezultat ne bi bio uvjerljiv?
Ako se book svaki kvartal poveća za recimo 40-50 kn?
To nije uvjerljivo? Meni je, i to poprilično...
Pa uz ovu metlu koja nas kod svakog rasta resetira 20-30 kn niže djaba nam book.
Najveci rast cijene dionice u 2022 ima gogl, najvece dividende gogl.
Divedende ubrzavaju rast cijene dionice a ne obrnuto.
Sto veca dividenda veci je interes za kupnju dionice.
Za mene svrha dionicarstva nije sjajna bilanca vec dividenda u depu i rast cijene dionice na koju opet pozitivno utjecu i dividende.
Dividende ce u inflacijiskim uvjetima zadrzati dionicare i privuci druge da spase kapital.
30-40kn se moze i treba isplatiti jer se zna da su velike sanse da ce visoke vozarine ostati godiama.
OB low + sve ostalo🤑😁
Zna li netko po kojoj vrijednosti ATPL u knjigama vodi ovu supru koju prodaju za 19,5 mil.usa?
Pa uz ovu metlu koja nas kod svakog rasta resetira 20-30 kn niže djaba nam book.
Apsolutno se slazem
Apsolutno se slazem
Uskoro bi metla mogla promjeniti smjer imamo prodavaća koji silom želi izaći na 518,treba njega prvo riješiti .
Apsolutno se slazem
Uskoro bi metla mogla promjeniti smjer imamo prodavaća koji silom želi izaći na 518,treba njega prvo riješiti .
Treba mu jednostavno pomoći u njegovim teškim mukama!
Evo smo se lijepo poslozili na kupnji od 500 navise🙂
S rezultatima kakvi se ocekuju sa 1.q plus prosla profitabilna godina i moguca divka opravdavaju sa fundamentalnog akspekta cijene dionice >600kn
Evo smo se lijepo poslozili na kupnji od 500 navise🙂
S rezultatima kakvi se ocekuju sa 1.q plus prosla profitabilna godina i moguca divka opravdavaju sa fundamentalnog akspekta cijene dionice >600kn
Ja sam se lijepo nakupovao ATPL (rekli bi neki all in - skoro ), pa sada
čekam da još potegne prema gore. Pola bih možda prodao na 600 kn, a pola
bi ostavio za neka buduća vremena ako još poraste do 700 kn ili tko zna
gdje, ma da sam i sada već u lijepom plusu i lakše se diše . Dobronamjerno
sam govorio na forumu da treba kupovati po 350 kn kada je cijena bila propala,
što mi se sada čini kao neki daleki ružan san i nevjerojatno da je cijena bila toliko
pala i teško da će se to opet tako skoro desiti.
Mislim da bi divka bila dobar katalizator za porast cijene, te bi svakako bilo dobro
da ju isplate ove godine, kako kaže kolegica Brajakica. Možda bi divka potaknula i
institucionalce da počnu kupovati ovu dionicu (ako već nisu), te joj daju stabilnost
cijene i potražnje, ma da je i sada potražnja velika, pa tko zna tko sve kupuje, ali mi
ne izgleda kao da mali kupuju, već možda neki fond ili slično.
P.S. Da se razumijemo, kada je počeo rat u Ukrajini nije mi baš bilo svejedno, ali na
kraju je sve ispalo super, pa sam prezadovoljan, samo je trebalo stisnuti zube i zatvoriti
oči, te par dana ne gledati burzu
Očekivao sam danas jaču kupnju i čišćenje bar do 526 kn...al eto danas se nećka uzeti na 520 a poslije izvješća će bit tarapana....Danas sve u zelenome i BDI i FFA i indexi vani a ATPL u crvenome .
Očekivao sam danas jaču kupnju i čišćenje bar do 526 kn...al eto danas se nećka uzeti na 520 a poslije izvješća će bit tarapana....Danas sve u zelenome i BDI i FFA i indexi vani a ATPL u crvenome .
Danas je cijena kraljice od 512 je ustimana/spustena prema princezi dajani 5.11$
Neka to MM ne zaborave ustimati/dignuti kada princeza odleti na 6$ 😈 😁
E kad svi očekujemo da će netko drugi uzeti, nemojte se nadati da će to samo tako po duhu svetom otić. A zašto bi i otišlo 50-100kn da bi se odmah ekipa iskrcala za burek.
E kad svi očekujemo da će netko drugi uzeti, nemojte se nadati da će to samo tako po duhu svetom otić. A zašto bi i otišlo 50-100kn da bi se odmah ekipa iskrcala za burek.
Možda bude foto finish .
ATPL | 15:42:50 | 526,00 | 13 |
ATPL | 15:42:50 | 524,00 | 170 |
ATPL | 15:42:50 | 522,00 | 203 |
ATPL | 15:42:50 | 520,00 | 114 |
ATPL | 15:41:10 | 520,00 | 170 |
Ionda nakon ovakvog čišćenja netko opet silom želi prodati jeftinije
ATPL | 15:44:11 | 520,00 | 50 |
ATPL | 15:43:37 | 520,00 | 50 |
ATPL | 15:43:27 | 520,00 | 50 |
Al kupac je strpljivo čekao sam finiš.....
A ne znam dali da se veselim što sve raste, pa portfelj raste ili što raste pa više neće biti prilike kupit po starim cijenama
Kad se sjetim kad je korona izbila da sam brodare uzimao dodatno da pojačam, a za ULPL sam posebno dvojio i gledao bilanca uff, izvješća uff .... pa ipak kroz par mjeseci je uzimao po +/- 25 i mislim se dali mi se isplati riskirati.. jbga na dlkv nije zbog lopina tamo, ali ovdje se isplatilo, ali što je najbolje tek će se svi brodari isplatiti kroz koji kvartal ili godinu jer ja neću prodavati dok god ovo stvara ovakve prihode i dobit, ne zanima me burek i sitna tramakanja od par %.
500 komada u šutu.
Lijepo!
Možda je i kakav fond manager dobio od ptičice info za dividendu!?
Ne kažem da nije, i netko među nama potegnuo, nije problem, ali više vjerujem da se ekipa, davno nakrcala, i samo čeka fondovsko raketiranje!
Pogodio ti na kraju
A što je najzanimljivije izvješće koje bude sad izašlo, će biti zastarjelo, jer je tečaj $ u ovih mjesec dana fino otišao gore, što bi značilo još više u kunama dobit a budući da je cijena dionica u kunama... milina
A što je najzanimljivije izvješće koje bude sad izašlo, će biti zastarjelo, jer je tečaj $ u ovih mjesec dana fino otišao gore, što bi značilo još više u kunama dobit a budući da je cijena dionica u kunama... milina
SAD | 840 | USD | 1 | 7,098311 | 7,119670 | 7,141029 |
SAD 840 USD 1 7,098311 7,119670 7,141029
Zna li tko što im se događa s dugom ako dolar i kamate na dolarski dug rastu?