pitanje od milijun dolara je koliko robe trezor misli kupiti ? I do koje cijene su spremni ići
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
a sad po momome 450 460 kn per share
-
odluka skupštine 2019. Str 21 i 22 (ne mogu zalijepiti isječak)
pitanje od milijun dolara je koliko robe trezor misli kupiti ? I do koje cijene su spremni ići
Mogu ukupno do 10%, s tim da smiju kupovati do +10% jučerašnje cijene, prema odluci Skupštine iz 2019.
-
računam
sada trezor ima 13.972 + od jučer 1.152 = 15.124 kom
10% = 139.552 kom, smiju kupiti još 124.428 kom
ako kupe po prosjeku 500 kn = 62.214.000 kn, odnosno 45 kn po dionici
Možda ipak isplate dividendu od 60 kn, samo ne svima.
-
Koja je razlika s poreznog osnova prihod od dividende u dionicama ili novcu? Da li se obračunava na dividendu u dionicama?
Atpl može ove trezorske dionice upotrijebiti i za isplatu dividende.
-
Predmet: Obavijest o stjecanju vlastitih dionica – propisana informacija
U skladu s člankom 474. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala i Odlukom o davanju ovlasti Izvršnim direktorima za stjecanje vlastitih dionica, usvojenoj na Glavnoj skupštini dana 14. kolovoza 2019. godine, ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., Dr. Ante Starčevića 24, Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Društvo) objavljuje obavijest o stjecanju 1.004 vlastitih dionica, ukupnog nominalnog iznosa 301.200,00 kn, koje predstavljaju 0,07% temeljnog kapitala Društva. Predmetno stjecanje izvršeno je temeljem trgovine na Zagrebačkoj burzi, dana 15. rujna 2022. godine - 566 dionica i 16. rujna 2022. godine - 438 dionica, po prosječnoj cijeni od 439,39 kn po dionici. Prije navedenog stjecanja Društvo je imalo 7.615 dionica, ukupnog nominalnog iznosa 2.284.500,00 kn, koje predstavljaju 0,55% temeljnog kapitala Društva, dok nakon navedenog stjecanja Društvo posjeduje 8.619 dionica ukupnog nominalnog iznosa 2.585.700,00 kn, koje predstavljaju 0,62% temeljnog kapitala Društva.... ZPI-ATPL-33aaec1b6da9042939e21fd24a20f82a.pdf (zse.hr) -
ovo me podsjeća na šaranov obrazac . Tko nezna sta je to , nek prolista temu Krah
-
ovo me podsjeća na šaranov obrazac . Tko nezna sta je to , nek prolista temu Krah
Kraš
-
To trose novac od vasih dividendi
-
Na kraju se zadnji smije, čekamo kakvu akciju na Medici 😮💨😜
-
-
Nisi u papiru ili sam u krivu,
-
I red je. To je kruh sa sedam kora. Da nije njih ne bi bilo ni dividende. Ni burze.
-
bit će da ih je namamila dividenda da potroše našu lovu kako bi sljedeće godine imali dovoljno za podjeliti si dionice .......ali ovaj put je win-win situacija i za nas i za njih jel inaće bi dionica vjerovatno opet brzo pljugnila na 400 kn jel brodari vani ovaj tjedan nisu baš raspoloženi.......ovako su nam kupili malo vremena dok brodari vani i bdi ne odluće kud će.......moja je procjena da neće još dugo i puno kupovati......još možda par tisuća sljedeći tjedan do divke a onda nam samo jak bdi i dobar sentiment na brodarima mogu pomoći........
-
ni jednoga Gazdu ne treba izdizati u nebesa, jer onda postane previše samodopadan što je vrlo slično sa samopropadan
-
salu na stranu , no ja mislim da ovo nije bio plan Biblije & co do prije neki dan.
Mislim da ga je na ovo ponukala skupsitina gdje su po prvi puta u povijesti gospara vidjeli da neki tamo Bojan & Co ozbiljno se petljaju u njegove planove . I ne samo petljaju vec su im skoro izglasali protuprijedlog! Stoga je Biblija& co odlučio buy out zadrugare. A kako će to najlakse učiniti nego dobrom cijenom . Evo ja znam dvojicu koji su spremni odreći se zadrugarastva za simboličnu naknadu od sto ojra po dionici .
Dakle Biblija, do we have a deal ?
-
samo nek trose, paaa recimo umjesto vanredne divke isplate svim imateljima isto 4-5 dionica na svakih recimo 100 😅… to isto ispada 4-5% kao ovih 20 kn sada divke
-
pa to je i red, neka se opet natovare da mogu podijeliti zaslužnima. ako ima netko da može naručiti kada bude Pomorska veče
[mediji]
[/media]zaslužili su
Kolega znate onu ..................ima pravo........., ali svako zlo za neko dobro, riješili ste se vraga :psovka:
ps A i više ste puta utvrdili, da Vama ne treba dividenda :palac gore:
puj dividenda, tko je vidio kupovati dionice radi dividende
Viro mi od 30 evo napravio skoro 15kn bez dividende i to me veseli, rizik je ogroman, jer ništa ne ovisi o nama, nego o sucu, ali lako je vama objasniti što je 15 na 30 u odnosu na 20 na 420,
cijenim princezu, ali rekli bi Englezi Živio Kralj (šećera) i nije mi uopće žao što sam mijenjao i prilagodio strategiju
-
Kolega znate onu ..................ima pravo........., ali svako zlo za neko dobro, riješili ste se vraga :psovka:
ps A i više ste puta utvrdili, da Vama ne treba dividenda :palac gore:
Viro mi od 30 evo napravio skoro 15kn bez dividende i to me veseli, rizik je ogroman, jer ništa ne ovisi o nama, nego o sucu, ali lako je vama objasniti što je 15 na 30 u odnosu na 20 na 420,
cijenim princezu, ali rekli bi Englezi Živio Kralj (šećera) i nije mi uopće žao što sam mijenjao i prilagodio strategiju
Isplatila se i kraljica onima koji su kupovali od 180, a prodali na 550 kuna uz puno manji rizik.
-
Isplatila se i kraljica onima koji su kupovali od 180, a prodali na 550 kuna uz puno manji rizik.
Takvih na prste jedne ruke ima, ako....
ovaj skok u cijeni je cini se iskljucivo zbog kupovine trezora. Ovo ide nazad na 400 cim oni prestanu kupovati
-
Takvih na prste jedne ruke ima, ako....
ovaj skok u cijeni je cini se iskljucivo zbog kupovine trezora. Ovo ide nazad na 400 cim oni prestanu kupovati
ovako nešto tvrditi bez dodatnih objašnjenja ne drži vodu......dionica i uz kupnju trezora čak i prije divke može pasti na 400 kn ako bdi bude padao i sentiment bude loš ili nešto drugo pokrene pad.......isto tako, dionica i bez trezora i nakon divke može rasti ako bdi bude išao up i sentiment bude dobar.......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun