Pojava tisućica na bidu visoko.
Analyze that now
Pojava tisućica na bidu visoko.
Analyze that now
Sa vrha na 480kn propad do 140kn nerealno nisko narocito sa tehnicke strane..odbijanac do gapa na cc.240kn a ukoliko to poprati rast vozarina?
Dobra potpora ali i automatski rad racunala postavljanjem naloga automatski podize za 0.5 probajte
Šta je s ovom smjenom jednog iz starije garde i izvršnog direktora Šurkovića? Izabran prije 6-7 mjeseci i već smijenjen. Info o razlozima?!
To zna neki insajder jedino
Sa vrha na 480kn propad do 140kn nerealno nisko narocito sa tehnicke strane..odbijanac do gapa na cc.240kn a ukoliko to poprati rast vozarina?
Do 200 bi se trebali odbiti jako brzo, a dalje sve ovisi o vozarinama
O čemu pričate kakav rast dok se situacija u americi ne smiri? A o biblijinin manipulacijama sa 5 računa ne treba trošiti riječi. Kad smo kod toga, ti sb računi postoje i na Optimi, nije vrag da i tamo prste ima biblija
Ne znam, kupnja je dosta ojačala, a i ljudi više neće svoje dionice lako prodavati u bescjenje
Pad sa 480 na 140kn je pad od 70%...jel to realno kada razmislite...ovo je prilika koja se neće tako skoro ponoviti....
Promatrajmo i dalje...
P.S. Valamar je porastao sa 18 na 25 kn, a u Americi se ništa ne smiruje.
Proći će i Korona, a onda će se mnogi češkati po glavi što su prodali, jer neće ni znati što ih je snašlo
Lako je moguće da je dosta toga na Bilbijinom osnovnom računu neka krede (odnosno zalog) ili nešto slično. Lombard kakav. Cini mi se da je zato i pripremio obranu. Da ga ne izuju iz cipela.
A octio su se u ATPL izdogađale neke situacije kad je tako naprasno nekretninski projekt iznenada prekinut, a jedan od izvrsnih direktora dobio pedalu nakon svega nekoliko mjeseci “stolovanja”?!
Bilo bi zanimljivo kad bi netko prošetao cijenu na niže.... sto bi se onda u danima koji slijede događalo.
Pa pogledajte kakvu je objavu doticni objavio... iz teksta se vidi da nije u cvatu sreće ni entuzijazma. Ne zaboravite, Hanfa vidi sve pozicije... i one koje su na skrbništvu. Prave, osnovne vlasnike.
https://zse.hr/userdocsimages…32020153407.pdf
Bas me zanima gdje je sada lepojka iz PR nestala, nekako mi se cini da taj odjel u zadnje vrijeme bas i ne funkcionira.
Display MoreLako je moguće da je dosta toga na Bilbijinom osnovnom računu neka krede (odnosno zalog) ili nešto slično. Lombard kakav. Cini mi se da je zato i pripremio obranu. Da ga ne izuju iz cipela.
A octio su se u ATPL izdogađale neke situacije kad je tako naprasno nekretninski projekt iznenada prekinut, a jedan od izvrsnih direktora dobio pedalu nakon svega nekoliko mjeseci “stolovanja”?!
Bilo bi zanimljivo kad bi netko prošetao cijenu na niže.... sto bi se onda u danima koji slijede događalo.
Pa pogledajte kakvu je objavu doticni objavio... iz teksta se vidi da nije u cvatu sreće ni entuzijazma. Ne zaboravite, Hanfa vidi sve pozicije... i one koje su na skrbništvu. Prave, osnovne vlasnike.
Bas me zanima gdje je sada lepojka iz PR nestala, nekako mi se cini da taj odjel u zadnje vrijeme bas i ne funkcionira.
Samo vi bacajte pijesak u oči, to radite od 400 kn...
Kolika hrpa nesuvislih gluposti na jednom mjestu...
Jeste uopće čitali zadnje 3-4 stranice, gdje je sve objašnjeno više puta?
Display More Display MoreLako je moguće da je dosta toga na Bilbijinom osnovnom računu neka krede (odnosno zalog) ili nešto slično. Lombard kakav. Cini mi se da je zato i pripremio obranu. Da ga ne izuju iz cipela.
Bas me zanima gdje je sada lepojka iz PR nestala, nekako mi se cini da taj odjel u zadnje vrijeme bas i ne funkcionira.Samo vi bacajte pijesak u oči, to radite od 400 kn...
Ja navodim činjenice, a ti pišeš lijepe zelje. To je bitna razlika i jasno pokazuje tko zapravo ima velik “odmak od stvarnosti”.
Ja uopće do sada nisam komentirao ovdje ovu temu. Jedini tko ovdje baca pijesak u oci je šačica gubitnika koji ne mogu prelomiti činjenicu da firma ne ide u dobrom smjeru i da su novci popušeni. Barem zasad.
I koji je rezon da predsjednik UO i ključni dionicar ima multi vlasničke račune i da prebacuje dionice s jednog na drugi? Jel to transparentno? I jel to način za zalaganje povećanja transparentnosti ove kompanije?
Samo vi bacajte pijesak u oči, to radite od 400 kn...
Ja navodim činjenice, a ti pišeš lijepe zelje. To je bitna razlika i jasno pokazuje tko zapravo ima velik “odmak od stvarnosti”.
Što se tiče odmaka od stvarnosti, situacija nije bajna, ali nije ni katastrofična kako je želiš prikazati, ili kako
ekipa piše na poslovnom. Ljut sam jer je cijena toliko pala, a tko je manipulirao sa cijenom neka Institucije
utvrđuju i rade svoj posao, ali da je bilo manipulacije cijenom, bilo je i te kako. Jedino mislim da se ekipa
malo zaigrala, pa kad je Vrag odnio šalu, a cijena počela tonuti prema 100 kn, pozvan je Slon u staklarnu
da spasi situaciju. To objašnjava ovu branu na 150 kn zadnjih par dana.
Ajde mi ovo objasni:
Lako je moguće da je dosta toga na Bilbijinom osnovnom računu neka krede (odnosno zalog) ili nešto slično. Lombard kakav.
Šta nije ovo racionalno ponašanje u ovoj situaciji sa Koronom i karantenom:
A octio su se u ATPL izdogađale neke situacije kad je tako naprasno nekretninski projekt iznenada prekinut,
Ovo za izvršnog direktora ne znam, ali očito je nešto puklo iznmeđu njega i Bilbije, jer je taj Šurković već preko 10 god u ATPL
Ovo i mene zanima, što dotična radi, ako ništa bar da ju vidimo u novoj haljini :
A sto ti nije jasno. Čovjek je moguće uzeo kredit da dodje do tolikog broja dionica ATPL i sad kad je cijena jako pala ima problema sa zalogom. A sto ti misliš da su oni radi malih dionicara donijeli program isplate dividende ili radi šačice kljucnih dionicara koji bi njome barem djelomično financirali obročnu otplatu za kupovinu dionica. I tko kaže da Bilbija nije koristio slične kredite na RIVP i nekim drugim ulaganjima? Nažalost, trzisne okolnosti su se loše poklopile i firma te rezultati su krenuli neželjenim smjerom. Kao i cijena dionice.
A sto ti nije jasno. Čovjek je moguće uzeo kredit da dodje do tolikog broja dionica ATPL i sad kad je cijena jako pala ima problema sa zalogom. A sto ti misliš da su oni radi malih dionicara donijeli program isplate dividende ili radi šačice kljucnih dionicara koji bi njome barem djelomično financirali obročnu otplatu za kupovinu dionica. I tko kaže da Bilbija nije koristio slične kredite na RIVP i nekim drugim ulaganjima? Nažalost, trzisne okolnosti su se loše poklopile i firma te rezultati su krenulineželjenim smjerom. Kao i cijena dionice.
Vjerojatno je uzeo margin kredit za dionice na skrbničkim računima u SNBA i Croatia Banci, a ovo na osnovnom računu je kupio za keš.
Kada je cijena nepredviđeno (možda i namjerno, tko zna možda su i dvije suprostavljene skupine u igri) pala ispod 150 kn, aktivirao se Margin Call i morao je pokriti taj Margin sa dodatnim dionicama sa osnovnog računa.
I sad će sto?
Peglati cijenu sakriven iza skrbničkih?
I tko je taj ili ti koji rade kao “protiv njega”? Odakle njima dionice za ‘Big short’?
Pa sto ne otvori još 20 računa i prebacuje dionice izmedju njih i fingira kompletnu trgovinu???
Njegovo ponašanje i to s tim racunima je sve samo ne transparentno. I to je veliki minus za Atpl i povjerenje ostalih dionicara.
Ja mislim da on ima kredu na svom osnovnom paketu odnosno da je na tom paketu neki zalog i da će pokusati održavati cijenu da ga tamo ne “poklope“.
I sad će sto?
Peglati cijenu sakriven iza skrbničkih?
Pa sto ne otvori još 20 računa i prebacuje dionice izmedju njih i fingira kompletnu trgovinu???
Njegovo ponašanje i to s tim racunima je sve samo ne transparentno. I to je veliki minus za Atpl i povjerenje ostalih dionicara.
Ja mislim da on ima kredu na svom osnovnom paketu odnosno da je na tom paketu neki zalog i da će pokusati održavati cijenu da ga tamo ne “poklope“.
Slažem se kolega s Vama, to je veliki minus i zato je cijena tu gdje je..a mali dioničari su tu najviše stradali...
...zanimljivo je da je jako malo njih prodalo dionicu prije ove panike oko Korone kada je cijena skliznula ispod 200kn...
Da nema tih margina koji ga očito stišću mogao bi zatući cijenu na 20kn i nikom ništa... Zato i mislim da je ovo dno što
se tiče cijene i da bi se mogla odbiti uskoro prema gore sa jačim rastom vozarina.
P.S. Eto vidite kolega da ne gledam samo ružičasto, te sam zato i prodao ATPL na 200kn
Kupite knjigu dioničara na različite datume u kojoj se sve vidi, ali vidim da je ekipa to već napravila...
Recimo da je to realno, s obzirom da je croatia povecala udio u tom trenutku navodi na to da ima smisla nekako razum govori da je dio tih dionica kupio na margin da podupre onaj rast kada mu je ponestalo love i sad je nekako ocito dionice koje nisu pod zalogom morao prebacit na croatia banku da pokrije margin call, s te strane nekako je realno ocekivat da vise nece on bit taj koji ce gurat cijenu gore jer po tome ispada da je municiju potrosio, pitanje je da li je ova prodaja naknadno povezana s sb-om stvarna prodaja da si oslobodi sta love i likvidnosti, u svakom slucaju oslonac da ce sada biblija cijenu vratit i bit taj koji podupire rast nekako dolazi u pitanje, iam li biblija jos rivp sta ili je sve prodao
Panamax Tehnical Report
https://freightinvestorservices.com/wp-content/upl…ax-03-04-20.pdf
ispada da je municiju potrosio
Takvi igraci ne ostaju bez municije,ukoliko im i usfali znaju gdje ce posegnuti.
ispada da je municiju potrosio
Takvi igraci ne ostaju bez municije,ukoliko im i usfali znaju gdje ce posegnuti.
Čini mi se da je linija fronte na 160. S jedne strane Biblija s druge strane ?
Zašto mi se čini da se vodi neki privatni obračun? Jel moguće?