ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
https://www.seebiz.eu/trzista/brodar…a-u-2021/255925
Pregled dosadašnjih performansi cijena dionica različitih sektora na regionalnom tržištu za 2021. godinu.
-
Stara priča ali ima li šanse doć pod krilo najboljeg dry bulk brodara u RH?
-
Ma svi skupa svirate da ne kazem cemu. Necu jer sam pristojan.
Pricekajmo FI pa cemo biti pametniji.
I ustanovit cemo koja je korelacija izmedju rasta bulkerskih indeksa i zarade Atpl u Q1.
Postoji titraj, to sigurno. Q4 je bio nesto slabiji s vozarinama od Q3 i to se vidjelo. Zato kontam da ce se vidjeti i ovo. Sad, koliko, kako, zasto, vidjet cemo.
Problem je sta se vec dovoljno ljudi opeklo na atpl pa sad ovi rast od mjesec dana neki vec ocekuju promjenu trenda jer realno mjesec je nedovoljno za dugorocni trend i sigurnost ulagaja i svi su na oprezu pogotovo oni koji su se tu borili zadnje desetljece, a kad svate da je trend dugorocni onda ce i dostupni broj dionica biti mali,a kad atpl zaradi 200mil kn ove godine onda ce im se tek lampica upalit
200 mil. pri ovim vozarinama je sasvim realno. Treba samo malo vremena da se se nove vozarine implementiraju.
-
Problem je sta se vec dovoljno ljudi opeklo na atpl pa sad ovi rast od mjesec dana neki vec ocekuju promjenu trenda jer realno mjesec je nedovoljno za dugorocni trend i sigurnost ulagaja i svi su na oprezu pogotovo oni koji su se tu borili zadnje desetljece, a kad svate da je trend dugorocni onda ce i dostupni broj dionica biti mali,a kad atpl zaradi 200mil kn ove godine onda ce im se tek lampica upalit
200 mil. pri ovim vozarinama je sasvim realno. Treba samo malo vremena da se se nove vozarine implementiraju.
Info s "drugog" foruma:
Prema izjavi glavnog izvršnog direktora u jednom tiskanom mediju, na početku korona krize, sva 4 Ice panamaxa su u 5-godišnjem time charteru počevši od studenog 2019-svibanj 2020.
Svaki pojedini brod ima drugi datum početka TC.
Kod unajmitelja ATLANTIC COAL AND BULK.
Potvrda toga je Fleet na web stranici unajmitelja.
Zna li neko kako ovi kontrakti inače funkcioniraju, kakvi budu uvjeti? Ili da čekamo izvješće pa ćemo znati
-
Ne znam kako vi gledate na situaciju, ali meni se čini da je bid discipliran.
Ne srlja sa kupnjom, računa se da ima više prodavača koji baš i ne cijene svoju imovinu.
-
Ne znam kako vi gledate na situaciju, ali meni se čini da je bid discipliran.
Ne srlja sa kupnjom, računa se da ima više prodavača koji baš i ne cijene svoju imovinu.
bid je toliko discipliniran da mu ni ove satelitske prodaje po bidu ne omogućuju da išta kupi........toliko je discipliniran da bi se trebao prijaviti na ono natjecanje gdje ga perima škakljaju po tabanima do iznemoglosti ali ga i dalje ne uspjevaju nasmijati......
-
Uteg su one dionice koje je podijelio Cerp
Vidjet cemo da li neko samo dize radi iskrcaja ili
-
Još je sad i dobro dok rastu vozarine. Čim to malo zakašljuca već vidim te "investitore" kako daju za neku bijedu.
-
Ma dajte molim Vas koji CERP.
Ako Vam je to problem onda bolje da prodate odmah danas.
-
-
Ne sumnjam u to!
Ovo se skida s aska po cekija somova ojra u jednom šusu. Mislim da nisu male ribice.
-
Netko je prije kojih mjesec dana prognozirao da će izvješće biti dočekano sa 220 do 230 kn....čini mi se da je dobro procijenio...još ako BDI bude rastao ovaj tjedan.....
-
Samo ako cerp ne pocne prosipati
-
Još je sad i dobro dok rastu vozarine. Čim to malo zakašljuca već vidim te "investitore" kako daju za neku bijedu.
Oni ne prate vozarine.
-
Netko je prije kojih mjesec dana prognozirao da će izvješće biti dočekano sa 220 do 230 kn....čini mi se da je dobro procijenio...još ako BDI bude rastao ovaj tjedan.....
A još ako veliki prodavači netragom nestanu a možda več i danas imamo prve tragove njihovog nestanka?.........
-
Bliži se golden cross ili ti u prijevodu bikovski signal. Vežite se , ulazimo u bull market.......
Ako je netko preskočio što sam napisao u petak, evo još jednom...... ulazimo u bull market...
-
Pa Cerp je podijelio preko 30.000 dionica i one ce stalno dolaziti na ask.
Trebat ce dosta vremena i sredstava da se to pokupi, a njima je izgleda dobra bilo koja cijena za iskrcaj.
A na najmanji pad indeksa, prosipati ce po bidu.
Zato kazem to.
-
Pa Cerp je podijelio preko 30.000 dionica i one ce stalno dolaziti na ask.
Trebat ce dosta vremena i sredstava da se to pokupi, a njima je izgleda dobra bilo koja cijena za iskrcaj.
A na najmanji pad indeksa, prosipati ce po bidu.
Zato kazem to.
Ma, ne prate oni indeks😂
-
Nece prodavati cerp, nego oni kojima ih je dao.
Velika vecina prognozira da ce veliki dio toga ici odmah u prodaju, cim ih se registrira kod brokera.
A cerp prodaje jos i svojih 130.000 kom.
To je najveci uteg ove dionice i trebat ce vremena da se to sve pokupi.
A onda moze doci vec i do preokreta vozarina, pa ce onda htjeti van i oni koji su sad ulazili jer vide da nece gore...
Zato da neki nebi mislili da je sve sjajno tu.
-
A cerp prodaje jos i svojih 130.000 kom.
Hitno trebam Odluku CERP-a da prodaje ovih 130 tis kom. Od kud Vam ova informacija?
Di ste nasli Odluku? Dajte link.
Niti jednu ne moze prodati niti "dati" bez Odluke.
Cisto da ne bi neki mislili da Vi sirite dezinformacije.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner