Dno je bilo prije 2 mjeseca na 130 kuna jer su zaboravili platiti komunalnu naknadu.
I to je ta čar. Ujutro se probudiš i dočeka te blokada računa.
Dionica nije narasla, već je od ljeta pala sa 240 kuna na današnjih 180 kuna.
Samo da nesto napisem za kraj i onda cu vas pustiti da pricate gluposti kakve god hocete. Ako se dobro sjecate, ne kao 5. element koji ima sinkopu, ja sam vam prije nekih 2 mjeseca savjetovao da ako vec vjerujete u sektor da kupite NMM i GOGL. Jel istina? Da su puno jeftiniji i manje rizicniji. Od onda je NMM porastao, evo tocno s danasnjim danom, 100%, a GOGL nekih 70%. NMM je narastao najvise od brodara, GOGL je drugi s najvecim rastom vrijednosti. ATPL se nije nit pomakla. Dakle, sve ono sta sam napisao se i dogodilo, ali vi svejedno mislite kako ja pojma nemam i rađe ćete poslusati tipa koji govori kako je znao da će zima ove godine u Kini biti iznimno jaka. Da zakljucim, vi s time sto slusate samo one koji pozitivno pišu, a nit za zimu u Kini ne znaju dok ne procitaju vijest 10 dana kasnije, i ne slusajuci one koji o tome nešto znaju, idete na štetu samo sebi. Vjerujte mi da se ja samo javljam kad se pišu neistine, ali vise nit laži nemam volje ispravljati. ATPL je u velikim problemima i ova godina će biti iznimno teška. Ako vjerujete suprotno onda o dionicama pojma nemate i bolje vam je izaci s burze, jer ce te svu lovu pogubiti. Eto toliko.
istina, u protekla 2 mj. gore navedene, prema vašim podacima imaju bolju izvedbu ali nije ni atpl loša.....daleko od toga.....bila je na 135 prije 2 mj sada je cca 180......plus od cca 35% .....da je tako svaka dva mjeseca svi milijarderi bili......😀.......naravno hipotetski, i likvidnost se nešto pita u tome svemu.......a ova naša pomalo več "prašnjava" kraljica burze stigne sve te postotke u "foto finišu" nadoknadit....a ipak domače je domaće.......ipak naša crna slavonska svinja ili riba iz Jadrana ( i to samo našeg a ne talijanskog i slovenskog) vrijedi više......autoktone sorte u malim količinama čovjek je uvijek spreman platiti više nego one iz masovne proizvodnje......haha.....obuzela me pjesnička sloboda.......i ne, nije naša kraljica još rekla posljednju sve dok vozarine ovako rastu.......tekma nije gotova jel smo u produžetcima i imamo loptu i napad za pobjedu......ak ju nisu zakucali ispod 100 kn. u onakvim uvjetima nedavno napucat će je na xxx,xx kn. u ovim uvjetima sada i koji slijede......