da je barem ostavio par kvadrata na Trgu da može onu dugmad prodavati jednoga dana, počeo je u Varteksu matematikom, a završava kemijom
VART (Varteks d.d.)
-
-
-
Nikako na zelenu granu
Uprava Varteks d.d. obavještava javnost da je Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, Zagreb, raskinuo Predugovor o kupoprodaji zemljišta od 02.06.2021. godine, zbog neispunjenja uvjeta utvrđenih predugovorom, od strane Varteksa.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VART/COI-VART-885b07d2be28412a01fcf2f04455a0bb.pdf
-
E, sad kad se NB maknuo, sad ćete vidjeti što je čerupanje Varteksa.
Varaždinci, molite boga da vam se vrati.
BtW, sjeća li se netko uopće više tvornice Kamensko?
-
Varteks brani Varaždin, bitka do posljednjeg dugmeta
Varteks može nastaviti s poslovanjem jer je Varaždin povukao ovrhuGrad Varaždin povlači ovrhu protiv tekstilne kompanije Varteks kako bi tvrtka izašla iz blokade, isplatila radnicima plaće te nastavila s poslovanjem,…lidermedia.hr -
Dogovorili se vjerovnici Varteksa, Kaufland kupuje zemljištewww.poslovni.hr
ima li nade
-
Nenad Bakić prodao veliki paket dionica Varteksa Marku VučijevićuNenad Bakić, dosad najveći pojedinačni dioničar Varteksa, s udjelom od 39,38 posto u glasačkim pravima, prodao je veliki paket svojih dionica Marku Vučijeviću,…lidermedia.hr
Ak nekog zanima.
-
https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzis…cijevicu-149815
Ak nekog zanima.
mene zanima što će on s preko 1,2mil. dugmića
ja prikupio nešto sitno pa me već sekiraju, a opet gledajući zašto ne bi oni to prodali ili se prebacili značajnije na vojnu i policijsku odjeću, izgleda će trebati,
obzirom na prihod i dobit kupca, mislim da je to samo neki prijelazni igrač za tko zna kakvo novo prekrajanje
-
Reklo bi se da je gospodin parking vehicle za nekog iz sfere nekretnina.
-
Nenadano izNenada
ostaše samo dugmići
Varteks dobio još jednog novog vlasnika. U biznis je krenuo u Agrokoru, bavi se ugostiteljstvom i turizmom i cilja na influensereU zadnjih nekoliko mjeseci zaredale su se promjene u Varteksu, a najnovija vijest govori da se događaju nove rošade u vlasničkoj strukturi nekadašnjeg…regionalni.com -
Tako se, kaže, javio i preko odvjetnika sve je brzo dogovoreno, dok je cijena po kojoj je kupio navedeni paket dionica mimo uređenog tržišta, ističe, znatno niža od tržišne.
-
-
Tako se, kaže, javio i preko odvjetnika sve je brzo dogovoreno, dok je cijena po kojoj je kupio navedeni paket dionica mimo uređenog tržišta, ističe, znatno niža od tržišne.
danas bi se trebalo znati i tko je dobio novo odijelo, ali nitko se još ne hvali s foruma
Vrijeme je za pravo odijelo - Varteks d.d.Tematski eventi koji odstupaju od klasike, a u ovo doba godine ih je napretek, dozvoljavaju igranje bojama, dezenima, modelima. Odijelo stilizirano u svečanoj…www.varteks.comdok neki pohvataju konce
Pobjednici: Lea Sverić (FB) i Fran Papac (Instagram)
-
Razgovarali smo s mladim Imoćaninom, novim suvlasnikom Varteksa: Mobitel mi je užaren. Stanje nije bajno, no imam plan
Razgovarali smo s mladim Imoćaninom, novim suvlasnikom Varteksa: Mobitel mi je užaren. Stanje nije bajno, no imam planVijest dana u četvrtak u hrvatskim poslovnim krugovima, ali i vijest dana u svim relevantnim hrvatskim medijima bile su promjene u vlasničkoj strukturi naše…slobodnadalmacija.hr -
Razgovarali smo s mladim Imoćaninom, novim suvlasnikom Varteksa: Mobitel mi je užaren. Stanje nije bajno, no imam plan
Uh Uh Uh, primio se vrućeg krumpira...kolegi inače želim svu sreću svijeta da uspije...i Petrokemija je procvjetala kada je bloger prodao svoj udio, tako da....tko zna...sve je moguće...možda da izdaju kriptovalutu vartekscoin, pa ga prodaju na instaču ili nešto slično...ne znam, palo mi na pamet...
-
Uh Uh Uh, primio se vrućeg krumpira...kolegi inače želim svu sreću svijeta da uspije...i Petrokemija je procvjetala kada je bloger prodao svoj udio, tako da....tko zna...sve je moguće...možda da izdaju kriptovalutu vartekscoin, pa ga prodaju na instaču ili nešto slično...ne znam, palo mi na pamet...
dobar je, s 10,67 % već krenuo upravljati cijelom firmom, zato u Varaždinu i vlada toliki strah da su i Imocki smjestili u BiH
imam i ja dugmića barem za portira
https://www.sjeverni.info/hercegovci-preuzimaju-varteks-nenad-bakic-prodao-veci-dio-dionica
-
dobar je, s 10,67 % već krenuo upravljati cijelom firmom, zato u Varaždinu i vlada toliki strah da su i Imocki smjestili u BiH
Koliko vidim već je zgotovljen i poslovni plan, te ne treba podcjenjivati influensere i influensersku zajednicu.
To su budući hrvatski milijunaši jer su stigli neki novi klinci i neka nova vremena
Cilja na – influensere
Kao vlastiti doprinos Varteksovoj snažnijoj poziciji kroz novu vrijednost kojom kao veliki dioničar, kaže, planira ‘prisnažiti’ u prvi plan stavlja svoju povezanost s influenserskom zajednicom u Hrvatskoj, čije bi predstavnike po njemu trebalo uključiti u marketinške aktivnosti s ciljem razbijanja percepcije u mladoj populaciji Varteksa kao starog brenda za starije generacije.
Tvrdi da je treba potaknuti interes mladih za Varteksove proizvode i tako se može, ističe, u kratkom vremenu podići prodajne rezultate.
-
Koliko vidim već je zgotovljen i poslovni plan, te ne treba podcjenjivati influensere i influensersku zajednicu.
To su budući hrvatski milijunaši jer su stigli neki novi klinci i neka nova vremena
da bi neki postali budući milijunaši, neki će izgleda meni morati po.........i
-
VARTEKS Što kažu najveći dioničari i ima li modni biznis budućnost?
-
-
koja ronilica! 10 mil eura prihoda, 4 mil eura gubitka, da bacaju lovu kroz prozore nešto više bi im ostalo...
-
Varteks više ne vidi korist od burzeSa Zagrebačke burze odlazi još jedna dionica. Čuvena varaždinska tekstilna kompanija Varteks – jedan od nekolicine preostalih proizvođača odjeće – objavio je…lidermedia.hr
I t r
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k