VART (Varteks d.d.)

 • Kakva predivna transakcija ovdje......


  Do 12h prodje 1kom po 9,50 čime je cijena vec dignuta skoro 10% od zadnje i ostane 2969 kom na 9,50kn.

  Nakon toga u drazbi u 12h netko stavlja 4335 kom po 11h - izgleda da mu je ovo po 9,50 bilo previse jeftino - on zeli platiti skuplje.


  Mislim da je jasno da postoji samo jedna osoba koja bi ovako nesto sada izvodila.

  Hanfa je na potezu.....

 • Ne vidim zašto bi to bio problem? Još i dalje smo u demokraciji, i svstko može raspolagati svojim novcem kako želi. Ako je i kupio na svoje ime, onda treba dati ponudu za preuzimanje?

 • Ne vidim zašto bi to bio problem? Još i dalje smo u demokraciji, i svstko može raspolagati svojim novcem kako želi. Ako je i kupio na svoje ime, onda treba dati ponudu za preuzimanje?

  ni ja ne vidim problem, u ovim turbulentnim vremenima nikada ne znaš što se može promijeniti u poslovanju, mnogi neće skoro poželjeti strane krpice, možda je nešto vezano za zaštitu u pitanju, tu je i vojni program i tamo će biti potrebna ozbiljnija zaštitia, možda proizvodnja specijalnih vreća, ma mogućnosti gotovo neograničene i to sve za 50-ak 000 kn

 • Zoveš li Hanfu danas? Ili to ovo danas odgovara?

 • Zar ja moram putem foruma predložiti upravi Varteksa, da se ostave šivanja odijela koja neće prodati u narednih 10 godina te da se promptno prebace na šivanje maskica, neka stave nekoliko varijacija..

  Obavezno i neka dizajnerska za razne modne mačke i mačkice

 • Jučer na RTL-u o Varteksu. D asu dio radnika poslali na čekanje, zatražili potporu od države 3250kn. A da čini mi se oko 470 radnika punom parom proizvodi maske. Nakon velike donacije za državu, sada rade za velike hrvatske firme.

 • Zanimljive vijesti iz Varteksa.

  10% od plana zahvaljujući internetu.

  Planiraju širenje na Sloveniju i Srbiju.

  2 banke im odobrile kredite, koji su stopirani zbog korone. Čeka se smirivanje situacije s koronom. Ne vjerujem da bi banke odobrile kredite da nisu bile sigurne u planove.

  Posao s pamučnim maskama ide vrlo dobro. Očito je trend da će sve države prilikom popuštanja mjera uvoditi obvezno nošenje maski. Poljska, Austrija,...


  http://www.novilist.hr/Vijesti…ske-prekidaju-rast-cijena

 • G. Bakić je jučer djelovao suvislo, ali njegove prognoze uglavnom su bile nepouzdane. Nešto pogodi, nešto ne. Ne bih ga uzimao kao referencu.

  tako i ja mislim, teško da će u knjigama završiti kao nekakav ogled, sada već ima čini mi se više promašaja nego pogodaka

  Da se nadovežem pošto sam ga pratio, imao je jedan pogodak koji to više nije (RIVP) , dva polu pogotka (ARNT I ADPL), i ostalo su bili teški promašaji! ja sam na nekima i izgubio (npr: PTKM, DDJH, RIZO, ZVCV , TISK, VPIK ).

  a VART?

  to mu nije trebalo... gledao je nekretnine umjesto biznis koji je tekstil

  ne treba biti Nostradamus da vidiš kako radno intenzivne firme u tekstilu mogu još jedino u Kini proći, Vijetnam i tako

  u EU je to mučenje kao što je i sam shvatio na kraju

 • Nisam spominjao Varteks , jer nisam siguran dali ga je uspio spasit ili ne? (meni se čini da nije)

 • Imao je lovu i marketinski je odradio dobar posao da ljude navuce na svoj mlin i to je funkcioniralo jedno vrijeme ali rezultati drustava uvijek dodju na naplatu pogotovo dugovi ako ne napredujete, a ciljao je dionice s nizom cijenom vecina ispod 100kn iz razloga jer je to masi dostupno da kupe, a pritom se igrao svakavih igrica prebacivanja dionica i kreiranja pozitivnih prica da odrzi optimizam i bazu sljedbenika i sad ga nema nigdje jer je raja lijepo pu.usila jer im nije objasnio pravila igre, samo i on se malo pogubio u vlastitoj igri pa je i sam nastradao.

 • https://www.facebook.com/nenad.bakic/posts/10158236304004556