Gdje su novci netko pita!
TU su.?!
Farmaceutski lobi nije mačji kašalj.Ja bih rekao da je birokrat lutka na koncu...
Gdje su novci netko pita!
TU su.?!
Farmaceutski lobi nije mačji kašalj.Ja bih rekao da je birokrat lutka na koncu...
Zarada samo 2500kn /dionici
Štefica bi rekla malo!!
Točnije 2800 kn po dionicei. Morate odbit trezorske kad računate. Ni mojedionice to ne rade. Investiramo radi dobro.
Hmm slijedom svega navednoga, koliku divku očekujete?
Ne usudim se prognozirati. Može biti i 2000 kn, a može biti i 0. 1500 bi bilo po meni optimalno. Nisu predvidljivi kod isplate dividende.
19.800,oo !!!!!!!!!!
19.800,oo !!!!!!!!!!
probaj prodati 30 kom ako možeš!
19.800,oo !!!!!!!!!!
probaj prodati 30 kom ako možeš!
- imam toga i preko 30 kom, ali ne znam razlog zašto bi to prodavala.
- teško je kupiti tu dionicu, a još teže ju je prodati, likvidnost nikakva.
- e sada hoće ili neće tu biti dividende isto nemam pojma, dosta čudna dionica.
- trgovine nema jer nitko ne želi prodavati po 18.000 kn.
- isto tako nema ni kupnje jer ju nitko ne želi kupiti po 20.000 kn.
19.800,oo !!!!!!!!!!
Display Moreprobaj prodati 30 kom ako možeš!
- imam toga i preko 30 kom, ali ne znam razlog zašto bi to prodavala.
- teško je kupiti tu dionicu, a još teže ju je prodati, likvidnost nikakva.
- e sada hoće ili neće tu biti dividende isto nemam pojma, dosta čudna dionica.
- trgovine nema jer nitko ne želi prodavati po 18.000 kn.
- isto tako nema ni kupnje jer ju nitko ne želi kupiti po 20.000 kn.
Sigurna divka isplata jednom godišnje.Prinos pristojan,rast cijene zadovoljavajući.Penzionerska dionica.
Zna dionica stampedo napraviti ,u zadnjem padu prije godinu dana moglo se kupiti između 13000-14000 kn.
Ko je kupovao napravio je dobar posao.Onima koji nisu puno sreće drugi put.
još je samo jedan genije sa tri komada ispod 20000, kn ,,,
Tki želi može vani.! Veliki kupac se postavio bez fige u đepu:
Tki želi može vani.! Veliki kupac se posta
- ovo danas sam ja zakuhala iako nemam tako velike lonce kao vi.
- kad sam vidjela kupnju i prodaju postavila sam se na 100kn ispod prodaje (19.600kn).
- dobra je ovo dionica, ali iskreno nije mi se kupovalo jer imam dosta toga.
- potom sam išla na jednu kavicu uz more, prekrasno vrijeme.
- kad sam se vratila sve je bilo realizirano i prešla sam se igrati na drugu dionicu VLEN.
- opet se ja tu vratim, imam želju kupiti tu jednu dionicu MDKA.
Ode sve po 19.700,00 kn... nekome je Božić došao ranije ove godine
obzirom na trgovanje zadnjih dana, možda ovogodišnja divka bude ( moje očekivanje ) 2000, kn ,,, kakva su Vaša očekivanja
Najveća hrvatska veledrogerija Medika danas je obustavila isporuku lijekova za sve 64 bolnice zbog duga od 2,1 milijardu kuna. Od tog iznosa 1,4 milijarde kuna su dugovi bolnica, a ostalo je dug za lijekove na recept. Ovaj potez Medike znači da nijedna bolnica danas nije dobila nijednu kutiju lijeka iz te veledrogerije, a njezine dnevne isporuke iznose oko 5 milijuna kuna.
Bravo !!!!
Ima se za sve pa neka se i lijekovi plate
Bravo !!!!
Ima se za sve pa neka se i lijekovi plate
Pa mi ih i plaćamo.
Nije prosječan hrvatski građanin, poreski obveznik kriv što država ne zna upravljati novcem, što i dalje uhljebljuje nove apartčike i simpatizere i ljubitelje vodeće političke opcije i što ti isti ne žele provesti održivu reformu sustava. Građani biraju iste odnosno barem većina njih. Al ja bi na njihovom mjestu izbacio Mediku iz igre, pa neka onda rade s onima koji plaćaju na vrijeme. Mislim, veledrogerijski je biznis sveden na 3-4 firme koje zapravo prikriveno kreditiraju sustav. Kad im paše onda šute, kad je problem onda ga svi moramo "socijalizirati". Zašto bi to bio problem bilo kojeg građanina koji redovito izvršava obveze prema državi i sustavu?
Račune treba plaćati, na svim razinama. A eto, neki ne moraju.... jer drže sve pod kontrolom, od DORH-a, represivnog aparata i policije pa do regulatornih agencija i centralne banke.
Na upravljanje novcem sam i mislila.
A Veledrogerije pristaju na dosadašnji model jer bi inače mogli ključ u bravu.
Kadija te sudi, kadija te tuži
Sada će se podmiriti dio duga, tek toliko da se kotač vrti dalje.
ovo su trebali napraviti odma 61. dan neplaćanja nema se šta čekat