Gdje će oni to sve ugurati .
Mislim na lovu gdje će je sve ugurati, će im stati na račune
Pogledaj seriju Gomorrah, tako da nije problem, vlasnici su nam od tamo.
Gdje će oni to sve ugurati .
Mislim na lovu gdje će je sve ugurati, će im stati na račune
Pogledaj seriju Gomorrah, tako da nije problem, vlasnici su nam od tamo.
Štajaznam
Escobar je zakapao lovu u zemlju, fino zapakiranu, da ne propadne
Sutra nam stize Yumica, a u srijedu jos jedan trgovacki brodic.
Ne pamtim kad su navozi ovoliko bili puni. Morat ce Palumbo u potragu za radnicima.
Ni konkurencija ne spava sibenik iskra gradi novi dok..
Morat ce Palumbo u potragu za radnicima.
Gdje, u USK???
Kapaciteti su full. Za koji dan ocekuje se dolazak USS Carson City. Ne znam gdje ce ga smjestiti.
Mogla bi ova godina bit rekordna. Prva 2 kvartala ce bit extra.
Kapaciteti su full. Za koji dan ocekuje se dolazak USS Carson City. Ne znam gdje ce ga smjestiti.
slažem se, s prihodovne strane
no isto tako treba napomenuti da su mnogi inputi porasli cjenovno, što će oslabiti dobit
pa amortizacija?
u svakom slučaju bit će zanimljiv izvještaj, najviše me zanima što će gđa Uzelac kazati o bližoj budućnosti
o tome će ovisiti rast cijene dione u najvećoj mjeri
Display MoreKapaciteti su full. Za koji dan ocekuje se dolazak USS Carson City. Ne znam gdje ce ga smjestiti.
slažem se, s prihodovne strane
no isto tako treba napomenuti da su mnogi inputi porasli cjenovno, što će oslabiti dobit
pa amortizacija?
u svakom slučaju bit će zanimljiv izvještaj, najviše me zanima što će gđa Uzelac kazati o bližoj budućnosti
o tome će ovisiti rast cijene dione u najvećoj mjeri
Pa šta stvarno misliš da porast cijene inputa nisu prebacili na krajnju cijenu za Amere?!?
Prehrambena i autoindustrija su povećale cijene svojih proizvoda i prebacili su rast cijena inputa na krajnje kupce, tako da sigurno i VLEN neće smanjivati svoje marže kad im dođu Ameri koji imaju daleko najveći vojni buđet na svijetu i ne štede na svojoj vojsci.
Ja se samo nadam da će, pošto im je otpala izgradnja novog doka, biti dobra dividenda ove godine. Keša na računu imaju, a nakon Amera biti će ga i puno više.
a) lako za amere, cijena ostalog remonta mene zanima, tu je ključ; tu treba krenuti oporavak kako je krenuo i na brodarskim dionicama, čekamo prelijevanje tok zarađenog keša
b) nema dividende dok ne riješe dok, prestanite sanjati o tome, talijani nisu zato kupili Lenac a sigurno ga nisu ni preplatiti da bi sad vraćali dio uloženog kroz divku
Bilo mi je cudno da dolaze, jer nemaju gdje stati.
Da, prva 2 kvartala bi trebala biti top.
.
Valjda otud rast interesa za dionicu koja je i bez toga dosta povoljna.
Evo sad sam prošao oko Lenca i mogu potvrditi da je popunjen, ne bi se ni mala barka mogla privezati...
Samo tako naprijed.
Pred kraj trgovanja postavljen je bio nalog 10tis kom na 11kn.
Jos jedan brod stigao
Ovo ovdje ima sve predradnje da odradi uz koju korekciju do 15 minimalno i da se tu stabilizira.Mislim da će ovo biti pobjednica u2022 na zse!
Ne pamtim ovako pune dokove. Talijani su preuzeli VL po desetak kn a kompanija je sada neusporedivo bolja nego tada i dug je drastično smanjen tako da se rizik značajno smanjio.
Imaju 38 milijuna kuna duga prema bankama, to zarade u jednoj godini. I na taj dug su u 3Q platili 270k kuna kamate. Ukratko fin. rashoda gotovo ni nemaju.
Ne pamtim ovako pune dokove. Talijani su preuzeli VL po desetak kn a kompanija je sada neusporedivo bolja nego tada i dug je drastično smanjen tako da se rizik značajno smanjio.
Dug 🤣🤣🤣🤣 hebate oni imaju 💰💰💰💰po dionici poprilicno,
E sad ja gledam privatno ako se i zaduzujem za nesto, a imam kesa logicno da uzmem nesto i na kredit pa platis za par mjeseci, godina uz manju kamatu od one koju cu zaraditi sa trenutnim kapitalom 😎