Prije par dana jedan brodić otišao al je novi došao koliko vidim
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Izgleda da netko malo veći izlazi iz VLEN-a, i to baš onako na brzinu i na silu. Šteta što nisam stigao postavit nalog na 9.10kn, dok sam ga postavio, već prošla baba sa kolačima:)
-
Izgleda da netko malo veći izlazi iz VLEN-a, i to baš onako na brzinu i na silu. Šteta što nisam stigao postavit nalog na 9.10kn, dok sam ga postavio, već prošla baba sa kolačima:)
samo strpljivo, ovdje neka baba kruži malo malo, možda se i spotakne, e onda treba priskočiti u pomoć
-
samo strpljivo, ovdje neka baba kruži malo malo, možda se i spotakne, e onda treba priskočiti u pomoć
Jel to vi kolega prodajete??? znam kod vas da treba čitati između redaka u vašim ponekad ironičnim upisima:)
-
Jel to vi kolega prodajete??? znam kod vas da treba čitati između redaka u vašim ponekad ironičnim upisima:)
ne, ja nemam dionice, ali vidim da bi ih se drugi rado riješili, a ne znam točno zašto
-
Vozika se nešto
MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine TrafficMarineTraffic Live Ships Map. Discover information and vessel positions for vessels around the world. Search the MarineTraffic ships database of more than…www.marinetraffic.com -
-
Može biti i kolona brodova do Krka, sentiment na burzi je takav da niko nebi primjetio.
-
Ne znam kak vama, ali se meni na tržištu second hand brodovlja sviđa trenutno stanje. Kupuje se sve, ne pita za cijenu, traži brod više.
Knjiga narudžbi za nove brodove pak nikad tanja za naredne dvije - tri godine.
Držim da će za remontna brodogradilišta biti sve više poslova. Npr. Geico shipping prenamjenjuje neke dry bulk jedinice u kontejneraše. Neko mora raditi te preinake?
Sad vidim da su talijanski vlasnici pogodili tajming s kupnjom Lenca. Samo je za'eb da nisu računali s tolikim rastom cijene čelika pa je novi dok na čekanju.
Ali doći će i to na red!
-
Može biti i kolona brodova do Krka, sentiment na burzi je takav da niko nebi primjetio.
Ne brini, bude se primjetilo u bilanci...
-
-
Lenac pun, radi se punom parom bas sam prosao. Lijepo to izgleda nadam se da ce i stanje racuna i izvjestaj to popratiti.
-
SHIPYARD Viktor Lenac Shipyard ( - LIVE MAP - )
Dobro su se popunili. Reklo bi se do čepa.
-
Ako ima na forumu prodavača po ovim cijenama, volio bih čuti njihova razmišljanja i zašto se izlazi po ovoj valuaciji
-
https://www.shiplocation.com/wikishipia/shi…-Lenac-Shipyard
A vidi Vlen je prije svega usluža djelatnost servis za brodove. Popunjenost ne značo ništa, zaradjuju se za redove troškove i čekaju se bolja vremena. Bez nekih značajnijih preinaka nema tu neke zarade.
https://www.shiplocation.com/wikishipia/shi…-Lenac-Shipyard
-
Ako ima na forumu prodavača po ovim cijenama, volio bih čuti njihova razmišljanja i zašto se izlazi po ovoj valuaciji
Pretpostavljam da je ovdje ista priča kao i na ADPL-u, očekuje se loš izvještaj. Neki kupuju, neki prodaju, neki misle da će bit vremena za kupnju kad se promijeni situacija, neki ne pa kupuju sad
-
Od 6 mjeseca do 9 prazni. Remont doka 11 da laički rečeno dobije tehnički sa smanjenom tonažom izdokovanja..
Firma, a što je bitno uredno isplaćuje svoje obaveze a dobit hmm, dividenda jokkk. Za ovo šta pitaš računa nako Fi pa ce biti puno jasnije
-
Cijenu na 9kn su zakucali Mirko i Ivana, a drugi veći ulagač nije ulazio. Plus imamo dosta trejdera koji su ulazili na 9kn, računajući na brzu zaradu, pošto se to nije ostvarilo sada izlaze.
-
Cijenu na 9kn su zakucali Mirko i Ivana, a drugi veći ulagač nije ulazio. Plus imamo dosta trejdera koji su ulazili na 9kn, računajući na brzu zaradu, pošto se to nije ostvarilo sada izlaze.
Imate knjigu dioničara ili zaključujete na bazi Top 10 pozicija, ozbiljno pitam?
-
Vezano za dok, rekao bi da je tržište očigledno negativno vrednovalo i kad je objavljeno da se ide u investiciju i kad je objavljeno da se čekaju bolja vremena, što mi je nelogično. Kad se diže ozbiljan novac na kontejnerašima i bulkerima, moje razmišljanje bi bilo da remontna brodogradilišta očekuje povećanje potražnje jer i stare krame zarađuju, a na njima ima više posla. Što je skuplji svaki dan koji brod nije na moru, to je brodovlasnik spremniji platiti premiju na remont...
-
Ma je, za sve su krivi Mirko i Ivana, a ne fundamentalni razlozi. Mirka i Ivanu bi pojelo na asku da je bilo kupaca ovdje. Moraju se promijeniti fundamenti ovdje plus gradnja doka je lose sjela potencijalnim vecim kupcima jer je to znacilo da 5 godina nece dobiti dividendu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun