Ostalo mu je još cca 15-20k dionica.
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Sa danasnjim danom max do 5000kom.
I jos nije gotovo danasnje trgovanje.
-
Pod uvjetom da je danas samo on prodavao, te u pon i uto., što je malo vjerovatno, pogotovo danas.
Srećom maka sam na vrime naloge sa aska na sigurnu pozadinu.
-
Ne znam čemu sad premišljanje oko prodaje, ako je prije nekoliko dana i 9,00 bilo dobro zašto mu sad 9,60 smrdi? Završimo ovu priču i ajmo dalje...
-
Ne znam čemu sad premišljanje oko prodaje, ako je prije nekoliko dana i 9,00 bilo dobro zašto mu sad 9,60 smrdi? Završimo ovu priču i ajmo dalje...
prva kupnja mi je bila oko 9,30kn, pa sam kontao da netko nestrpljiv pokupi za 30-40 lipa više, a ja uđem opet ispod 9 kn....čisto vatanje boljeg prosjeka, jer sam kupovao u rasponu 9.30-8.70kn.
Nikad ne znaš hoće li cijena gore ili dole, pa je uvijek bolje prodati jedan dio recimo 10-20% sa minimalnom zaradom, nego čekati mjesecima nekakav pomak. Uostalom uvik prodajem u par etapa, jer ne znaš di će biti vrh cijene i/ili će cijena ići dole, nekakav moj rudimentarni pokušaj risk managementa.
Previše puta mi se dogodilo da je cijena u kratko vremena otišla u lijepi plus,ali sam ja čeko na više(koji ne dočekaš),umjesto da prodam dio...pa zapnem mjesecima.
-
Nije, 9,70, jel to fer, ovako dizat naloge ?
Još malo i više neće biti ni ispod 10kn ...po 9 kn vam je bilo skupo, sad po 10 kn jeftino, šta ti je psihologija...
to kuna po najavljenom brodu, staneltamo 15 brodova ako se malo poguraju
-
Gotovo je, Mirkec je vani...
-
Na temelju cega to znate?
-
Na temelju cega to znate?
U najboljem, najboljem slučaju mu je ostalo 10k dionica, a to ne minja stvar da je priča završena.
-
Transakcije u 15:50 imaju njegov potpis, da je bilo još nešto po mojem mišljenju bi još prodao jer je od tog istog naloga za kupnju ostalo još 60k kuna po 9,60. Znat ćemo za kojih tjedan dana, zasad samo možemo nagađati...
-
-
Transakcije u 15:50 imaju njegov potpis, da je bilo još nešto po mojem mišljenju bi još prodao jer je od tog istog naloga za kupnju ostalo još 60k kuna po 9,60. Znat ćemo za kojih tjedan dana, zasad samo možemo nagađati...
Istog sam mišljenja i ja, da nisam vidio velike naloge na bidu, rekao bi da ima još, ovako...nećemo ništa znati za 7 dana, jer on danas ispada iz TOP 10.
-
-
To je stanje sa 27.08.2021., a sa 30.08.2021. ostalom je 32 tis kom, jer je taj dan protrgovano njegovih 10tis kom.
Jucer i danas (31 i 01) je protrgovano 40tis kom.
Moje misljenje je da je sigurno vanka.
-
Slažem se. Stanje koje je dostupno na određeni datum u SKDD bazi je od 2 radna dana ranije, tj. transakcije napravljene na datum T su vidljive tek 2. radni dan nakon datuma transakcije. Ako pogledamo stanje za 01.09. što je u stvari stanje od 30.08. vidimo da gospodin Rapić više i nije u top 10. Sigurno mu je ostalo manje od 32000 dionic, a po trgovini u zadnja dva dana (31.08. i 01.09.) najvjerojatnije mu nije ostalo ništa.
-
Jeli mu ovo ostalo zadnjih 7tis kom.
-
baš sam to malo prije pomislio.
-
To je od Slavka. Mirko je prodao.
-
Jeli mu ovo ostalo zadnjih 7tis kom.
Ipak sam bio u pravu.
-
Evo otišlo i tih 7000 dionica...
-