Mirko je sve nervozniji, 10k dionica prosuto po BID-u..ajmo mu ljudi pomoć, napunimo BID i završimo ovo mrcvarenje (po meni nije mu ostalo više od 30-35k dionica)...kasnije će on i kolegica Ivana od nas kupovati po 10,11,12 kn...
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Mirko je sve nervozniji, 10k dionica prosuto po BID-u..ajmo mu ljudi pomoć, napunimo BID i završimo ovo mrcvarenje (po meni nije mu ostalo više od 30-35k dionica)...kasnije će on i kolegica Ivana od nas kupovati po 10,11,12 kn...
Evo je Mirko i u četvrtak prodao 6000 dionica, kako sam jutros rekao, ostalo mu je još 30-35k dionica max.
-
Mirko nema ni za papar.
on ovo prodaje, jer mu tribaju novci, tako da, nakon šta izađe, nećeš ga više vidit nazad, ni ovdi, ni na burzi općenito.
on je ove dionice vjerojatno dobia kao neku kompenzaciju.
MIRKO RAPIĆ O LISTI SRAMA 'Ne da nisam dužan 46 milijuna kuna, meni država duguje 10 milijuna eura''Sud je utvrdio da duga nema, ali to Poreznoj upravi ne znači ništa'dalmatinskiportal.hr -
Lik je sam kriv, vodiš obrt, umjesto firmu.
Onda još bolje, jer znači da njegov izlazak nema veze sa poslovanjem firme. Tako da smo sada otklonili sve nedoumice o razlogu njegova izlaska.
-
Pročitao sam članak, Bog te vidija koja su to preljevanja iz šupljega u prazno, ja tebi ovo, ti meni ovo, ja tebi oprostim dug, ti meni daš ovo, ja tebi ono.Jedan sud kaže da je tebi država dužna, pa drugi da si ti državi, pa vodiš multimiljunski obrt( umjesto d.d ili d.o.o) pa si sjebeš i privatnu imovinu, jer ti je obrt otiša u stečaj, pa se onda čudiš što na dugove obrta odgovaraš i osobnom imovinom..... Meni ovo djeluje kao da se netko dobro zajebaje.
-
Da fascinantno je da nema firmu, a radi sa tolikim iznosima ???
U svakom slucaju se moze sad skupiti malo veca kolicina Lenca po super cijeni
-
Meni je osobno vrhunac priče da Ministarstvo financija ne zna na koga bi proknjižilo potraživanje pa mijenja subjekte kao dužnike kako im se svidi, čas obrt, čas firma, čas on kao fizička osoba 😂 da nas nema trebalo bi nas izmisliti
-
Pa bid je pun. Može se do 8,50 lijepo iskrcati. Ne znam zašto se ne povučemo svi na 8,50. Lakše će Mirkec prodati, ovako svaki dan lupi po par tisuća po bidu. A ako vam je do guranja lupite po asku, po 9 se može kupiti koliko hoćeš.
-
Vidim jedan posten odnos prema dionicaru za kojeg smo eto svjesni da izlazi iz pozicije.
Sto drugo reci nego da je fer pomoci, a cijena je prihvatljiva barem po mojem razmisljanju.
-
Vidim jedan posten odnos prema dionicaru za kojeg smo eto svjesni da izlazi iz pozicije.
Sto drugo reci nego da je fer pomoci, a cijena je prihvatljiva barem po mojem razmisljanju.
Ne vidiš nego misliš da je nepošten, pa onda reci tako jasno. Ja sam odmah na početku rekao da bi po 8,50 kn uzeo veću količinu i da Mirkec stavi po toj cijeni cijelu količinu pa da ga riješimo tog tereta. To je fer ponuda. Mogli smo se stavljati i ispod njegovog aska pa to ne bi bilo fer, al ovak je bilo sve jasno i forumski javno. Čovjek pametno prodaje, sad će stavljati na 9,30 pa ako netko pobere onda po malo višoj itd. Ako nema kupaca, onda proda svakodnevno neku količinu po bidu.
-
-
Pa bid je pun. Može se do 8,50 lijepo iskrcati. Ne znam zašto se ne povučemo svi na 8,50. Lakše će Mirkec prodati, ovako svaki dan lupi po par tisuća po bidu. A ako vam je do guranja lupite po asku, po 9 se može kupiti koliko hoćeš.
Netko te posluša, jezik prigriza
-
"Lenac" se sprema za bogati rujan, na dokove u Martinšćici na remont stiže čak deset brodova - Novi listRIJEKA - Nakon srpanjske »rupe« i praznih dokova te polovičnog kolovoza, kapaciteti »Viktora Lenca« ponovo su se počeli popunjavati. Prema navodima članice uprawww.novilist.hr
Izgleda da je sezona praznih navoza završila
-
Pa rekao sam ja da je GO prosao, tko ce variti i radit na +35.... jedino kinezi nocu na peljeskom 😂
-
prošla je sezona kiselih krastavaca!
-
Je Mirko izašao?
-
Sakrio se u žbunje i čeka. Treba poslat izvidnicu.
-
Je Mirko izašao?
Nije, 9,70, jel to fer, ovako dizat naloge ?
-
Lenac u očekivanju sjajne jeseniRIJEKA - Prema navodima članice uprave ovog brodogradilišta, Sandre Uzelac, u sljedećih nešto više od mjesec dana u najavi je dolazak deset brodova na remonte.www.seebiz.eu
Nista nepoznatog ali eto da se nađe...
-
Je Mirko izašao?
Nije, 9,70, jel to fer, ovako dizat naloge ?
Još malo i više neće biti ni ispod 10kn ...po 9 kn vam je bilo skupo, sad po 10 kn jeftino, šta ti je psihologija...
-
ovom je ostalo par tisuća komada, zato rast. do 10 je vani.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun