Čekam, da vidim di je dno...
Pazite samo da ne pobjegne.
Tesko je reci da li je ovaj sa 10k komada ozbiljan.
Biti ce kao i ovaj na Atpl sto stalno 10-20 komada premece po 401 kunu.
Eno novoga na 9.30kn
Čekam, da vidim di je dno...
Eno novoga na 9.30kn
Eno novoga na 9.30kn
nešto iza brda ne valja
Eno novoga na 9.30kn
nešto iza brda ne valja
Ma to su kolega plašilice....bilanca firme je više nego ok...američka 6 flota ovde vrši remont brodova...imaju samo za amere 900 milja kuna poslova(kolega bio stavio link),nema tu straha...
nešto iza brda ne valja
Ma to su kolega plašilice....bilanca firme je više nego ok...američka 6 flota ovde vrši remont brodova...imaju samo za amere 900 milja kuna poslova(kolega bio stavio link),nema tu straha...
ma ne strahujem ja ništa , znam ja to sve, ali sam se zadnji puta ohrabrio tek na 4,80
Ivana je tu stara driblerica, a izgleda je iznenadila navala gostiju u hotelu, pa treba za sapune, šampone, toaletni papir...........
kao da gledam u budućnost i vidim njenu objavu, to sam vam ja rušila ..............
Kad bi cijena pala na 8.5kn rado bi ušao...
jeste li krenuli sa zagrijavanjem, uskoro bi mogli nastupiti
Prije 8 kn...
Koja su ovo nadjebavanja na asku i bidu.
Jučer sam kupio po 9,30kn, danas prodao po 9,25-9,30kn...ne da mi se biti žrtva ovih nadjebavanja.
Jučer sam kupio po 9,30kn, danas prodao po 9,25-9,30kn...ne da mi se biti žrtva ovih nadjebavanja.
ništa tu nema neobično, taman je na cijeni na kojoj je bilo preuzimanje, sada valjda preuzima neki Pretumbo
ma ne strahujem ja ništa , znam ja to sve, ali sam se zadnji puta ohrabrio tek na 4,80
Ivana je tu stara driblerica, a izgleda je iznenadila navala gostiju u hotelu, pa treba za sapune, šampone, toaletni papir...........
kao da gledam u budućnost i vidim njenu objavu, to sam vam ja rušila ..............
Mislite da kolegica Ivana prodaje?
Čudo od dionice i firme , onda mjesec dana posustanu i nastane bježanija kao da im je onaj nosač eksplodirao na doku.
ništa tu nema neobično, taman je na cijeni na kojoj je bilo preuzimanje, sada valjda preuzima neki Pretumbo
Sutra probamo na niže ubost...
Draga kolegice Ivana ako može kakav savjet di da čekam?
Sutra probamo na niže ubost...
Draga kolegice Ivana ako može kakav savjet di da čekam?
kada sam ja studirao uvijek je bilo kod sata oko 5
Poklopi netko od vas na kraj trgovanja ovih 11tisucica.
Turizam cvate kao cvijeće isto što bilo 2019. u proljeće... a Ivana nam ode iz top10, jel tamo ponestalo turizma ili čega?
Turizam cvate kao cvijeće isto što bilo 2019. u proljeće... a Ivana nam ode iz top10, jel tamo ponestalo turizma ili čega?
Ostalo joj je još min 5000 dionica...
Pricekajmo da nam proda i ovo zadnje sta nam je ostalo, pa ce se javit na forum.
Imate velikog prodavaca, a posljedica moze biti samo pad cijene. Nemojte se gurati na bidu previsoko nego pustite da proda prvo sve sto ima.
Stigao je Bixbite u Lenac. Sad će se polagano početi puniti dokovi.
Ostalo joj je još min 5000 dionica...
Ima ona i skrbnicke racune ispod TOP10.
Kolegice, čekamo vas ispod 9kn...morate nam dati popust na količinu