Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
- pomozite TOPU10 da iziđe iz ove dionice.
- postavite se na kupnju 11 kn.
Radimo na tome.! Svaki višak likvidnosti ide tim smjerom.
Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
Radimo na tome.! Svaki višak likvidnosti ide tim smjerom.
Kada znas koliko nesto fundamentalno vrijedi ne zamaras se time zasto netko iz TOP10 prodaje
Enese crni Enese. Doktor veterinar mozda ima drugi plan sa novcicima. Sretno mu bilo.
Od 22.3. Vlen u Crobexu
Već se vidi po kupnji da ima dosta komada, vjerovatno već fondivi skupljaju.
A bit će totalno interesantno kroz 10tak dana, kad indexni krenu u šoping da izbalansiraju portfelj, a slobodnih dionica na kapaljku, jaoooo
Pomoći ću im.... Ali na 9. kn.
Na 5 kn još bolje
Od 22.3. Vlen u Crobexu
Već se vidi po kupnji da ima dosta komada, vjerovatno već fondivi skupljaju.
A bit će totalno interesantno kroz 10tak dana, kad indexni krenu u šoping da izbalansiraju portfelj, a slobodnih dionica na kapaljku, jaoooo
kako znate da idu u soping? Moze li se znati sta ce kupovati? Sig negdje ima postotak koji planiraju u necem imati?
čini mi se da taj film Prohujalo s Viktorom nećemo više gledati, ali nam nitko ne brani da ipak zaplačemo
Priznajem da sam bila jedna od onih koji su nesmotreno kupovali na 11.00 kuna.
Ako izlazi netko iz top10, bit ce robe na popustu jos neko vrijeme, imamo i na atpl slicnu situaciju. Meni ovo sasvim ok cijena.
Idem po dalekozor, idem vidjeti da li Witney dolazi
I ja pogledam svaki dan
Kolegice zlocka,bit ce da dolazi indeksni crobex brod...
Ma da, oni čekaju taj datum pa onda krenu kupovati. Već su oni nakupovali sve što su trebali, zato se i unaprijed radi revizija indeksa prema poznatim kriterijima. Osim toga, težina Lenca u indeksu je vjerojatno vrlo mala.
Oni se uvijek mogu uskladiti sa indeksom i drugačije, a i pitanje je koliko su uopće usklađeni na dnevnoj razini.
Ako izlazi netko iz top10, bit ce robe na popustu jos neko vrijeme, imamo i na atpl slicnu situaciju. Meni ovo sasvim ok cijena.
Pa na drugom forumu je kolega snupy objavio da je on kratio (cca 350 k kn) ovih dana...
A što je uopće bitno tko prodaje?
Većina ovdašnjih komentara i komentatora je ionako špekulativne naravi, pa ne iznenađuje da cijena skakuče tamo-amo.
Bitno je da firma dobro posluje, ostalo mi nebitno. A cini se da posluje bolje nego prijasnjih godina.
- vidim da je velika gužva na 11kn, a sada se tu umiješali i neki fondovi...
- ako neće po 11kn omogućite TOPU10 da iziđe po 12kn, dobro vama a dobro i TOPU10.
Top 10 je gotov s prodajom...
Vidim da je jedan kupovao prije 2 dana...
Gda. Ivana, kladim se, kupuje preko drugog racuna jer se ne bi bezobrazno obogatila na burzi da u ovoj situaciji prodaje VLEN po 11kn...
A treci je prodavao jucer i skratio sto je mislio...
Špekulantski gledano, s obzirom da u izvješću piše da se pozitivno poslovanje očekuje tek u drugom kvartalu, ne znam baš da će se nekome žuriti s kupnjom prije objave 1q rezultata.