Najveći problem je sezonalnost turizma. Ipak je ljetni dio predominantan, koliko god se trudili sa adventima, uskrsnim danima, produženje, CRO karticama 🫣 i sličnim trikovima teško je sa 3-4 mjeseca izvrsne popunjenosti pokriti ENORMNE troškove radne snage, energenata, održavanja, ulaganja itd. Turističke kuće to dobro znaju i zate je u 95% hotela ključ u bravi i radi gubitak koje se pokriva kasnije.
ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)
-
-
-
Najveći problem je sezonalnost turizma. Ipak je ljetni dio predominantan, koliko god se trudili sa adventima, uskrsnim danima, produženje, CRO karticama 🫣 i sličnim trikovima teško je sa 3-4 mjeseca izvrsne popunjenosti pokriti ENORMNE troškove radne snage, energenata, održavanja, ulaganja itd. Turističke kuće to dobro znaju i zate je u 95% hotela ključ u bravi i radi gubitak koje se pokriva kasnije.
Možda je zbog toga bolje ulagati u kampove, navedeni troškovi su znatno manji, a i radnika treba puno manje
-
Toliko ste se raspisali o Areni zadnjih dana a nitko nije spomenuo igranje s Erste mirovincem. Mozda zato Zaba skrbnicki i rasprodaje.
Kolega to je zatvoreni fond, što znači da u njega mogu ulagati samo zaposlenici ARNT.
-
ovaj će prodavač postati veći heroj nacije od Livakovića i Gvardiola........
-
Imam osjećaj da se sve današnje prodaje prelivaju u ARNT.
Čupka se i žrtvuje 🙄
-
Meni se čini kao dobra kupnja s obzirom na knjigovodstvenu vrijednost, odnos kratkotrajnog duga i kratkotrajne imovine, ostvarenih financijskih rezultata u 2022/3Q... U svakom slučaju za cijenu ulaznice od 220 kn i ja se priključio vlakiću...
-
stjecanje 150 dionica je obavjest na ZSE ,kupnja vlastitih dana 15 .12 .
pratimo daljnje objave
-
Da li je Arnt bio ipak malo skuplji od ostalih "turista" pa su se sad malo izjednačili?
Koliko još ima dionica cca taj Zaba skrbnički?
-
Da li je Arnt bio ipak malo skuplji od ostalih "turista" pa su se sad malo izjednačili?
Koliko još ima dionica cca taj Zaba skrbnički?
Možda i jest? A po čemu? Slobodno bacite vaše mišljenje...
Ja recimo znam da mi RIVP izgleda skuplji? No uprava RIVPa si je nekako bolja s fondovima, idu u zajedničke projekte i tako. Možda zato? No opet ARNT je ispod book-a trenutno, ne vjerujem da im je imovina toliko cijenjena u knjigama.
Svi mi ovdje pokušavamo dokučiti zašto ARNT pada prema kovid minimumu (skoro). Ako je radi prodavača, onda je ovo prilika kako za kratkoročnu zaradu tako i za dulje vrijeme?
-
Toliko ste se raspisali o Areni zadnjih dana a nitko nije spomenuo igranje s Erste mirovincem. Mozda zato Zaba skrbnicki i rasprodaje.
Kolega to je zatvoreni fond, što znači da u njega mogu ulagati samo zaposlenici ARNT.
tocno tako i da bude jasnije u takve fondove po mojoj procjeni ulaže mozda 5% stalnih zaposlenika tako da je to reda radi..
ulazu se bonusi ili nagrade jer se onda na to ne placa porez a uvjek se nudi opcija isplata gotovine minus porez sto uzima 95% ljudi.
-
-
Svi mi ovdje pokušavamo dokučiti zašto ARNT pada prema kovid minimumu (skoro). Ako je radi prodavača, onda je ovo prilika kako za kratkoročnu zaradu tako i za dulje vrijeme?
Pa to je više manje jasno veliki prodavač, te pad svih turističkih dionica zadnjih mjeseci. Dakle, kombinacija ovo dvoje.
-
Nitko iz sadašnjih top10 ne prodaje, kupuje Arena sama, u trezor.
Možda prodaje ZABA skrbnički koji je ispao iz top10 prije otprilike 2 mjeseca.
-
prodaje Zaba skrbnicki i pri kraju je po ovim volumenima
-
danas nema trgovine na ARNT, čeka se uvid u transakcije proteklih dana.
svi su na oprezu,što kaže Kardum ,pazite na svoj novac.
-
Danas je oprez no ukoliko nece biti prosipanja po bidu do kraja Dana znaci da su vani. CCA 3700kom iznad 220kn
-
Ako sto Jos Ima sad je pravi trenutak da to istrese
-
3,58 % omjer troškova energije i ukupnih prihoda u 2021. godini. Prikazuje koliki je udio troškova energije u ukupnim prihodima prema godišnjim financijskim izvještajima za promatranu godinu. Pomaže prepoznati kapacitet poduzeća da podmiri potencijalno veće troškove energije u narednom razdoblju.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ARNT/ZPI-ARNT-47e354e8e28e0e1d9e5da0a851db8ef0.pdf
Arena dodala još 420 kom........
-
kakva se ovo rošada odvila na ARNT , RAIFFEISEN DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND ispao iz TOP 10, OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM ušao u TOP 10...
-
kakva rosada Mirovinski fond ima manje dionica od OTP indeksnog fonda tj.Rajfajsen MF je sada na 11 mjestu jer ima manje nego 10
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun