danas bi mogla biti dividenda ili u ponedjeljak
ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)
-
-
-
Isplata do 21.12. kažu. Još nije uplaćeno (ZaBa).
-
malo sam razmislio i kako mi se cini dionica nece vise puno gore, vec sam ranije govorio da je na vrhu ali da dodam sad su prosli izbori u sad-u pa je ocito da ce nova politika tamo a onda i globalno ici na poboljsanje odnosa s kinom i huawejom sto znaci manje poslova za erikson u narednom razdoblju..sad dali ce se to preliti i u hrvatsku to neznam.
htjeo sam kupiti erikson jos na 1300 kad je bio ali nisam imao keša, sad ne mislim na kupnju zbog navedenih cinjenica. da ne pomislite da radi koristi drukam..
-
Poslali su novce iz Tesle...PBZ
lp,
-
Poslali su novce iz Tesle...PBZ
lp,
Sad pravac u Usa po američku Teslu....😀
-
Dividenda je sjela.
Al gdje da nadjem neki izvjestaj o isplati dividende? nista nisam dobio od nikog. Pregledavam SKDD al tamo nista nema o tome.
Pregledavam erste brokera takodjer nema nista o dividendi.
tako je bilo i s HT dividendom.
Zna li netko gdje mogu povuc neki izvejstaj o isplati dividende?
jedino sto imam je isplatni obrazac u banci al tamo ne pise da mi je ispaceno xxx kuna po dionici i da imam tolko dionica itd...
-
moraš dobiti od skdd
-
moraš dobiti od skdd
inace dobijem sve transakcije od skdd na mail al eto to oko diviende nije doslo ni za ht ni za ernt.
a nemrem ni nac to nigdje na njihovoj stranici. Ima samo za skinut mjesecne izvjestaje al u njima nema nista o dividendi nego samo ono sto sam kupio i prodao taj mjesec.
-
za dividendu ne dolazi koliko ja znam. samo sjedne na tekuži račun - općenito pišem.
-
Nisam ni ja dobio ništa po tom pitanju ali mislim da to dolazi nakon Nove godine i da to SKDD šalje (tako je bilo prijašnjih godina).
-
-
Dividenda je sjela.
Al gdje da nadjem neki izvjestaj o isplati dividende? nista nisam dobio od nikog. Pregledavam SKDD al tamo nista nema o tome.
Pregledavam erste brokera takodjer nema nista o dividendi.
tako je bilo i s HT dividendom.
Zna li netko gdje mogu povuc neki izvejstaj o isplati dividende?
jedino sto imam je isplatni obrazac u banci al tamo ne pise da mi je ispaceno xxx kuna po dionici i da imam tolko dionica itd...
Imaš ove neslužbene podatke, al moraš znati koliko si imao na ex-date dionica.
-
ma znamja kolko ide po dionici i kolko iama dionica al ocekivao sam neki dokument . sluzbeni da sam to dobio. da je placen porez na to. da sam ja dobio neto a ne bruto itd.
ok ocito to ide krajem godine kako su ostali objasnili.
-
A gledaj, nije SKDD platni agent za sve isplate.
Oni koji sami isplaćuju daju takve potvrde na zahtjev, za ostale zahtjeve bi to trebao izdati SKDD.
-
ma znamja kolko ide po dionici i kolko iama dionica al ocekivao sam neki dokument . sluzbeni da sam to dobio. da je placen porez na to. da sam ja dobio neto a ne bruto itd.
ok ocito to ide krajem godine kako su ostali objasnili.
porez se automatski placa.
Zasto ce ti potvrda??
-
Prodao sam ovu kvalitetnu dionicu iako smatram da ima odličnu perspektivu. Uzeti dividendu i imati odličan (vrhunski) prinos ipak je uspjeh na ZSE i % prinosa uz dozu skromnosti je presudio, te pripremljena realokacija novaca. Nažalost nisu ZSE i dionice. Samo simbolično ostavljam na burzi.
-
U ERNT sam od 2008. s manjom ili većom količinom dionica. Do sada sam kroz dividendu (ako me bilješke ne varaju) dobio 1642 kn po dionici i to je jedna od rijetkih dionica (uz ADRS, JDOS...) koja mi nije natjerala suze na oči.
Ipak, ovo me ponašanje dionice nakon isplate dividende malo iznenadilo. Obično bi cijena nakon ex dividend date pala za iznos dividende, a nakon toga bi slijedio oporavak. Ne računam ovdje godinu i cijenu Agrokora koju su gotovo sve dionice gubitkom vrijednosti platile (1.1.2019. je ERNT vrijedio 1010 kn), a neki su "znalci" s drugog foruma ovo "fondovsko smeće" vidjeli i ispod 900 kn.
Nedavno sam skratio poziciju mislivši ponovo ući prije godišnjeg izvješća koje je obično bilo krajem veljače. Ovaj put se cijena nije korigirala i moram priznati da mi je za kupnju sada dionica malo skupa. Ako se ne varam, zarađuju nešto manje od 67 kn po dionici, a na nekada vrlo isplativom tržištu ZND (Kazahstan, Bjelorusija, Azerbejdžan, Moldova...) još uvijek nema naznaka većeg oporavka i rasta 5G mreže. Vjerujem da sljedeća dividenda neće biti veća od ovogodišnje. Jesu li novi ugovori za e-zdravstvo Bjelorusije i domaće tržište dovoljan razlog za optimizam i ovu cijenu? Rado bih kupio po prošlogodišnjoj cijeni (1400 kn)...
Znam da će se mnogi nasmijati...("I tata bi, sine")...ali, kakva su vaša očekivanja?
-
https://www.seebiz.eu/tehnologija/er…uci-5g-u/250518
Kakav će naš ERNT imati 4q?
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5d17d552f5a.pdf
Neto dobit iznosi 94,5 milijuna kuna (2019.: 102,5 milijuna kuna) i niža je 7,8% u odnosu na prethodnu
godine zbog manje dobiti od financijskih aktivnosti te manjih poreznih olakšica -
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36458
ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. - Novi petogodišnji ugovor s A1 Hrvatska
-
Na sjednici održanoj 23. travnja 2021. godine Nadzorni odbor i Uprava kompanije Ericsson Nikola Tesla zajednički su predložili Glavnoj skupštini Društva usvajanje odluke o isplati dividende u iznosu od 82 kune po dionici.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun