https://www.poslovni.hr/domace/uvertir…ekovoda-4271561
Idemo samo jako.
ima li netko otvoren članak
Sada je otvoren
https://www.poslovni.hr/domace/uvertir…ekovoda-4271561
Idemo samo jako.
ima li netko otvoren članak
Sada je otvoren
uz poštovanje grubišiću, članak je jedno obično-ništa, niti jedne jedine relevantne informacije, čak nije niti analitički razrađen...kao da ga je novinarka ulovila negdje usput i kratko joj odgovorio na tih par piranja...
Bez ikakvog razloga dionica je pala zbog jednog loseg novinarskog teksta.
Koju relevantnost imaju ti novinarski tekstovi?
Bez ikakvog razloga dionica je pala zbog jednog loseg novinarskog teksta.
Koju relevantnost imaju ti novinarski tekstovi?
isto koliko i pištolj plašljivac
Koga to briga sta novinari pisu.strpite se.
Mene nije niti briga za novinare ali ocito da na nekoga utjecu.
A strpljiva ja jesam, ovo ce biti ozbiljna firma za 2 godine.
već ove godine ,čim se riješi pitanje vlasništva
Mene nije niti briga za novinare ali ocito da na nekoga utjecu.
A strpljiva ja jesam, ovo ce biti ozbiljna firma za 2 godine.
pa to nam treba i radi PKD
Pri dnu teksta iz članka piše: "Poznata su medijska nagađanja za eventualni ulazak PPD-a u Dalekovod.." vec sam bar dva puta čuo od ljudi koji imaju veze sa PPD-om da oni smatraju da gotovo sigurno ulaze u Dalekovod. Može biti samo da se hvale, ali može biti da će se to zaista i dogoditi. Meni to ne zvuči nemoguće, imaju višak sredstava i gledaju gdje će to uložiti.. to bi bilo dosta dobro da se dogodi. Vidjeti ćemo u roku par mjeseci.. a možda i prije.
Pri dnu teksta iz članka piše: "Poznata su medijska nagađanja za eventualni ulazak PPD-a u Dalekovod.." vec sam bar dva puta čuo od ljudi koji imaju veze sa PPD-om da oni smatraju da gotovo sigurno ulaze u Dalekovod. Može biti samo da se hvale, ali može biti da će se to zaista i dogoditi. Meni to ne zvuči nemoguće, imaju višak sredstava i gledaju gdje će to uložiti.. to bi bilo dosta dobro da se dogodi. Vidjeti ćemo u roku par mjeseci.. a možda i prije.
A zašto bi to po tebi bilo dobro?
Čim više objavljuju ovakve "rekla-kazala" članke, to sam sigurniji da trebam još dokupiti.
Samo naprijed! Samo nebo je limit!
Velika brana je postavljena na ponudi...
Čeka se nešto zanimljivo, neka objava se sprema i netko to već dobro zna.
EDIT:
Nisam vizionar, ali nakon 2 -3 minute što sam otipkao post veliki nalog je utekao s ponude i nastavilo se trgovanje blago prema gore, pa nasilno prema dolje uz neprirodan rascjep na ponudi
Upravo svjedocite zadnjim danima na jednoznamenkastoj cifri. Ogromni volumeni i kolicine. Netko nesto zna prije nas.
ja ne vjerujem da nešto zna prije nas, jer sam ja kupio davno prije njega
Mene čudi ova agresivna kupnja danas.
Svejedno mislim da neće probiti 8 kuna do nekih daljnih vijesti.
Danas je baš živahno. Jučer sam bio u OS, i opet sam slušao priče da ekipa iz PPD-a vrlo živahno pregovara oko DLKV. ne znam što da mislim ali dima baš ima.. inače kolege Filght je pitao zašto bi ta kombinacija bila dobra. Nisam analitičar više sam iz područja prodaje ali ono što vidim i što znam je slijedeče:
- spomenuti imaju dovoljno jake financijske mogućnosti da zadovolje potrebe DLKV za izvorima financiranja
- dva velika kupljena sistema sa kojim upravljaju rade odlično (PTKM i Pevex)
- znaju što hoće i to dosta brzo realiziraju
... da ne nabrajam dalje
ovo izgleda kao dogovoreno prebacivanje,ovolika količina na istoj cijeni
Mene čudi ova agresivna kupnja danas.
Svejedno mislim da neće probiti 8 kuna do nekih daljnih vijesti.
meni baš djeluje da ide preko 1mil. prometa i prosjek će se natjerati preko 7,5 i to je onda i zloćki jasno kamo to vodi, kako veli neki galop ili tak neš slično, pa to ni onda više vlakić neg konjska trka
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…437bc697626.pdf
Poštovani,
Prema našim saznanjima, Sukladno čl. 261. Pravila Zagrebačke burze, nisu nam poznate nikakve
nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta
uvrštenog na uređeno tržište, a ne proizlaze iz informacija koje su već ranije u objavama dostavljene
Burzi.
Poštovani,
Prema našim saznanjima, Sukladno čl. 261. Pravila Zagrebačke burze, nisu nam poznate nikakve
nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta
uvrštenog na uređeno tržište, a ne proizlaze iz informacija koje su već ranije u objavama dostavljene
Burzi.
može li Dalekovod zamijeniti nekoga u Crobex 10, evo nas na 7,5 prosjeka i promet skoro1,2mil i toliko je bilo na zadnjem ovakvom rastu prije članka, izgleda je ključna razina riješena, sutra ćemo to utvrditi
Poštovani,
Burzi.može li Dalekovod zamijeniti nekoga u Crobex 10, evo nas na 7,5 prosjeka i promet skoro1,2mil i toliko je bilo na zadnjem ovakvom rastu prije članka, izgleda je ključna razina riješena, sutra ćemo to utvrditi
Ovo je ili lažni rally do 8, pa nazad na 7 ili netko stvarno ima neke inside info pa masovno kupuje.
Vidjet ćemo sutra.
firma se prodaje,što vam treba više, kao što se i opte prodaje, kao i ingra