Zna li se sta je s 50 milijuna koje drzava duguje dalekovodu. S kamatama to ce ici preko toga iznosa. Navodno je sve potpisano od vlade SDP a. A Hdz i trenutna vlada su se 2018 oglusili na to pa je isla tužba 2018.
Pomalo, nek ide kamata 😎
Zna li se sta je s 50 milijuna koje drzava duguje dalekovodu. S kamatama to ce ici preko toga iznosa. Navodno je sve potpisano od vlade SDP a. A Hdz i trenutna vlada su se 2018 oglusili na to pa je isla tužba 2018.
Pomalo, nek ide kamata 😎
kao da se reddit uključio
Veliki optimizam na Dalekovodu u zadnjih 10 dana. Baš me zanima do kud će ovo ići?
Jel ovaj put može probiti psihološku granicu od 8 kuna? haha
Evo moje skromno razmišljanje. Zahvaljujući članku u novinama i kolegi Flight dionica je pala sa
7,50 kn na 5,80 kn, pa tko je tada kupio sada je već lijepo u plusu, jer je cijena opet na 7kn. Sve
ostalo je bespotrebno trošenje energije. Samo pozitiva, think pink
Kolega Flight mi nije baš omiljena osoba, ali da je on uzrok pada ne bih se složio.
Ali da bandere i kabeli vrijede to će i on shvatiti. Ali kasno..
Malo više detalja o jučerašnjim ugovorima i stanju ugovorenih poslova:
Svake godine ista priča. Švedska, Norveska veliki poslovi a nasa dionica grca...
Svake godine ista priča. Švedska, Norveska veliki poslovi a nasa dionica grca...
"švedski stol" je bio poslužen ima evo skoro će godina dana, sada se zbog epidemioloških mjera vrši "posluga u sobu" a to košta, u "mini baru" mogli ste je naći prije mjesec i pol dana po dobroj cijeni
neki stalno kupuju
DLKV | CROATIA BANKA D.D. | 1,000 | 0.00% | 145,000 |
Neformalni poziv na dokap ili refinanciranje kredita?
Čini mi se da je poziv namijenjen i jednima i drugima.
Ako bi uletila neka banka ili fond s refinanciranjem, a pogotovo danas kad je lova nikad jeftinija i nikad dostupnija, to bi bilo fantastično.
Naravno, pitanje je koliku kamatu Dalekovod može sada dobiti.
U svakom slučaju, sigurno manju nego što trenutno plaćaju.
U slučaju dokapitalizacije, to bi s obzirom na današnju cijenu bilo jako lijepo, pod pretpostavkom da nema razvodnjavanja već da ide po 10kn.
Što će biti, kako će biti, bumo videli već za 10 dana.
S obzirom na tako kratak rok, vjerujem da je ovaj poziv samo pro forme, da postoji već neki dogovor s nekim.
Display MoreČini mi se da je poziv namijenjen i jednima i drugima.
Ako bi uletila neka banka ili fond s refinanciranjem, a pogotovo danas kad je lova nikad jeftinija i nikad dostupnija, to bi bilo fantastično.
Naravno, pitanje je koliku kamatu Dalekovod može sada dobiti.
U svakom slučaju, sigurno manju nego što trenutno plaćaju.
U slučaju dokapitalizacije, to bi s obzirom na današnju cijenu bilo jako lijepo, pod pretpostavkom da nema razvodnjavanja već da ide po 10kn.
Što će biti, kako će biti, bumo videli već za 10 dana.
S obzirom na tako kratak rok, vjerujem da je ovaj poziv samo pro forme, da postoji već neki dogovor s nekim.
meni je sada malo bistrije zašto je nekima trebala cijena niže, ali ne mogu se žaliti i meni je dobro došla
i meni, ali bojim se da bi zbog reakcije publike iz ne shvačanja ili neznanja, mogla i osjetno niže! recite mi da griješim!
i meni, ali bojim se da bi zbog reakcije publike iz ne shvačanja ili neznanja, mogla i osjetno niže! recite mi da griješim!
griješiš osim ako ja ne griješim
već je bilo riječi o ovom
Tako se, primjerice, i u slučaju Dalekovoda među poslovnjacima se čuje da su u tijeku razgovori o slaganju konzorcija koji bi mu trebao omogućiti još jednu rundu financijskog restrukturiranja. Koliko god je proteklih godina kroz plan restrukturiranja u okviru predstečajne nagodbe učinjeno dosta, teret dug i dalje je veliko opterećenje.
Neslužbeno, u razgovorima o konzorciju za Dalekovod navodno sudjeluju Končar, mirovinski fondovi i još jedna velika domaća kompanija.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/samo-…-u-roku-4268827
Iskazom Podnositelj može iskazati interes Društvu za provođenje Financiranja, uključivo ali ne
isključivo, uplatom/unosom imovine u kapital Društva, refinanciranjem obveza Društva,
prijenosom prava i/ili stvari na Društvo, uspostavom poslovne suradnje ili druge aktivnosti koje su
usmjerene na Financiranje.
Da ih neće ĐĐ kupit, kao Ingru onomad. Skoro...
Pa meni je nekako logicno za daljnji posao da je koncar ili mirovinski fondovi suvlasnik nego neki fond sastavljen od upitnih suvlasnika i $$$$ kako je do sada
ništa kompleksnije niti zamrsenije od ovoga Iskaza ne pročitah odavno . Jeli ovo poziv na dokap ili šta, nije mi qjaro ? Ko je tu grubnic a ko momcilo , ko tu koga šilji?
ništa kompleksnije niti zamrsenije od ovoga Iskaza ne pročitah odavno . Jeli ovo poziv na dokap ili šta, nije mi qjaro ? Ko je tu grubnic a ko momcilo , ko tu koga šilji?
Tak nekak izgleda.....u šali bi se reklo: poziv donatorima za pomoč u ostvarenju plemenitog cilja.......
apsolutno točno! čitajuči od početka do kraja, barem desetak puta mi u glavi upitnik. izdavanje novog roda dionica? razvodnjavanje dokapom?
ovo je vjerovatno samo pro forma objava jer je nedavno već izašla ta informacija. sve je već vrlo vjerovatno poznato i dogovoreno.