je li dalekovod spreman za
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Bit ce posla mnogo bar za to nema straha. Sve firme koje se bave energijom a posebno prijenosom energije i energ.infrastrukture ovo desetljeće ce biti In.
-
Bit ce posla mnogo bar za to nema straha. Sve firme koje se bave energijom a posebno prijenosom energije i energ.infrastrukture ovo desetljeće ce biti In.
može li Dalekovod raditi i žičare, tu su mogli Mikiju uzeti pare
-
Lijep rast Dalekovoda u zadnjih par dana. Čini se da se cijena vraća u pre-članak doba. Ovi što su prodavali na tu vijest su eto, "popušili" pare bezveze.
Sviđa mi se šta vidim u svakom slučaju
-
Lijep rast Dalekovoda u zadnjih par dana. Čini se da se cijena vraća u pre-članak doba. Ovi što su prodavali na tu vijest su eto, "popušili" pare bezveze.
Sviđa mi se šta vidim u svakom slučaju
a lijepo je gledati ako ne trebaš više kupovati, a nama koji bi još uzeli odmiče polako, valjati će nekako naći opet nekog nounara da malo ponovi priču o stečaju
-
Ma ne, rekao je da dlkv ne vrijedi 7 kn. Ali nije rekao da li vrijedi manje ili više od toga.
-
Ma ne, rekao je da dlkv ne vrijedi 7 kn. Ali nije rekao da li vrijedi manje ili više od toga.
Pa razuman civjek ce shvatiit koliko onda vriiedi?!
A ostalima ipak treba (na)crtati. 😁
-
Kad je izasao clanak govorio sam da je to dvosmisleno i s namjerom napravljeno. Tko se ulovio u mrezu ulovio se. Da vam objasnim. Svi članci na poslovnom.hr su plaćeni. Najvise od strane inspire inv. I ekipe koja tu radi. Zamislite samo kako imaju veliki interes iz poslovni dnevnik.hr objavljivati clanke. Puno ljudi to ne shvaca. Sutra mogu napravit nesto opet. Igra mačke i miša. To je standard isto kod stranih fondova,iste taktike. Ali tehnički Dalekovod je vrhunska tvrtka. Poznam ljude unutra i to mi je dovoljno zasto ce ovo bit zlatna koka.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ref=read_more_d
Zadnja rečenicca je ključna!
-
Upravo to. Milijarde za novi sustav,ovaj sadasnji je suvise potrosen.
-
-
Kad je izasao clanak govorio sam da je to dvosmisleno i s namjerom napravljeno. Tko se ulovio u mrezu ulovio se. Da vam objasnim. Svi članci na poslovnom.hr su plaćeni. Najvise od strane inspire inv. I ekipe koja tu radi. Zamislite samo kako imaju veliki interes iz poslovni dnevnik.hr objavljivati clanke. Puno ljudi to ne shvaca. Sutra mogu napravit nesto opet. Igra mačke i miša. To je standard isto kod stranih fondova,iste taktike. Ali tehnički Dalekovod je vrhunska tvrtka. Poznam ljude unutra i to mi je dovoljno zasto ce ovo bit zlatna koka.
To ćemo tek vidjeti kako će se dalje razvijati ta prodaja Dalekovoda i kako će proći postojeći dionicari. Očito novinari salju u eter određene poruke i moguca rješenja. Ne bih bio isključiv oko toga jer novinarka koja je pisala posljednji članak na temu preuzimanja Dalekovoda nije netko tko bi bezveze i napamet brbljao i slao namjerno dezinformacije u eter.
-
To ćemo tek vidjeti kako će se dalje razvijati ta prodaja Dalekovoda i kako će proći postojeći dionicari. Očito novinari salju u eter određene poruke i moguca rješenja. Ne bih bio isključiv oko toga jer novinarka koja je pisala posljednji članak na temu preuzimanja Dalekovoda nije netko tko bi bezveze i napamet brbljao i slao namjerno dezinformacije u eter.
Naravno da je osoba bez znanja i osoba koja ne posjeduje relevantne informacije ,kao ni cijela ekipa "novinara" sa stranice poslovni dnevnik.hr to smo već zaključili . Do sad nisu nista pogodili,tako da su izgubili kredibilitet i nisu više vjerodostojni. Svim dioničarima preporuka da se ne obaziru na članke s Lider.hr i Poslovni dnevnik.hr. .jedino mjerodavno vam je zse.hr i Dalekovod.hr.
Ne čudi me i mislim da ce s tih 🌽 portala opet krenuti hajke u oba smjera i negativno i pozitivno . Sreca za dionicare je ta da su to kratkorocne dezinformacije prije preuzimanja i neminovnog vracanja vrijednosti Dalekovoda.
-
neki kupuju
DLKV OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM 4,500 0.02% 170,130 0.69% 1.14M CROATIA BANKA D.D. 3,000 0.01% 144,000 0.58% 964.80K -
Ne bio isključiv al znaš isključivo da ona nije netko tko bi...itd. Misliš ili znaš?
-
Ne bio isključiv al znaš isključivo da ona nije netko tko bi...itd. Misliš ili znaš?
nemali broj puta smo svjedočili kako se naši vrli novinari najprije spotiču u svojim tekstovima s milijunima ili milijardama, pa ako to još treba napisati u nekoj stranoj valuti, onda je problem nepremostiv i moraju se javiti uredniku da on to izračuna, kod plaćenih članaka nema takvih problema, jer izgleda novinar dobije gotovi napisani članak, jer se i naručitelj pribojava da nešto ne za.ebe
-
Evo moje skromno razmišljanje. Zahvaljujući članku u novinama i kolegi Flight dionica je pala sa
7,50 kn na 5,80 kn, pa tko je tada kupio sada je već lijepo u plusu, jer je cijena opet na 7kn. Sve
ostalo je bespotrebno trošenje energije. Samo pozitiva, think pink
-
Ajmo na temu. Lijep rast dalekovoda a sto đe veseli su veci nalozi na kupnju i oni koji su vec prosli bili su poveci. Nitko bezveze je kupuje tako velike pakete.
-
Ajmo na temu. Lijep rast dalekovoda a sto đe veseli su veci nalozi na kupnju i oni koji su vec prosli bili su poveci. Nitko bezveze je kupuje tako velike pakete.
ostaje nam sačekati izvješće i to naravno Konsolidirano, tamo će se vidjeti puno više od onoga što danas znamo
nije to još daleko
26.02.2021. Privremeni nerevidirani financijski izvještaj za 2020. godinu
30.04.2021. Revidirani godišnji financijski izvještaj i Izvješće revizora za 2020. godinu, te
nerevidirani konsolidirani financijski izvještaj za prvo tromjesečje 2021. godine -
Zna li se sta je s 50 milijuna koje drzava duguje dalekovodu. S kamatama to ce ici preko toga iznosa. Navodno je sve potpisano od vlade SDP a. A Hdz i trenutna vlada su se 2018 oglusili na to pa je isla tužba 2018.
-
Novi posao u Švedskoj vrijednosti veće od 110 milijuna kuna.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner