Pogada ili ne nemam pojma odi na temu viadukta pa si daj malo truda oko njegovih clanaka, komentar a forumasa cijene dionice u vrijeme izlaska clanka I raspleta.
Ja sam još u petak napisao da mi je čudno da netko tako rasprodaje dionicu i ruši cijenu, a prodaja je trebala biti dobra vijest.
Sada sa ovime što piše u članku mi je jasnije zašto je u petak padala, naravno ako je istina.
Ako je to što piše u članku neistina, a s obzirom da je nekolicina forumaša poslala upite i na Dalekovod i na HANFA-u i ZSE, najkasnije sutra ujutro stići će demanti Uprave da je članak lažan i da ih netko napada i piše laži i neistine, a oni dobro posluju, usprokos Korona krizi.
E pa ekipa izguglajte si doticnog autora clanka i viadukt i malo usporedite datume s stecajem viadukta i prvog izlaska clanka na tu temu.
U to sam mu i ja vrijeme psoval sve po spisku no na kraju je covjek pogodil, slucajno ili ne ali je.
Ne zanima me dalekovod.
Lp
Sjećam se tog stečaja Viadukta i uvijek je sličan scenarij sa rasprodajom prije konačnog kraha, dok se ne sazna prava istina, koja se taji dokle god se može, usprokos svim upitima regulatora, zse ili investitora.