Izgleda da je krenulo. Jel netko možda zna kako ide žalba na presudu ?
Vjerojatno netko zna kad se tako kupuje.
Ja i dalje smatram da ishod tih parnica uopce nije bitan, a k tome su predviđanja da ce ispasti + za tvrtku. Ako pogledamo koliko poslova se otvara uz ovakve marže ne znam sto moze poći krivo. Ove godine biti ce zanimljivo koje poslove sve ce dlkv pokupiti jer uz nekoliko zemalja u kojima rade otvaraju se poprilično veliki poslovi a tu je sada i Ukraina .... Fundamenti za sada jos nisu strong buy i zato jos nema pravog stampeda al imam osjećaj da ce biti slično kao i sa kodt gdje smo ostvarili usuđujem se reći abnormalno veliki profit.
Ovo je ta sada kocka i spekulacija, izgledi su dobri, ali to je daleko od zdrave firme
Ovo je ta sada kocka i spekulacija, izgledi su dobri, ali to je daleko od zdrave firme
A sto misliš koja ce joj biti cijena kada bude po tvojem misljenju zdrava firma ?
Pa da mogu znati bio bih vrlo bogat... ovisi koloiko ce zaradivati pa nekih p/e 10.
Pa da mogu znati bio bih vrlo bogat... ovisi koloiko ce zaradivati pa nekih p/e 10.
Ufff. Imam osjećaj da ako to postignu da ce cijena biti papar
Ako godišnja dobit bude oko 21 milijun EUR a DLKV ima total 41.247.193 dionica, EPS =0.5 (kad se podijeli to dvoje) pa ako je P/E = 12, fer cijena dionice = EPS * P/E = 6.11 EUR zar ne...ili ?
Dalekovod je dobro započeo godinu.
Kako sad pogoditi tko ce (ako ce) najvise rasti - Dalekovod, KOEI ili KODT?
KODT je čudo od tvrtke. Imam tako poziciju već dugo ali na ovim razinama nisam bio čisto siguran da bi dokupio, pa sam ipak podebljao DLKV. Imao sam ga od prije nešto sitno. Mislim da će oni u slijedećim godinama najbrže rasti. Kao što je kolega naveo, dižu se iz pepela, imaju u Backlog-u posla za slijedeće dvije godine.
Kod Dalekovoda nije problem posla vec marži koje su do sada bile dosta male.
Kod Dalekovoda nije problem posla vec marži koje su do sada bile dosta male.
Situacija se polako mijenja.