Btw, sjela je divka...PBZ
dio već reinvestirao
Btw, sjela je divka...PBZ
dio već reinvestirao
U sta, ako nije tajna ?..ATPL..
U sta, ako nije tajna ?..ATPL..
uglavnom, volim "virnuti kada se kraljica presvlači iz crvene u zelenu haljinu" moglo bi me i koštati, rano sam krenuo virkati,
ali nema veze, knjižiti ću gubitak na Emilov račun
Meni još nije sjela na otp. Nadam se da će brzo. Kraljicu čekam na 400, pa idem po 5% dividende...
Došao je Emil sa kolačima na OTP, dvojba mi je reinvestirati u ATGR ili Kodt
S 1930kn početkom godine do 1530kn danas. Vele da nema krize i da je sve oke. Jedino na ATGR sam izgubio. A počeo sam ulagati ove godine po prosjeku 1670kn. Nešto izašao po raznim cijenama, po prosjeku nekih 1600kn i ubrao to dividende za što sam ostao(i ostat ću dugoročno) u poziciji.
Ispada da je kao sve super, a većina blue chipova je dosta pojeftinila. Čekamo izvješća, ali je upitno koliko će dati realnu sliku onoga što nas čeka na godinu. Ove cijene sada su ono što se očekuje pola godine unaprijed.
udara se jednako i po Atlanticu i Atlantskoj, a firme nisu slične
da nije neka greška
Uvjeravaju nas eksperti da su consumer staples sa dividendom odlične defanzivne dionice. Vidit ću koliko će me to malo ATGRa što mi je ostalo zaštititi. Doduše nisam ni prije imao puno jer mi je bilo desetak posto portfelja.
Priča se po svim tržištima kako je sve super, ali se ne trguje tako. Na ATPL se var moglo nešto i istrejdati. ATGR zadnjih pola godine ima samo jedan smjer. Jedino short selling bi donio zaradu.
dividenda 50kn, a dionica 375, nije loše
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATGR/COI-ATGR-cd6e61981558ada712eb55126d73b581.pdf
U potpunosti kriv i netočan komentar. Dividenda je određena prije stock splita. Na cijenu od 375 kn dividenda je 12,5 kn.
Od kojeg datuma ide stock split?
U potpunosti kriv i netočan komentar. Dividenda je određena prije dijeljenja dionica. Na cijenu od 375 kn dividenda je 12,5 kn.
ali lijepo izgleda u % i se zato smije
PREDMET: ATLANTIC GRUPA d.d. – podjela dionica
Poštovani,
u skladu s Uputom Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, dioničkog društva (dalje: SKDD) i rješenjem br. Tt-22/31796-2 koje je 13. srpnja 2022. godine provedeno u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu, obavještavamo vas da će SKDD 21. srpnja 2022. godine u svom informacijskom sustavu provesti korporativnu akciju podjela dionica društva ATLANTIC GRUPA d.d., Zagreb, Miramarska cesta 23, OIB 71149912416 (dalje u tekstu: Društvo).
Društvo je na Glavnoj skupštini održanoj 15. lipnja 2022. godine donijelo odluku o podjeli redovnih dionica oznake ATGR-R-A nominalnog iznosa od 40,00 kn na način da se 1 dionica oznake ATGR-R-A, ISIN HRATGRRA0003, nominalnog iznosa od 40,00 kn dijeli na 4 redovne dionice oznake ATGR-R-A, nominalnog iznosa od 10,00 kn.
Određuje se 20. srpnja 2022. godine kao zadnji dan namire u informacijskom sustavu SKDD-a za postojećih 3.334.300 redovnih dionica oznake ATGR-R-A pojedinačnog nominalnog iznosa od 40,00 kn. Prvi dan namire sa 13.337.200 redovnih dionica oznake ATGR-R-A pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 kn u informacijskom sustavu SKDD-a je 21. srpnja 2022. godine, a količine dionica potrebno je uskladiti s navedenom podjelom dionica.
Nakon provedbe korporativne akcije u informacijskom sustavu SKDD-a temeljni kapital Društva u iznosu od 133.372.000,00 kn bit će podijeljen na 13.337.200 redovnih dionica oznake ATGR-R-A, nominalnog iznosa od 10,00 kn.
S poštovanjem,
ČLAN UPRAVE
Stjepko Čičak dipl. oec.
prema k/p reklo bi se da je u tijeku uštimavanje količina
da li se može trgovati danas s ATGR? na PBZ investoru mi je nestala dionica s popisa, a vidim da je bila jedna transakcija 48 komada po 374 kn
da li se danas može trgovati s ATGR? na PBZ investitoru mi je nestala dionica s popisa, a vidim da je bila jedna transakcija 48 komada po 374 kn
ne može, isto kao s DDJH, još nisu usklađene količine dionica u SKDD, meni "ćopili" 3/4 vrijednosti u portfelju, količina stara, cijena nova, pa to se krade na očigled
biti će za par dana sve uštimano, kao violina, nadam se ne ciganska
da li se može trgovati danas s ATGR? na PBZ investoru mi je nestala dionica s popisa, a vidim da je bila jedna transakcija 48 komada po 374 kn
Na Fimi se uredno mogu postaviti nalozi
Meni se isto još prilagođava i u minusu sam u PBZ Investoru na ATGR poziciji upravo cca 75% hahah
Sve funkcionira normalno samo morate imati pravog brokera
Ionako će te transakcije ponistiti, kao i kod DDJH.