Ionako će te transakcije ponistiti, kao i kod DDJH.
Ne vjerujem.
Ne vjerujem.
neće, jer su i burza i Hanfa poslali upozorenje, pa tko trguje mora paziti što k ili p
Još se ne može na PBZ Investoru trgovati s ATGR..
Još se ne može na PBZ Investoru trgovati s ATGR..
Ne treba nikakva žurba.. Nepisano pravilo je da se ne trejda prije izvješća. Ja sam prekršio to pravilo prije izvješća u veljači jer mi se 1700 i kusur činilo kao ok cijena pa je odmah postalo puno jeftinije i još na isti dan objave izvješća za 2021. godinu bude agresija na Ukrajinu. Žuljao me cash, ali sada ne. Puno toga nas je 2020. godina naučila, a i 2022. isto.
zahvala bRokerima na povratu imovine, bilo bi lipo da još namiste da se može i trgovati dok je vako jeptino
Ne brini, mirovnici samo tuku po bidu na većini dionica iz svog portfelja, tako da nemaš brige neće niti ATGR nigdje pobjeći, može samo dolje još..
Ne brini, mirovnici samo tuku po bidu na većini dionica iz svog portfelja, tako da nemaš brige neće niti ATGR nigdje pobjeći, može samo dolje još..
Bog ih blagoslovio i Josipu Rimac također, oni se iz tržišnih mahera, pretvaraju u vicmahere
E sad, nikad ne smiješ podcijeniti protivnika. Vrijeme će pokazati tko je u pravu... .
Imam pitanje - jel je i vama kupovna vrijednost promijenjena nakon podjele?
U redu, imam 4 puta više dionica, ali mi je kupovna vrijednost 382,00 kn po dionici, tj. nije ista kao ranije.
Radi se o Agramu...
U redu, imam 4 puta više dionica, ali mi je kupovna vrijednost 382,00 kn po dionici, tj. nije ista kao ranije.
Radi se o Agramu...
Meni jest na ZB Traderu. 417kn po dionici.
Radi se o Agramu...
Meni jest na ZB Traderu. 417kn po dionici.
Ok, hvala.
Valjda će sutra bit sve u redu.
Cijeli ovaj tjedan su u banani što se tiče količine i cijene, ne mogu vjerovati da im je to toliko veliki problem.
Imam pitanje - je li i vama kupovna vrijednost promijenjena nakon podjele?
Radi se o Agramu...
i na Investoru je isto ta, smo još knjiži gubitak na Pregled dobitaka/gubitaka, bilo bi dobro da ostane do plaćanja poreza na KD, jer u portfelju je sve ok, količina, cijena, dividenda, samo nema nagradnih, e za to moraš biti u Upravi
Imam pitanje - je li i vama kupovna vrijednost promijenjena nakon podjele?
Radi se o Agramu...
i na Investoru je isto ta, smo još knjiži gubitak na Pregled dobitaka/gubitaka, bilo bi dobro da ostane do plaćanja poreza na KD, jer u portfelju je sve ok, količina, cijena, dividenda, samo nema nagradnih, e za to moraš biti u Upravi
Ali daleko bolje je biti u upravi Adrisa. U Atlanticu uprava barem zaradi svoje bonuse. U Adrisu dobiješ mnogo za ništa.
Nije najnoviji članak ali za one koji neznaju razlog ove nedavne akcije.
Imam ATGR i od danas na Erste broker aplikaciji uopće više ne pokazuje kao da posjedujem tu dionicu? Znam za preregistraciju na 4 dionice, naravno. Do sad mi je pokazivalo s greskom ali sada više uopće nemam tu dionicu u portfelju? Zna li tko što je mogući uzrok?
Imam ATGR i od danas na Erste broker aplikaciji uopće više ne pokazuje kao da posjedujem tu dionicu? Znam za preregistraciju na 4 dionice, naravno. Do sad mi je pokazivalo s greskom ali sada više uopće nemam tu dionicu u portfelju? Zna li tko što je mogući uzrok?
Vidi prvo na skdd da li su dionice registrirane s brokerom ili na slobodnoj poziciji, ako su registrirane, a ne vidis ih onda kontaktiraj brokera
meni na PBZ pise da mi je prosjek kupnje 692 kn
Na POBI piše nabavna 10hrk, zarada 3.800%, a kad ono minus 🤣
novi model vlasništva,
novi model vlasništva,
sta to znaci koja je sad to sema? Nesto se muti..