Cekam na 550, a dotle cu jos malo Span-a ...
e dobro kažeš kolega....po 550 mogao bi ti se i ja priključiti
Pistoji mogučnost pada ... Ja bih tada jos dokupio svakako ...
Cekam na 550, a dotle cu jos malo Span-a ...
Nisam gledao zadnjih 10 minuta trgovanja, jer ovo poslije istresanja po 640 eura, bilo čak skidano sa prodaje na 640 i u 5 minutnom trgovanju 87 dionica po 640 eura ili je sve išlo po kupnji?
Nisam skužio pitanje
Nisam gledao zadnjih 10 minuta trgovanja, jer ovo poslije istresanja po 640 eura, bilo čak skidano sa prodaje na 640 i u 5 minutnom trgovanju 87 dionica po 640 eura ili je sve išlo po kupnji?
Nisam skužio pitanje
Dali je nalog od 640 eura 87 komada bio na kupnji ili se skinuo sa prodaje?
slažem se, ja također....ne vjerujem da je to vjerojatno ali barem možemo uživati u maštanju za sada
slažem se, ja također....ne vjerujem da je to vjerojatno ali barem možemo uživati u maštanju za sada
Hm, svašta i ode možeš pročitati a bez ikakvih argumenata ono na principu iz vedra neba pa u rebra !!
Hm, svašta i ode možeš pročitati a bez ikakvih argumenata ono na principu iz vedra neba pa u rebra !!
Mislim da si samo malo ljubomoran na nas koji cemo mozda povoljno kupiti
Ne možda ....
Sto li sad fondovi spekuliraju ? Oni bi .. al bez da ga vade
A ja cekam. Danas idem biciklom traziti skupu hranu i piće, tako da ce mi manje ostati za koei. Pa nek im onda poslije bude krivo sto nisu na vrijeme reagirali. Eto !
malo iz štampe.
malo iz štampe.
Kud sad sa dobrim vijestima dok fondovi izlaze i mi čekamo akciju ??? Strpite sa time jos koji mjesec pobogu
Kakve god bile vijesti, fondovi moraju van, sto visa cijena to vise moraju
Moraju, ali onda nestrpljivci odmah hrle i kupuju sakom i kapom i naša akcija onda "pati" tj ne dolazi .... A meni kiša pa ne mogu biciklom u potrazi za dobrim ićem i pićem
Moraju, ali onda nestrpljivci odmah hrle i kupuju sakom i kapom i naša akcija onda "pati" tj ne dolazi ....
Mozda ga niste trebali u svakom postu reklamirati kao odlicnu kupnju dok se ne napunite
Moraju, ali onda nestrpljivci odmah hrle i kupuju sakom i kapom i naša akcija onda "pati" tj ne dolazi ....
Mozda ga niste trebali u svakom postu reklamirati kao odlicnu kupnju dok se ne napunite
A ne !!! Da netko ne kaze da presucujem ! Ja samo druge nagovaram da presucuju.
QuoteKakve god bile vijesti, fondovi moraju van, sto visa cijena to vise moraju
Očito imamo drukčije viđenje stvari, pa me zanima kako vi vidite stvar.
Da li po vama treba cijena mirovati 5-6 godina dok im NAV ne poraste značajno kako bi nakon toga mogli mirno pratiti rast cijene bez prodaje?
Po meni nije isto da li je linija potpore na 550 ili na npr. 700 €.
Po vama to nema veze?
Ako npr. fond ima 100 dionica po 500 €, to je više nego ako je cijena 800 €, ali im je ostalo 50 dionica, jer su ostale prodali.
50000 € naprema 40000 €, što prije smanje broj dionica koji imaju i taj novac prebace u nešto što će im povećati NAV, to bolje. Čak i ako novac stave na banku bolje je za dioničare.
Za dioničare je bolje ako cijena raste, nego ako se mogu hvaliti kako godinama kupuju "jeftine" dionice. Par mjeseci mirovanja cijene dionice ne bi riješilo ništa, trebale bi godine.
Veću dobit imaš ako cijena raste, bez obzira da li dokupljuješ ili ne, nego ako godinama "jeftino" dokupljuješ.
Sigurni ste da se ništa u međuvremenu neće dogoditi i da će nakon par godina mirovanja cijene i zarade od 0 €, cijena skočiti kao da nije ničega bilo, kao kada pritisnete PLAY nakon PAUSE?
Može li neka vaša računica? Kako vi to vidite.
Samo bez cjepidlačenja, ako može u grubo kako vi to vidite.
Hvala.
Display MoreOčito imamo drukčije viđenje stvari, pa me zanima kako vi vidite stvar.
Da li po vama treba cijena mirovati 5-6 godina dok im NAV ne poraste značajno kako bi nakon toga mogli mirno pratiti rast cijene bez prodaje?
Po meni nije isto da li je linija potpore na 550 ili na npr. 700 €.
Po vama to nema veze?
Ako npr. fond ima 100 dionica po 500 €, to je više nego ako je cijena 800 €, ali im je ostalo 50 dionica, jer su ostale prodali.
50000 € naprema 40000 €, što prije smanje broj dionica koji imaju i taj novac prebace u nešto što će im povećati NAV, to bolje. Čak i ako novac stave na banku bolje je za dioničare.
Za dioničare je bolje ako cijena raste, nego ako se mogu hvaliti kako godinama kupuju "jeftine" dionice. Par mjeseci mirovanja cijene dionice ne bi riješilo ništa, trebale bi godine.
Veću dobit imaš ako cijena raste, bez obzira da li dokupljuješ ili ne, nego ako godinama "jeftino" dokupljuješ.
Sigurni ste da se ništa u međuvremenu neće dogoditi i da će nakon par godina mirovanja cijene i zarade od 0 €, cijena skočiti kao da nije ničega bilo, kao kada pritisnete PLAY nakon PAUSE?
Može li neka vaša računica? Kako vi to vidite.
Samo bez cjepidlačenja, ako može u grubo kako vi to vidite.
Hvala.
Za ozbiljnu procjenu ste dali premalo informacija a za neozbiljnu previse tako da vam mogu reci samo jedno. Moja računica je da kad se istresu fondovi cemo imati prirast a do tada ocekujem pad osim ako nece nestrpljivih biti dovoljno da uzmu sav visak. Ukratko.
Drži li ga drži netko na 640. Do kada više ???
. Ja napeto čekam i čekam "pucanje brane" Mislim da nisam jedini ....
Drži li ga drži netko na 640.
Do kada više ???
Meni već sad izgleda ok za kupiti.
Uskoro će izvješće, može samo gore onda.
Drži li ga drži netko na 640.
Do kada više ???
Meni već sad izgleda ok za kupiti.
Uskoro će izvješće, može samo gore onda.
A pa naravno da ti je ok kad ti ne hodas po skupim restoranima ko ja !! Bi te pitao da si na mome mjestu ...
P.s. i ja izbjegavam skupa mjesta, al se samo pravim ko da ne. al nemoj nikome reći
Evo jedan mali osvrt