Pastorčićka bi rekla MOOOLIM?
KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
-
-
-
Znači prestigli cjelogodišnju neto dobit 2023. godine u prvoj polovici 2024.
INa polovici godine dostigli već 70% očekivane dobiti za cijelu godinu!
-
Znači prestigli cjelogodišnju neto dobit 2023. godine u prvoj polovici 2024.
INa polovici godine dostigli već 70% očekivane dobiti za cijelu godinu!
Udaljen sam 500tinjak metara zračne linije od pogona i najradije bih otišao počastiti ekipu sad
-
Moje najoptimističnije projekcije su bile 30m za ovaj kvartal, uspjeli su i to nadmašiti. Nemam riječi.
TTM P/E pao ispod 9, TTM dobit 97.73 M. -
A opet mirovinac dionici neda ni da mrdne....što i nije loše za one kojima je ovo izvješće otvorilo oči
-
Izbor je između još jednog ljubitelja ozbiljne muzike sa suradnicom M.D. ili ovo?
-
Do kraja dana ćemo još bit i u minusu, dok matica raste skoro 5%☺️
-
Do kraja dana ćemo još bit i u minusu, dok matica raste skoro 5%☺️
valja OMF-ovi rasprodaju na valu pozitive
-
Kako god, ne sjećam se da sam viđao (normalnog, ne sad neka blok transakcija) milijunski promet (od kad smo u EUR).
KODT i KODT2 skupa već preko miljun EUR. To mi je fora za vidjeti. -
I meni je draža ova velika likvidnost nego drastičan skok cijene, to dolazi narednih dana
Kako god, ne sjećam se da sam viđao (normalnog, ne sad neka blok transakcija) milijunski promet (od kad smo u EUR).
KODT i KODT2 skupa već preko miljun EUR. To mi je fora za vidjeti. -
-
Cudo od dionice.Pojačao sam danas poziciju.
Ovo je nevjerovatno izvješće.Cijena mora reagirati na ovo.Nekad je to sa zakasnjenjem ali moraaa.
-
I meni je draža ova velika likvidnost nego drastičan skok cijene, to dolazi narednih dana
KODT i KODT2 skupa već preko miljun EUR. To mi je fora za vidjeti.Morali bi ući i u Crobex10
-
Evo i osvrt Ivice
-
Ima kupnje i bit će je a kada će ovaj fond malo prikočiti i prodavati na višoj razini.Nije mi jasno da oni to ne vide.Istina je velik broj dionica imaju nije lako izaći ali ovo isto mogu raditi i na visoj cijeni.Ovo je s obzirom na izvješće moralo biti oko 2000e.Ali vidit cemo ovih dana....
-
Moramo razumijeti da fondovi imaju drugačije parametere ulaganja od nas fizičkih osoba, a uostalom oni osiguravaju likvidnost dionice.
Tko je mogao ponuditi 200+ dionica na prodaju, a da nije iz top10, uostalom zašto i bi uz ovakve pokazatelje.
Meni je neizmjerno drago da su to napravili i omogućili ulazak/ poboljšanje pozicije drugim investitorima što daje novi zamah.
Možda griješim ali današnje trgovanje pokazuje prepoznavanje vrijednosti kompanije i dostizanje realne vrijednosti dionice u skoroj budućnosti
Tipujem na 2000 eur do kraja kolovoza.
P.s. danas sam kupovao na ovim razinama
-
Ima kupnje i bit će je a kada će ovaj fond malo prikočiti i prodavati na višoj razini.Nije mi jasno da oni to ne vide.Istina je velik broj dionica imaju nije lako izaći ali ovo isto mogu raditi i na visoj cijeni.Ovo je s obzirom na izvješće moralo biti oko 2000e.Ali vidit cemo ovih dana....
Nisu vidjeli niti na primjerice 1200 eur kada su isto prodavali pa zašto bi sad vidjeli?
Ne sekirajte se sa njima, ja mislim da je dobro da pružaju likvidnost i omogućuju ozbiljnim fondovima ulazak u dionicu.
-
Čekamo još da Parica izbaci svoju poslanicu
-
Pozdrav svima od mene kao doajena na ZSE još iz prošlog stoljeća nakon dužeg vremena. Novi investitori KODT temu trebaju svakako pročitati cijelu nije velika niti100 stranica. Pisao sam dosta prije 2 godine moja predviđanja i najvažnije podatci su se pokazali super. Trenutno mogu reći da bi svaki mali ZSE ulagač morao imati barem 1 dionicu KODT P ili R je svejedno. Tako će se zainteresirati za branšu itd...Fascinira me da KODT danas uopće nema problema sa radnom snagom što svi imaju. Odlično se upravlja. PS KODT mi je daleko daleko najjača pozicija. Ulaganje u dionice nosi mnoge vrste rizika i dionice osim što rastu i padaju. Prikupljajte svjetske informacije o branši i objavljujte ovdje. Da malo progruntamo koliko je ovaj biznis vrednuje kod susjeda. General electric, Siemens sim tam lijevo desno.
-
Pozdrav svima od mene kao doajena na ZSE još iz prošlog stoljeća nakon dužeg vremena. Novi investitori KODT temu trebaju svakako pročitati cijelu nije velika niti100 stranica. Pisao sam dosta prije 2 godine moja predviđanja i najvažnije podatci su se pokazali super. Trenutno mogu reći da bi svaki mali ZSE ulagač morao imati barem 1 dionicu KODT P ili R je svejedno. Tako će se zainteresirati za branšu itd...Fascinira me da KODT danas uopće nema problema sa radnom snagom što svi imaju. Odlično se upravlja. PS KODT mi je daleko daleko najjača pozicija. Ulaganje u dionice nosi mnoge vrste rizika i dionice osim što rastu i padaju. Prikupljajte svjetske informacije o branši i objavljujte ovdje. Da malo progruntamo koliko je ovaj biznis vrednuje kod susjeda. General electric, Siemens sim tam lijevo desno.
GE i Siemens su više usporedivi sa KOEI, god njih je generiranje energije najveći dio prihoda dok je distribucija manji dio.
-
Arhivanalitika tekst IB
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-