Neman prikladne rijeci za ove prodavace na ovim cijenama pa bolje da mucim
KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
-
-
-
Neman prikladne rijeci za ove prodavace na ovim cijenama pa bolje da mucim
Hvala prodavačima
-
10 dana do objave izvješća.
-
S obzirom da imaju 12 mil. kn dionica i da prosipaju stotice po bidu, najbolje se maknuti s kupnje i pustiti ih da što niže izađu.
Ovo sam napisao još kad je cijena bila na 2.500 kn. Još uvijek vrijedi.
Ne znam što je uzrok ovakve agresivnosti na prodaji, ali u takvim slučajevima se uvijek bolje maknuti nego biti pregažen.
-
S obzirom da imaju 12 mil. kn dionica i da prosipaju stotice po bidu, najbolje se maknuti s kupnje i pustiti ih da što niže izađu.
Ovo sam napisao još kad je cijena bila na 2.500 kn. Još uvijek vrijedi.
Ne znam što je uzrok ovakve agresivnosti na prodaji, ali u takvim slučajevima se uvijek bolje maknuti nego biti pregažen.
Ne znam zašto bi se sklanjali na ovoj razini cijene. Mogu te privremeno pregaziti,ali ne mogu dugo održavati ovu razinu cijene.Onaj tko je dugoročni ovo mu je odlična prilika. Cijena padne 30 % ,a zarada u ovoj godini ide min. 30 % gore.Može li biti bolje prilike.
-
Koji psiho prodaje ovo?
Sad smo najniže od prosinca '21.
-
Koji psiho prodaje ovo?
Možda onaj tko je vidio profitnu maržu drugog kvartala. I na temelju nje projicirao godinu dvije.
-
Ako ja dobro vidim, još 100-tinjak komada i to bi trebalo biti to, pretpostavljam.
-
Koji psiho prodaje ovo?
Možda onaj tko je vidio profitnu maržu drugog kvartala. I na temelju nje projicirao godinu dvije.
Znaci po vama je smanjenje profitne marze razlog za prodaju i rusenje cijene dionice za vise od 20%. Cak i da budemo imali u 2q smanjenje marze sto je za ocekivati s obzirom na poskupljenja to apsolutno ne moze projicirati narednih par godina poslovanja. A i naredne godine poslovanja su vec odredene sa ugovorima koji se povecavaju 20-40% godisnje pa cak i uz manju marzu profit bude nastavio rasti. Trenutno nemam casha za dokup ali da imam sigurno bih dokupio.
-
Ako je u pitanju još samo 100 kom daj da ih riješimo...
-
-
Dotični je prodavao u svibnju 2022., dakle već tada je vidio maržu drugog kvartala?
-
Čini mi se da ima malo više od 100 kom, obzirom kako 50-setice stižu na ask...
-
Ako je u pitanju još samo 100 kom daj da ih riješimo...
Ti si upućen koliko je još komada, reci.
-
50-setice stižu na ask...
Trenutačno više ne vidim 50-ica na prodaji. Možda je ostala pokoja 20-ica ili 30-ica?
-
Prodavač se pravi pametan...
-
Znaci, na 02.06. MF je imao max 2.227 kom redovnih dionica KODT-a...od 31.05. (T-2) protrgovano je 1.323 komada +310 kom danas...racunam da je od protgovanih dionica u navedenom razdoblju njihovih 75% sto znaci da su sa danasnjim danom otpustili cca. 1225 komada i da im je ostalo jos oko 1k komada...
Veci "problem" je KODT2 kod kojeg je u razdoblju od kad je MF ispao iz TOP10 do danas proslo samo 644 kom (s ukljucenim danasnjim danom) sto znaci da imaju jos 2k komada KODT2...tako da kad se i iskrcaju iz redovne cemo morati cekati da masakriraju povlastenu...jer nemoze redovna ici gore dok povlastena roni...
Uf...uf...danas sam dokupio nesto sitno...ozbiljni dokup, prije izvjesca, bi odradio na 1800kn...do tada vise gledam nego sto sudjelujem...
-
Znaci, na 02.06. MF je imao max 2.227 kom redovnih dionica KODT-a...od 31.05. (T-2) protrgovano je 1.323 komada +310 kom danas...racunam da je od protgovanih dionica u navedenom razdoblju njihovih 75% sto znaci da su sa danasnjim danom otpustili cca. 1225 komada i da im je ostalo jos oko 1k komada...
Veci "problem" je KODT2 kod kojeg je u razdoblju od kad je MF ispao iz TOP10 do danas proslo samo 644 kom (s ukljucenim danasnjim danom) sto znaci da imaju jos 2k komada KODT2...tako da kad se i iskrcaju iz redovne cemo morati cekati da masakriraju povlastenu...jer nemoze redovna ici gore dok povlastena roni...
Uf...uf...danas sam dokupio nesto sitno...ozbiljni dokup, prije izvjesca, bi odradio na 1800kn...do tada vise gledam nego sto sudjelujem...
Mislim da što je niža cijena ,
Mislim da što je niža cijena,da se prodaja realizira puno brže.Na razini 1.800,00 prodavatelj može svih preostalih 1.000 komada prodati u par sati ili blok transakciji.
-
ispričavam se na neznanju na agram traderu; KODT jel je redovna,a KODT2 povlaštena?
-
preostalih 1.000 komada prodati u par sati ili blok transakciji.
Ne znam koliko je vaša računica točna, ali samo danas je do ovog trenutka prošlo skoro 500 komada.
-
preostalih 1.000 komada prodati u par sati ili blok transakciji.
Ne znam koliko je vaša računica točna, ali samo danas je do ovog trenutka prošlo skoro 500 komada.
AZ mirovinski u međuvremenu ispao također iz Top 10 redovne dionice.
U Top 10 ušao Miro.
Mislim da što je niža cijena ,
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k